Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Slavko»

Коментарі користувача
1 ...26 27 28 29 30 31 32
Slavko 5 вересня 2018, 15:49 На тему: Надзвичайне явище на розв’язці...
3.orakul
«То сталінська спадщина. Вона повинна бути знащина згідно закону про декомунізацію»

Шановний пане,
причому тут ваш істеричний понос від українського націоналізму до спиляних посадок ?!! Ще раз кажу, вилазь із кущів, бо ти там щось явно плутаєш ! "Хто всравсь?" називається, коли жиди вишиванки поодягали і прикинулись націоналістами. Хто ж тоді їх обирав? Невже націоналісти? Доречі ж, справді, на сході воюють у нас одні націоналісти (захищаючись, і то, коли їм дозволять). А совки якраз і ні, їх прекрасно влаштовує і «перемир"я» - гинуть же "фашисти"...
Якщо знаєш націоналістів при кориті, так назви їх, бо я, наприклад, не знаю і не розумію істеричного поносу на дивані від перейменування вулиць, названих в честь душогубів... і коли пиляють «комуністичні» посадки.
Slavko 4 вересня 2018, 18:58 На тему: Парад вишиванок і нагороди вій...
Майданом? Оце дtбіл! Такі як ти - диваном її розвалюють і вилазять, як пацюки тільки коли гречку дають та на антимайдани для масовки під конвоєм рішал, - як стадо голодних тупих тварин за лопату блінов ! Про вас пам"ятаємо, не переживай ! Ви не українці, а обділене Богом, переважно кацапське бидло, що любить ділити вкрадене або халяву і не має нічого українського від природи ! Гавкати із кущів - то остання справа, а ти сам спробуй що-небудь зробити для суспільного блага ! Слабо ?!
Slavko 3 вересня 2018, 16:57 На тему: Надзвичайне явище на розв’язці...
Дякуйте Вові Лугандону за знищені дерева ! Вони ж вам не потрібні, правда ?? З такими суховіями - без голів ходитимуть, але хтось ходитиме, ніяк не ми... Ми ж ні при чому. Нічого не можемо вдіяти... Це не народ, а дно ! Ганьба !
Slavko 27 серпня 2018, 17:11 На тему: День Незалежності: парад вишив...
суцільний порожняк, і на тому грошей відмили !
Slavko 27 серпня 2018, 17:07 На тему: День Незалежності: парад вишив...
А по-моєму, в міській раді не гірша орда знаходиться...
Slavko 22 серпня 2018, 22:13 На тему: Ой, чиї ж то труби?...
Анатолію Михайловичу, кому ви брешете?? Не ганьбіть нашу Сухинівку, ви ж ще й депутат !! Щось я не пригадую, щоб ми щось комусь щось передавали на якийсь баланс ! Чи пам"ять вас підводить, чи вигадуєте ? Так я нагадаю. Ви ж приходили нещодавно, ось, в 2018 році, приносили якісь шахрайські "акти розмежування"(тієї самої труби), пропонували їх підписати, але ж я відмовився, а ще стільки людей їх не підписало ! А ті, хто й погодився, підписували заднім числом, а це вже шахрайство з вашого боку і подачі ! І де тут той 2004-й рік ?? Це у вас ностальгія за ним, ви тоді, напевне, непогано жили, коли ми вам на оті труби скидалися та на таншею і все інше, а тепер знову халяви захотіли ? Документів наших ви чомусь не зберегли, а так клялися в чесності своєї роботи !! Воно ж, як кажуть, брехнею світ пройдеш, та назад не вернешся... І так воно і сталося ! Усе село ви йдосі дурили, поки ми, активісти, вам не втерли носа ! І тепер, дасть Бог, вам щей відповідати прийдеться і за шахрайство, і за незаконно викопану траншею, де тепер і трава не ростиме кілька десятків років . А час нехай покаже, хто був хто і хто є хто ! Дивуюсь просто, як купувати трубу, так разом, як продавати -- так без нас !
Кар’єр без документів або нова автодорога по-Кобеляцьки
Посилання на www.youtube.com
Slavko 21 серпня 2018, 22:56 На тему: На параді до Дня Незалежності ...
А толку з неї, коли вона не стріляє ? Можна і в Києві
3.Bazilo
«лали трошки грошенят і вперьод.Та от Паші Гунжелю не дали.А дарма,треба було і йому підкинути.Тепер через шум,гам і тарарам»


хоч, і тобі запропонують ??
нам пропонували, ми відмовились. не віриш - подивись :
Кар’єр без документів або нова автодорога по-Кобеляцьки
Посилання на www.youtube.com
Slavko 17 серпня 2018, 12:10 На тему: Діло — труба...
Злочин злочином і злодій злодієм поганяє...
Яка брехня ! шахраі-варвари-злодії пат «полтавагаз» (кобеляки) 07.08.18р вдруге приїхали красти майно громади села лісне та сухинівка - просмолені труби, які вони замінили на дешеву, тоненьку пластикову, попередньо заздалегідь ходили по селу і збирали підписи дурних споживачів на якихось всраних актах передачі про те, що до газових стояків - то майно їхнє, потім незаконно викопали траншею (у травні-червні) бл. 2,5 км , на що є кримінальна стаття 239-1 кку, а тепер почали красти ті труби, а мєнти їх тупо віджали... Ось як це було : [ Лінк на www.facebook.com ] А справу відкрили невідомо про що, хоча мною подано кілька заяв про злочини - крадіжки... Посилання на www.facebook.com
Slavko 17 серпня 2018, 11:55 На тему: Чоловік нарубав лісу на 1 200 ...
Порахували б і написали, краще, стільки Вова Кривич напиляв по трасі Полтава-Кременчук !!! Там тільки рахувати треба рік ... Та про пилораму в кобеляцькій "Сільгосптехніці", звідки дошки на Європу їдуть ! І хто кришує його в міській раді, поліції та хто кум ??? Такого ж ніхто не напише, страшно, правда ???
Slavko 17 серпня 2018, 11:43 На тему: У Новосанжарському районі міти...
що, справді в санжарах є поліція ?? в кобеляках немає..
Так чому ж ви маєте ті проблеми з Законом ? Обкрадаєте селян, які там і без вашої допомоги загинаються і якщо й їдуть тією дорогою, то найманим транспортом до полтавської лікарні, коли вже до цвинтарю один крок... Платити - так усім, хлопці, або проблеми - так в усіх... Вибір є.
Slavko 17 серпня 2018, 11:27 На тему: Дорога Н-31 – як квінтесенція ...
Автор робить собі пі-ар на роботі та сміливості активістів, але згадує не усіх ?
1 ...26 27 28 29 30 31 32
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації