Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «саша ставицький»

Коментарі користувача
1 ... 5 6 7 8 9 10 11
При такому вирощуванні , будемо всі голодні Чернявський там крутиться на базарі , то потихеньку і підкуповує картоплю.Не реклвамуйте такі дурниці.Хіба то картопля в нього.
Шановний Іване Івановичу , Вам , чи Ви не підвищували тарифи з 2014 року , а нам недоплачують зарплати і пенсії з 1991 року і ніякої індексації , зробиди жебраками на ввесь світ , Африканські племена живуть значно краще за українців.Ви говорите , що лічильники не включені до тарифу , а куди у Вас ідуть непередбачувані витрати ?Їх можна пустити на перевірку лічильників , адже вони непередбачувані , саме на те , що забули включити в тарифи.Ну перестанте нарешті вважати громадян за ідіотів.Надрукуйте в ЕХО калькуляцію тарифів і не тримайте її , як страшну таємницю.Я чомусь впевнений , що там крім непередбачуваних витрат знайдуться і непередбачувані втрати і багато іншого.
Після виконання вказаних робіт , вода із цього двору потече в інший , І чому за благоустрій торгової бази повинні платити мешканці будинку і міська рада?А мешканцям раджу замурувати ті труби , з яких тече вода і буде відразу вирішено всі питання.
55.Гай Фокс
«Сашу ставицького з прищемленим хвостом забув. Він зараз тільки пописує, до того ж, теж під декількома ніками. А ти, Валєра, мабуть з породи без»

З прищепленим , але не таким облізлим , як ти.Я вважаю нижче свого достоінства спілкувкатись з такими , як ти , да і часу вести пусту дискусію з розумово відсталими невистачає.Ти потренуйся , може щось людське і набудеш.Виздоровлюй.
Я вважаю , що перш за все необхідно опублікувати калькуляцію витрат на воду , щоб громадяни побачили , за що вони платитимуть. Я знаю , що нинішня калькуляція містить великий процент непередбачуваних витрат , непередбачувані втрати води і багато інших чинників , які не стосуються водопостачання.Непогано було б , щоб було опубліковано результати фінансово-господарської діяльності і не тільки водоканалу , щоб люди побачили , на що витрачаються їні гроші.А вода в Кобеляках по вартості , чомусь ввесь час була дорожча , ніж у столиці , де воду качають на дуже великі відстані , роблять їй очистку і т.д.Тим , хто балака за Емірати -ми покищо жмвемо в Україні і через нажу дурість живемо основна маса , як жебраки.
4.Гість
« Люди мають право на чисте довкілля , добробут і таке інше і повинні захищати його в любий законний спосіб в тому числі і збирати підписи . Заробітну плату отримують з наших податків ? Ось і нехай працюють на нас , а не шукають різні »

Дійсно , люди мають право на чисте довкілля , але ж і самі повинні приймати міри для його чистоти.Я бачу , що несуть до цих баків , то це можуть робити зовсім безсовісні люди.Багато з того , що валять у ці баки , можна утилізувати дома , по друге , людина бачить , що баки повні і всерівно валить рядом.Поправити ситуацію можливо тільки встановивши контроль за баками , і оплата за вивіз сміття повинна встановлюватись від його кількості.Це тому , що частина людей за тиждень може принести до баків невеличке відерце з відходами , а є такі , що завалюють ці баки.Буде контроль , буде і порядок.
Я підтримую рішення суду прот закриття смітника , але повинен сказати , що дійсно Роман не дуже протестував , коли приймалось рішення відкрити там смітник , і тільки перед виборами було зроблено такий демарш з метою поліпшення свого рейтингу , який на жаль Романа закінчився вже після виборів успішно.Про те , ще вибори будуть і все ще попереду.Залишався б Ісип на посаді , то цього рішення не було б.
5.прихильник
«На конференції були делегатами : чоловік Ясинської, сестра, чоловік сестри, коханець сестри, сусіди, друзі, знайомі. За кого б вони ще голосували ? Потім сабант»

Ви перерахував всих членів цієї партії !
А як справи по будівництву центру реабілітації воїнів АТО ?
Самі перед собою звітують , Просто займаються дурницями.На цій нараді змарнований час.
105.Оракул
«. Подивишся, що з нього через рік залишиться. Ти »

Петлюри і фокси з геями здадуть все в металобрухт.Тільки не ці Кобеляцькі , ці просто підгавкувачі , які нездатні мислити.
Ідіотизм в наш час є звичайним явищем.
Підтримую , зараз в Україні свинячий , курячий , іще якісь там штами , а їх раніше не було і де вони могли взятись ? Люди гинуть.Такого ніколи не було.
Яких тільки чудаків на цьому світі немає
Хто говорить , що в Кобеляках нема центру ? Ясинська з Ысипом скоро збудують .2 га землы видылено , то скоро буде й центр ы монастир ы ще вчяка фыгня.
Гею . В тебе очевидно якесь умо помрачіння.Прізвище ти називав і не раз , правда не повністю.Відносно дачі свідчень , то ти просто фантазер , я не збирався свідчити за те , чого не бачив і не знаю , і я чітко це виклав .Відносно гумору.Ти вважаєш , що тебе важко вирахувати - то це хай буде твоїм незнанням техніки .Хоч і так відомо , що після останніх виборів , таким , як ти урвалось лизати корито і інші частини , а далі буде ще гірше , отакий то гумор.
Відносно Валери , то це освічена людина , має свій погляд на відміну від тебе.Ти постійно довбеш чужі засмальцьовані слова і не вмієш самостійно мислити .Тобі добре в товпі таких , як ти , а сам ти нічого не вартий.Вибачай , більше спілкуватись з тобою не маю бажання. Ти просто пустушка.
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Гею з фоксом : популіст-це не падлюка , якою є деякі , ті хто готові лизати руки і .... владі.Твої "разоблаченія нікому не потрібні.Ти просто дурень.Я на місті Валєри , якого ти так розсекречуєш , уже б найшов тебе і якщо не натовк би пику , то через суд притяг би до відповідальності .А найти тебе , раз плюнуть.А оті твої цитати з фільмів і книг підтверджують твою тупість , невміння самостійно мислити.
31.Галина Пуха
«Участь у телепередачі це інформаційна підтримка наших зусиль у справі.
Єдине чого бояться вбивці наших дітей та їх опікуни це оприлюднення їх дій чи бездіяльності.
В інших (нерезонансних) справах - повна безкарність для прокурорів, міліціонерів, суддів, експертів. У них руки розв’язані. Можливості безмежні: посадити за грати, покалічити, залякати ч»

Галино , взяти участь у передачі не проблема , але на мою думку для участі , потрібно володіти хоч якоюсь інформацією , щоб не перетворити це розслідування в звичайне шоу.Я готовий взяти участь , але напишіть тут , якою я маю володіти інформацією і я її попробую знайти , чи Ви запрошуєте просто глядачів ?
88.Гай Фокс
«. Саша ставицький он уже завбачливо став "Валентиною". Готуй, мабуть, і ти вже собі плаття...
89. Гість11 / сьогодні, 08:46»

Я чомусь вважав , що ГЕЙ , це хворий на полові органи , а в тебе ця хворь охопила і голову.Раджу терміново звернутись до лікаря , бо затягування із зверненням може призвести до незворотніх процесів.
9.Гай Фокс
«Какой же ты беларус, если не можешь грамотно написать название своей страны?»

Ти хоч за своєю граматикою дивись.Це ж такі , як ти з української мови зробили чорт зна що.Це такі , як ти назвали корінь слова -пеньок , а звідси корінне населення - пеньки.
28.Гай Фокс
«. Мова йдеться не про розпад Євросоюзу, а цілком об*єктивну загрозу безпеки європейцям у вигляді безконтрольного переміщення мігрантів з Азії. »

А де ти побачив , що я говорю про розпад євросоюзу.Я говорю , що українці в тому союзі ну ні на фіг не потрібні.І нинішня влада просто принижує націю , так усердно просячись у той союз.Нас там вважають за третьосортних , і треба хоч трішки мати хоч елементарної гордості , достоінства , щоб так не принижуватись. З нас там просто насміхаються , Там потрібні тільки виносить з під них г...о., проститутки і геї.Так що ти Гей фокс можеж туди двигать , ти там потрібний.
8.колишня
«А проблема Біликів у двох аферистках:одна поки що працює в селищній раді,а друга хоче вилізти з банкрутства хоч би яким шляхом.Брали б краще лопати і вперед»

Назви цих аферисток , народ може не знати те , що знаєш ти.
Назви цих аферисток , народ може не знати.
Хлопці , читайте новини.Туск заявив , що Шенгенська , куди нас тягнуть наші вожді , через пару місяців може накритись половим органом.Те що Україну і її економіку розвалила оця шушваль - це не потрібно доказувати. Зараз на роботу ідуть вранці на базар , райадміністрацію і міську раду.В районі не залишилось ні скотини ні свинини.Остались одні барани на двох ногах.
Катишков мстить минулому за жінку , що відсиділа за бажання мати багато грошей.
1 ... 5 6 7 8 9 10 11
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації