Вхід | Реєстрація

У Полтаві відбувся «Осінній RUN», до якого долучилися близько 500 спортсменів

У Полтаві відбувся «Осінній RUN», до якого долучилися близько 500 спортсменів

12 листопада у Полтаві відбувся забіг «Осінній RUN». Дистанції, які могли подолати учасники були різноманітні - 500 м (діти від 8 років), 1 км, 3 км, 5 км (18+ років). Про це повідомив начальник Полтавської обласної військово адміністрації Дмитро Лунін.

– Діти і дорослі долали різні дистанції. У забігу взяли участь близько 500 спортсменів, серед яких були й вимушені переселенці та люди з інвалідністю. Всі учасники отримали медалі та грамоти фінішерів, - розповів Дмитро Лунін. - Захід провели за підтримки управління молоді та спорту Полтавської ОВА й обласного центру фізичного здоров‘я населення «Спорт для всіх».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 листопада 2022, 12:44 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації