Вхід | Реєстрація

У новосанжарських поліцейських новий керівник

У новосанжарських поліцейських новий керівник

4 червня начальник Полтавського районного управління поліції Сергій Бейгул представив особовому складу відділення поліції №3 (Нові Санжари) нового керівника. Ним став полковник поліції Олег Фесенко.

Нагадаємо, що з 22 січня новосанжарськими поліцейськими керував підполковник Петро Семенюта.

Олег Фесенко до призначення в Нові Санжари очолював відділ поліції №2 (Горішні Плавні) Кременчуцького районного управління. На цій посаді полковник працював із 25 серпня минулого року. Ще раніше був керівником Миколаївського райвідділення Очаківського відділу ГУНП в Миколаївській області.

У декларації за 2020 рік Олег Фесенко вказав, що займав посаду заступника начальника Кременчуцького районного управління поліції. Має дружину і двох доньок. Усі зареєстровані в Миколаєві.

З 2004 року дружина поліцейського Маріана Фесенко орендує в Маї Фесенко квартиру загальною площею 66 квадратів, що знаходиться в Миколаєві. Також вона з 2015 року володіє в цьому місті квартирою на 43 квадратні метри. У цьому ж році Олег Фесенко отримав право на проживання в Горішніх Плавнях, у квартирі, площу якої декларант не вказав.

Із серпня 2008 року полковник їздить на легковому автомобілі ВАЗ-21099, 1993 року випуску, придбаному за 21 000 гривень.

Маріанна Фесенко в березні 2019-го стала власницею компактного седана «Сеат Кордоба», 2005 року випуску. Вартість авто становила 107 880 гривень.

Правоохоронець вказав власну заробітну плату, отриману в Головному управління нацполіції Миколаївської і Полтавської областей. Зарплата склала 196 416 і 138 475 гривень відповідно. У декларації за 2019 рік Олег Фесенко задекларував 274 740 гривень зарплати.

У травні 2019-го дружина поліцейського продала автомобіль «Тойота Камрі» 2014 року. Вона володіла авто два роки. На момент придбання автомобіль оцінили в 94 608 гривень.

Фінансових заощаджень родина правоохоронця не має.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2021, 15:37 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації