Вхід | Реєстрація

Кремль відмовляється від терміну «денацифікація», бо росіяни не розуміють, що це таке

Кремль відмовляється від терміну «денацифікація», бо росіяни не розуміють, що це таке

Проявився освітній рівень росіян. Російська пропаганда дає збій через розумові здібності населення. Пропагандисти не змогли заздалегідь привчити росіян до термінів "денацифікація" та "демілітаризація". Путін використав їх у виступі 24 лютого, в якому заявив про початок повномасштабного вторгнення в Україну.

Майже одразу з'ясувалося, що термін - невдалий. Приблизно за тиждень після початку війни Кремль попросив своїх соціологів провести закриті телефонні соцопитування, у тому числі з питанням ставлення росіян до основних тез пропаганди. Крім цього людям було складно навіть вимовити це слово.

В результаті влада вирішила різко скоротити використання слова "денацифікація" в ефірі, але зовсім відмовитися від нього було неможливо - "не можна просто забути озвучену президентом мету".



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 травня 2022, 16:31 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації