Вхід | Реєстрація

Час знайомитися з видатними місцями настав. Приготуйтесь до подорожі автівкою

Час знайомитися з видатними місцями настав. Приготуйтесь до подорожі автівкою

Після отримання Україною безвізу, чимало мешканців нашої країни почали активно подорожувати за кордоном. При цьому значний відсоток серед цих туристів навіть не виїжджав за межі своєї області і не знайомий з історичними чи природними пам’ятками різних регіонів. Та виявляється, що в Україні є багато живописних місць, що користуються популярністю серед іноземних відвідувачів. І кількість закордонних туристів зростає з кожним роком. Єдине, що створює незручності для подорожуючих, — це незадовільний стан багатьох автошляхів. Поганий стан дорожнього покриття унеможливлює швидкий переїзд від одного об’єкту до іншого. А от проблеми із ночівлею, харчуванням і переміщенням практично відсутні. Адже скориставшись послугою прокат авто в Києві, туристу під час подорожі залишається лише відслідковувати на своєму смартфоні можливі варіанти кафе чи мотелів.

Тому зупинимося на особливостях поїздок на авто в Україні, так як іноземні водії не завжди розуміють цю специфіку.

 

Як орендувати автомобіль в Україні

Для того, щоб не витрачати час на вибір і оренду транспортного засобу по прибуттю в столицю, варто зробити це завчасно, звернувшись за допомогою до київської компанії Gelb. Офіційний сайт компанії знаходиться за адресою https://gelb.com.ua/ru/.

Кожен водій обере для себе автомобіль, що відповідає його потребам і фінансовим можливостям. Для цього всі транспортні засоби розділені на економ-, комфорт- і бізнес сегмент.

Та повернемося до процедури оренди автівки.

  1. орендар має забронювати автомобіль на певний проміжок часу. Для цього він має визначитися з датою, місцем і часом оренди. 
  2. усі аспекти оренди клієнт обговорює з менеджером.
  3. укладення договору відбувається безпосередньо після огляду автівки.
  4. ключі від транспортного засобу орендар отримує після того, як внесе заставу чи оплатить повну вартість оренди.

Окремою вимогою є вік водія — від 21 року, а також наявність у нього водійського посвідчення більше двох років на момент взяття авто в оренду.

При собі водій повинен мати паспорт, ідентифікаційний код і водійське посвідчення міжнародного зразка.  

Кожен населений пункт України має свою історію й живописні місця. Звичайно, що за тиждень неможливо познайомитися й оглянути навіть половину областей нашої держави.

Подорож автомобілем стане найкращим варіантом для цього. Пам’ятайте лише, що дорогою вам можуть трапитися ями й вибоїни. Тому слідкуйте за автошляхом і розширюйте свої горизонти. 


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 червня 2021, 18:58 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації