Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «саша ставицький»

Коментарі користувача
1 ... 6 7 8 9 10 11 12
Ви міняєте назви вулиць , а в Україні кожного місяця зменшується населення .На сьогодні держстат повідомляє , що тільки за грудень українців поменшало на 15 тис.За роки правління такої бажаної влади ( не радянської ) нас поменшало на 10 млн.Чк так буде продовжуватись , то треба буде вулиці називати вафриканськими назвами , а українців заносити до червоної книги , як вимираючий вид.Що хотіли - те й маємо.А оці при..... типу петлюри примажуться до любої влади , це просто холуї, Отам всякі вазони з масонами , геї з фоксами - це болячка українського народу - паразитуюча інфекція.
3.Петлюрівець
«, отже, мають виховувати громадян у національному дусі, відображати історію нашого краю та держави, »

Такі , як ти і Таміла ганьблять нашу історію.Ви викидаєте з історії майже все двадцяте сторіччя.Хочете показати свою дурість , але у вас це не вийде.Ви будите відправлені на звалище історії.Народ свою історію збереже , а ви залишитесь покидьками.
2.Петлюрівець
«лентино, певно ти живеш на цій центральній вулиці ?»

Вона мала на увазі, що там живе петлюра з петлюрівцями , які неспособні організувати навіть вулиці почистити.
А цікаво , той хто фотографував , уміє тримати лопату , і чи приймав участь у цьому сценарії ?

Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом

Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Це вже в мені діє психоз від пропоганди.Становлюсь дебілом.
Що говорити за вулиці , в Кобеляках діє ціла група агентів кремля.Одні продають в магазинах чорний хліб під назвою РОСІЙСЬКИЙ , другі його поїдають і патріоти ніяк з цим не борються.Громадяни , не їжте хліб під назвою РОСІЙСЬКИЙ.
Субсидії-це обкрадання і приниження українців.Прикрите розкрадання ююджету України,Всі субсидії пливуть в кармани цієї сволоти , яка вже пограбувала країну і продовжує смоктати кров з українського народу.
Отут приклад оплати і як дурять.Почитайте в скільки оцінено майно селян 12 .8 млн нічогоне вартих гривень .Із сараїв набудували ресторанів і магазинів , а селянам шиші.ну і т.д
Так піклуються за нещасних селян , що збирають їхні паї , за які практично нічого не платять .За ті паї понакупляли Джипів собі і своїм нащадкам.Страдалець Жук Микола , Вася Макарич та короче вся там свита , яка крутиться з радянських часів.
А землю до цього часу ділять голови колгоспів,
43.Петлюрівець
«Саша будь зконослухняним громадянином.Є закон і його треба виконувати і нерозводити демагогію як це робиш ти.Треба »

А як же бути , коли держава не виконує навіть елементарних вимог Конституції , написаної нею.Чи ти задумувався , хто приймає ті закони , які я повинен виконувати?Сьогодні по ТВ повідомляли , що депутат Найєм перевіз до України більше сотні своїх родичів з Афганістану - це майбутні нардепи , Саакашвілі спускався в метро - майбутній премєр , Поліція , прокуратура - грузини , Коломойський захистив Україну від Росії І Т.Д.А ким ти в них?
Я ніколи навіть не бачив цього чоловіка , але так , як ви його звинувачуєте теж негоже.Єхидний мабіть десь там у поліції крутиться - мрожливо сержант , ну а олександра мабіть теж там.Ви обоє привикли звинувачувати. А задню я не включав.Просто потрібно до людей відноситись з повагою.
5.Єхидний
«Саша, а відки ти знаєш шо Колю хтось приковував до батареї.
Ти шо там був? В ролі кого - батареї?»

Треба уважно читати.Я нікого не звинувачував.Але , якщо я напишу на тебе заяву , Звинувачу тебе в злочині , то чи має право суд по моїй заяві обирати запобіжний захід? Подумай. І якщо вже цьому чоловікові обрали запобіжний захід просто зі слів поліцая , то также потрібно обирати запобіжний захід поліцаю , який чіпляв наручники зі слів того чоловіка.Вони повинні бути рівні в правах.
Люди , не вірте різним Геям-фоксам , Мачсонам з вазонами - це шушара , прихвостні .
Подивився відео з бібліотеки і стало не по собі.Особливо противно слухати вчителів істориків.Багато із присутніх в залі в радянські часи крутилися біля райкомів компартії ,чекали посад і т.д , а тепер так ряно кинулися виконувати закон про декомунізацію.Це щось подібне було , коли члени бюро райкому кинулися закривати райком , а потім розтягували звідти майно.Авторам відео хочу сказати , що , якщо проводите опитування , то не тільки на ринку , а то воно буде викривленим.Тому , хто лякає , що якщо не переіменуємо , то буде переіменовуватми голова обл адміністрації.А він має на це право? А де ж децентралізація ? ДДе демократія ?Я не доручав йому це робити.Ця невігласька влада просто дурманить народ , а оті вчителі історії - невігласи і прихвостні , які поводять так себе , приспособлюючись до ситуації і їхнє слово пусте.
Нічого не змінюється.Перш за все на яких підставах суд призначив домашній арешт.? Судячи з усього сказаного , ніякого документального підтвердження в суд не представлялось , прийшло комусь у голову звинуватити людину і суд тут , як тут , замість захищати людину.Держання людини ,прикутою до батареї - це садизм , за який потрібно брати під арешт того , хто це зробив і гнати з органів влади вс..... мітлою.Всих тих , хто це робив , завтра потрібно щоб вони шукали роботу і не у владі.Повинна проснутись і громадскість Кобеляк і вимагати термінового звільнення ізвергів у мундирах.Закликати прокуратуру провести ретельну перевірку і оголосити всій громаді результати розслідування.
ГРОМАДА ПРОСИПАЙСЯ.
А ревізію земель потрібно провести і в Кобеляках , тут ой як багато корупції.
Всім хочеться на дуриху мати земельку , от тільки серед крикунів мало тих , хто хоче і може її обробляти.Багатьох просто давить жаба.Я памятаю , як починалася приватизація землі і як крикуни ні самі не хотіли брати землю в обробіток ні людям не хотіли давати.Все хотіли тримати в колгоспах , де можна було не робити , а красти.Вони і зараз творять погоду.
У нас не влада , а сплошні ідіоти , які розтіяли цю безглуздість з декомунізацією. Пачкають людям мозги.Можна це пробачити таким , як оці Геї-фокси , але ж багато нормальних людей бачать , що ця недолуга влада ні на що не здатна , крім перейменовувати вулиці.В Україні повний завал економіки , а вони перейменовують вулицю Жовтневу , то вже ж тоді і місяць жовтень перейменовуйте , в цьому місяці була жовтнева революція.Дебілізм і ідіотизм заволодів українцями.
Про що мова?Нинішня влада положила великий болт на Конституцію і закони.Чи давав хто із Вас згоду на встановлення відеокамер на вулицях міст?Адже за допомогою кмер влада втручається у Ваше особисте життя , за Вами стежать і скоро поставлять камери і в туалетах , не тільки на дорогах і вулицях , і все з благородною метою боротьби із злочинністю , яка в Полтавській області за минулий рік зросла на 30%. Очевидно помогли камери , на які влада викидає шалені гроші , замість підвищити зарплати і пенсії.То чому Ви -народ не забороняєте за Вами стежити ?
молодцом Олена
Цікаво , якими матеріальними ресурсами володіє цей приватний підприємець , яка в нього є техніка і ін.Чи може він є прокладкою , через яку отримують відкати керівні особи?
Ну і звичайно СЛАВА ВИБОРАМ !
31.танька
«жовтня, 22:38 Вставити цитату
Випустили, бо випустили. і ще не раз випустять. Я б з сорому в інше місто переїхала, а таким все по пір’ю, ходитиме як павлін і всі кланятись бу»

Людей вбивав і отримував підвищення по службі , а тут тисяча , та ще і невідомо чого.
1 ... 6 7 8 9 10 11 12
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації