Вхід | Реєстрація

Кобеляцьке міське звалище перенесуть у інший ліс?

Кобеляцьке міське звалище перенесуть у інший ліс?
Смітник від Кобеляцького лісництва...

Поки що рішення Полтавського окружного адміністративного суду щодо заборони вивезення міського сміття в лісовий масив не вступило в законну силу. Міська рада подала апеляцію в суд вищої інстанції.

Ми вже повідомляли про те, що ще 30 квітня суддя Полтавського адміністративного суду Ігор Шевяков оголосив свій вердикт про те, що звалище в лісі, на яке кобеляцькі комунальники протягом двох років вивозять непотріб, є незаконним.

Але минуло кілька тижнів, а на офіційному сайті судових рішень так і не було опубліковане рішення полтавського суду. Дехто із громадських активістів навіть почав роздумувати над конспірологічними теоріями про те, що міській владі якось вдалося «домовитися» із судом. Насправді ж, ситуація виявилася досить банальною: рішення суду ще не набрало законної сили, оскільки міськрада його оскаржила.

Про це нас повідомив житель Кобеляцької громади Артур Ковач. Днями він побував у Полтавському адміністративному суді і отримав інформацію «з перших вуст».

Тим часом з’явилася ще не підтверджена офіційно інформація про те, що звалище відкриють у іншому місці. Мова йде про територію колишнього асфальтного заводу на так званому «сухинівському повороті». Хоча в повністю законний спосіб звалище неможливо відкрити і там. Але можна успішно «замаскувати» під станцію із сортування сміття.

...переїде на територію колишнього асфальтного заводу?


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2021, 10:45 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації