Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Vlada82»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7
А до нас у Нові Санжари вони приїдуть? Це запитання до нашої влади. У нас, кажись, ЦКД опалюється, а нова влада ще до майдану обіцяла й кіно там крутити. Але досі плівок не завезли...
Vlada82 20 лютого 2018, 14:10 На тему: Творча «трійка»...
50.Selena2017
«я дуууже далека від влади і в мене до неї свої рахунки»

Не могли б ви, пане Селен, уточнити, до якої саме влади у вас "свої рахунки"? Бо судячи з ваших коментарів, тільки до тієї, яку представляли Федоренко і Зінченко, а нинішню ви обороняєте не гірше за Вісича, через те комусь і здалося, шо ви людина від влади.
55.Selena2017
«Якби прийшли до влади Зінченко та Федоренко (як їм до щему й хочеться)»

Пане Селен, а вам особисто не хочеться піти у владу, шоб навести порядок, поборотися за соціальну справедливість, спробувати викорінити корупцію, захистити свободу слова, допомогти знедоленим, а попутно десь і дитячий майданчик встановити і т.п.? Чи краще сидіти в тепленькому насидженому місці й час від часу вішати на когось ярлики чи звинувачувати когось у чомусь, ніяк не аргументуючи цих звинувачень і сховавшись за придуманий нік, та ще й з претензією на звання інтелектуала?
Vlada82 20 лютого 2018, 14:00 На тему: Творча «трійка»...
57.don
«я вже починаю вірити у велике майбутнє вітчизняної медицини»

Це типу "вас вилікували, і мене вилікують"? Боюсь, до такого рівня медицина ніколи не доросте, бо вилікувати невиліковне, яке давно деградувало й опустилося нижче плінтуса, не під силу жодному генію від медицини.
Vlada82 19 лютого 2018, 14:47 На тему: Творча «трійка»...
50.Selena2017
«їм аби партії і посади щедро доїлися навіть не молочними ріками, а вершками. »

Отут ви, пане Селен, праві як ніколи. Тому на рівні району Бульбаха з Супруном (читай БПП з ВО Батьківщина) так очевидно тягнуть воза в один бік, всіляко оберігаючи один одного від опозиціонерів. І це тільки початок боротьби з інакомислієм - вибори Президента (а там, дивись, і парламентські) вже не за горами, і їм разом доведеться брати в них участь. Так шо вони себе ще покажуть, як і Вісичі та всі прихильники нинішньої влади.
Vlada82 19 лютого 2018, 11:22 На тему: Творча «трійка»...
47.Selena2017
«А цим двом глибоко начхати на соціальну справедливість, якої всім хочеться як манни з неба, щоб без зусиль. А насправді тут присутні лише шкурницькі особисті інтереси.»

Пане Селен, я бачу вас уже зовсім заносить на поворотах. Про яку соціальну справедливість ви говорите і з чого ви взяли, шо мені на неї начхати? І в чому ви побачили мої шкурницькі інтереси? Зрештою, яких зусиль ви особисто доклали для встановлення тієї справедливості? Бачу, ваш стиль "тикати пальцем у небо" залишається незмінним, ви вважаєте правильним сказати - як пукнути (даруйте за недипломатичний вислів), а там хай що буде. Бо наданням аргументів і фактів до своїх висновків ви не переймаєтесь. Ще скажіть, шо в історії з Федоренком немає людського фактору, тобто написав би хтось інший шось подібне в газету, то Жаботинський так само зібрав би «трійку» і зарубав його статтю. Тільки я в ці казочки не вірю, немає тут ніякої справедливості, а є банальна помста і небажання чути думку опонентів. Як і з вашого боку, між іншим. Я давно помітила, шо ви не завжди коментуєте на цьому сайті статті по суті, а здебільшого коментуєте коментарі коментаторів (даруйте за цей каламбур, але точніше сказати не можу) і звинувачуєте їх то в багатослів’ї, то у "вивертанні душі", то в лукавстві, то ще в якихось вами придуманих гріхах. І тільки тому, шо вам не подобаються їхні коментарі, от і все. Однак я рада, що в цьому знаходите для себе втіху.
Vlada82 18 лютого 2018, 20:43 На тему: Творча «трійка»...
Шось не пригадую, шоб я писала про миротворців та ОБСЄ, так шо це ще вопрос, у кого роздвоєння особистості. Чи ви вже теж у психологи подалася? Я не особисто для вас пишу, тож коментуйте, будь ласка, по темі, коли є що сказати. Хоча я пам’ятаю, що у вас, пане Селен, часто так: «не лукавте» або «я всіх пізнаю по стилю», і - жодних на те доказів чи аргументів! Сказала як пальцем у небо ткнула. Ви справді таким чином одержуєте задоволення?
Vlada82 18 лютого 2018, 19:12 На тему: Творча «трійка»...
39.ЛУНА
«А не лучше не печатать клевету?»

Звісно, наклеп краще не друкувати. Але спочатку треба довести, шо стаття Федоренка містить наклеп. Наскільки я розумію, Жаботинський навіть не спробував це з’ясувати. І не обов’язково чиновникам потім іти в суд, якшо в них є реальні докази - документи, свідки і т.д. Цього достатньо принести в редакцію і вимагати спростування. Тоді Федоренко постав би перед читачами як неправдивець. Однак з волі Жаботинського вийшло навпаки: редактор підвтердив, шо він має однобокий підхід при визначенні позаштатних авторів, і зайве довів, шо опозиціонерам зараз затикають рота так само, як при Януковичу. То чим тоді краща постмайданівська влада, якій дорогу до чиновницьких крісел «прочистили» такі активісти, як Вісичі? На це запитання навряд чи колись дочекаємося чесної відповіді.
Vlada82 18 лютого 2018, 19:04 На тему: Творча «трійка»...
39.ЛУНА
«То что написал Федоренко возмущает лишь в одном неправлении,а именно в неравном отношении к людям.Федоренко имеет право на публикацию такое же как и Супрун.»

Отут я згодна з Луною на 100 відсотків. Про це якраз і мова у статті Федоренка. А перевіряти кожну інформацію, подану в газету читачами, на предмет її достовірності редакція не може фізично, та й жоден закон її до цього не зобов’язує. Так само як не може редакція перевіряти достовірність реклами та оголошень, але ж друкує їх. Тільки з позначкою, що відповідальність за достовірність несе рекламодавець. Тож якби Жаботинський хотів надрукувати статтю Федоренка, він би її надрукував, але із застереженням "від редакції", що стаття може містити недостовірну інформацію. А там хай читачі самі вирішують, вірити Федоренку чи ні. Проте Жаботинський виступив у ролі цензора і зовсім «зарубав» статтю, даже в частині подяки виборцям, ще й обставився підтримкою двох молодих колег. Непорядно вчинив. Але не всі це розуміють, що видно з попередніх коментарів.
Vlada82 18 лютого 2018, 16:47 На тему: Творча «трійка»...
Саша, не нервуйте і не виказуйте грубими коментарями своє недовиховання, хоч цим не позорьте свого батька. Давайте поміркуємо спокійно: героями цього обговорпення є Жаботинський і Федоренко, а ще з вашої подачі Зінченко. Я згодна, шо ці люди не без гріхів, їм приписують багато негативу. Однак кожен з них зробив і щось корисне для Нових Санжар, хоч на крихту. А що зробили особисто ви? Хто у Новосанжарському районі, крім ваших друзів, сусідів та родичів у Лелюхівці, знає Олександра Вісича? Як казав герой кінокомедії геніального Гайдая, "огласите весь список, пожалуйста". Може ми чогось не знаємо і собачимось тут, а потім буде нам соромно, коли з’ясується, шо Вісич - це ж великий політик, благодійник і взагалі совість нації. Втім, хай про це скажуть інші коментатори, а ви, Саша, поки що наберіться терпіння і просто помовчіть. В даному разі так буде більше користі від вас.
Vlada82 18 лютого 2018, 13:36 На тему: Творча «трійка»...
Правильно. До того, шо Зінченко не печатав статті його батька, Сашко має відношення, бо кричить про це на весь Інтернет. А коли батько обирався від Батьківщини, він вже й ні при чому, зразу в кущі. Кажу ж, шо лукавий хлопець.
Vlada82 18 лютого 2018, 12:35 На тему: Творча «трійка»...
Саша, коли вам щось здається, треба перехреститися і всякі видіння пройдуть. Я вкотре переконалася, шо ви людина недалека, і думаю, це видно не тільки мені. Так шо хахакайте собі на радість, чим би дитя не тішилось. І ніколи не дивіться на людей так зверхньо, називаючи їх "воно", принаймні право на це треба ще заслужити. Спитайте про це у батька, може він вас довиховає. І хто ви такий, шоб я вам видавала свої паспортні дані? Ви навіть не знаєте, шо персональні дані захищені законом, а беретесь «покращувати» державу. А щодо ваших «відповідей» на мої запитання, то нехай нас люди розсудять. А мені краще скористаюсь порадою КН-а.
Vlada82 18 лютого 2018, 11:50 На тему: Творча «трійка»...
І лукава.
Vlada82 18 лютого 2018, 10:35 На тему: Творча «трійка»...
22.vov
«Чому Ви не говорите по якій причині така ситуація склалася, що «Світлиця» повністю залежна від районної ради і пляше під його дудку?»

Тому шо ви, як громадські активісти, не питаєте ні в Супруна, ні в Жаботинського, чому досі наша Світлиця не роздержавлена, як того вимагає закон? Чому досі районна рада є її засновником? А якби вийшла із засновників, то не було б у неї такого впливу на Жаботинського і не було б цензури. Тоді друкував би він статті і ваші, і вашого батька, і Федоренка. Хіба не так? А поки шо ви з батьком друкуєтесь в ЕХО, а не в районній комунальній газеті. Я дала аж дві відповіді на одне ваше запитання, спробуйте і ви дати хоч на одне моє, поясніть свою чітку позицію, визнайте своє недопрацювання як активістів. А я на відміну від вас в активісти не записувалась, бо завжди дивилась на ситуацію тверезо і тепер мені не доводиться маніпулювати думками. У вас це краще виходить.
Vlada82 18 лютого 2018, 10:23 На тему: Творча «трійка»...
22.vov
«Чому Ви не говорите по якій причині така ситуація склалася, що «Світлиця» повністю залежна від районної ради і пляше під його дудку?»

Ну це вам краще знати, ви ж самопроголошені активісти, які на хвилі майдану привели до влади Супруна, шоб той у свою чергу провів до райради регіоналів. Хіба не так? Потім Супрун і ваш батько особисто все зробили, шоб редактором став Жаботинський. Хіба не так? А той тепер відпрацьовує, як сторожовий пес, охороняючи інтереси влади. Він ніколи не надрукує не те що критики, даже критичного зауваження у бік Супруна чи Бульбахи. Навіть ваш крик душі типу "зробіть нарешті хоч щось для району!". Бо це недвозначний натяк того, шо Супрун нічогісінько не робить, тільки штани в райраді протирає і за це кладе гарну зарплату в кишеню. Я зрозуміло відповіла на ваше запитання? Дайте так само свою відповідь хоча б на одне моє запитання: ви активно боролися проти ПР, чому досі мовчите після того, як Супрун провів у депутати майже всіх колишніх регіоналів? Якшо вам є шо відповісти. Я запитую по темі, бо ситуація, описана в статті Федоренком, є прямим наслідком нинішніх дій місцевої влади. Тож спроба уникнути прямої відповіді - оце і є маніпуляції з вашого боку. Ви у своїх коментарях прідтверджуєте, шо нинішня влада діє так само, як і при регіоналах, тобто і Зінченко незаконно відмовляв, і Жаботинський тепер відмовляє, то які до нього можуть бути претензії? А для чого тоді ви з батьком підтримували майдан? Хіба не для того, шоб було все не так, як при Януковичу? Тож ви правильно сумніваєтесь, шо я захочу колись зустрітися з вами чи з вашим батьком Володимиром Вісичем. Я вже писала, шо поважаю людей сміливих, принципових і непохитних, особливо мужиків, які діють за усталеними принципами, а не відписуються, як чиновнички, які хочуть бути і для людей хорошими, і в кріслі утриматись. Ви теж боїтесь давати чіткі відповіді, постійно шукаючи для цього якусь причину. Тому краще вам самому помовчати.
Vlada82 17 лютого 2018, 15:50 На тему: Творча «трійка»...
Ще одна хотіла додати. Ви як розумний хлопець усвідомлюєте, шо питання тут зовсім не у Федоренкові, Зінченкові чи ще комусь, хто вам не подобається особисто. Питання в системі, яку сотворила нова постмайданівська влада, хоча думалося, шо все буде навпаки і цензори від влади назавжди кануть в небуття за Януковичем. Але сьогодні Супрун підставляє не тільки Жаботинського, якого тупо використовує на свою користь (вибори колись же будуть!), а й його молодих колег. Мені жаль і Лєни Соколової, і Жені Сидоренка, які починають свою журналістську кар’єру з протизаконня, безпринциповості і прислужництва. Як можна вірити таким журналістам? Як можна шукати в них захисту? Ви упевнені, шо завтра вони не вчинять з вами так само, як і з Федоренком? Варто у свою статтю кинути пару критичних зауважень на адресу Супруна і все - стаття приречена тліти в Жаботинського під сукном. Чи не тому в Світлиці немає і вашої статті про Гирю, бо в ній ви волали до Супруна зробити нарешті хоч щось корисне для району? Втім, запитувати у вас про це - всеодно шо ткнути пальцем у небо. Забула, шо ви на всі запитання вже дали універсальну відповідь у своєму першому коментарі.
Vlada82 17 лютого 2018, 15:39 На тему: Творча «трійка»...
17.vov
«Я дав конкретні відповіді»

17.vov
«коментар стосувалася статті Федоренка»

Та я ж також про статтю Федоренка, про заборону його публікацій і про можливий наклеп у його ненадрукованій статті (цю проблему, якшо ви уважно читаєте всі коментарі, першою порушила Луна). Другий ваш коментар - це не відповідь на конкретне запитання, а узагальнений висновок. Якшо ви не підтримували Партію регіонів, то чого мовчали, коли Супрун пригрівав її членів біля себе і фактично провів їх у новий склад райради, зробивши депутатською більшістю? Тепер хочете, шоб ця райрада навела порядок у райлікарні і в питаннях з Гирею? Тоді ви точно маніпулюєте фактами - одні свідомо замовчуєте, інші намагаєтесь критикувати, привертаючи до них увагу громадськості. Наприклад, у коментарі №15 погоджуєтесь, шо Супрун увів цензуру і це для багатьох, і для вас також є очевидним фактом. Але критичних публікацій на цю тему я від вас чомусь не бачила. Адже руками Жаботинського Супрун чинить беззаконня, а Жаботинський мусить викручуватися і висмоктувати з пальця надумані і що головне - протизаконні підстави, щоб відмовити Федоренку. Якшо ви позиціонуєте себе громадським активістом, борцем за правду, то говоріть не лише про Гирю, а й про подібні проблеми на весь голос. Так здобудете більше поваги. А до того вважаю недоречним називати своє ім’я, ви ж теж свого не називаєте, ховаєтесь за ніком vov, хоча я давно знаю і вас, і вашого батька. Так вийшло. Я поважаю людей сміливих, принципових і непохитних, особливо мужиків, які діють за усталеними принципами, а не на догоду однопартійцям чи якимось друзям (чим тоді такі відрізняються від «банди» Януковича?, і не йдуть на компроміс із власною совістю. Вибачайте, Саша, ящо в моєму коментарі десь захочете знайти образу для себе. Нікого образити не хотіла, але й лукавити перед вами не буду - пишу як думаю.
Vlada82 17 лютого 2018, 14:03 На тему: Творча «трійка»...
13.vov
«а зараз самі його фактично підтримуєте»

В чому я підтримую Януковича? Саша, ви знову лукавите. Я писала, шо при Януковичу вирішили карати за наклеп, а за часів майдану цю ідею визнали антинародною. І ви в тім числі, оскільки підтримували ідею майдану. З чим тепер звертатися в суди, на які ви киваєте? Відповідальності ж у нашому законодавстві за наклеп фактично немає! Ось і все. На які ваші запитання я не відповіла? Ви знову переводите стрілки. Дайте, будь ласка, конкретні відповіді на кожне з моїх запитань, тоді продовжимо дискусію.
Vlada82 17 лютого 2018, 10:58 На тему: Творча «трійка»...
9.ЛУНА
«И подход здесь должен быть одинаков для Федоренка,Висыча,Гири,или Жаботинского.»

Це єдине, з чим я можу погодитись з Луною. В тім то й річ, що в даному випадку для Жаботинського всі повинні бути рівними. Я теж за достовірність фактів і не маю великого бажання захищати Федоренка, але ж бачите, шо трійка зібралася зацінити тільки його статтю, по інших авторах вони не засідають і безборонно їх друкують. А шоб перестрахуватися, пишуть у Світлиці, шо редакція може вміщувати матеріали, не поділяючи точки зору авторів, і шо автори самі несуть відповідальність за точність наведених фактів. Але як бачимо, не у випадку з Федоренком. До речі, я була обома руками за впровадження відповідальності за наклеп, у тім числі шоб і журналісти відповідали. Але це була ідея Януковича і потім цей законопроект прихильники майдану оголосили антинародним, який нібито запроваджує цензуру. Так шо робіть висновки. І жаль, шо vov уникає чесних відповідей на мої прямі запитання: чому вони з батьком мовчать щодо того, шо Супрун зріднився з бувшими регіоналами, чому не печатають свою статтю про Гирю у Світлиці і чи всі публікації позаштатних авторів Жаботинський перевіряє на предмет достовірності? Виходить, Саша боїться чи не наважується сказати правду: Жаботинський надрукував би виступ Федоренка безболісно, як надрукувало ЕХО, бо навряд чи там була якась велика крамола. Та тільки Супрун йому заборонив. Отут і вся розгадка. Отака любов до демократії і свободи слова у нинішньої влади, яку після майдану привели у крісла в тім числі й Саша Вісич із батьком. Я ще тоді казала: рано чи пізно відповідальність за не зовсім правомірні дії(згадаймо хоча б публічну наругу над тими ж чиновниками)настане для всіх - для когось моральна, а для когось і кримінальна. Це лише питання часу.
Vlada82 16 лютого 2018, 15:33 На тему: Творча «трійка»...
В тім то й діло, шо до майдану ви мовчали. Це по перше. По друге я не сумніваюсь, шо по Гирі багато є доказів, але ж я так розумію, шо в редакції їх нема і ніхто у вас їх не вимагав, а це в даному разі суттєво. Вам повірили на слово, а чого тоді не вірити Федоренку? І чого ви не напечатали свій виступ проти Гирі у Світлиці? Якшо ви такі принципові й за демократичну та правову державу (отут разом давайте згадаємо, які цінності відстоював Майдан), то напишіть норму Закону, відповідно до якої Федоренко повинен надавати редакції якісь докази, отоді й побачимо, хто з нас маніпулює. Зінченко по вашому піддержував ригіоналів, а чого ж тоді їх Супрун пригрів у своїх списках від ВО Батькеівщина, а ви цього наче й не помітили? Жаботинський тоже прийшов якраз після Майдану і за логікою повинен не порушувати принципи демократії і свободи слова, і показати, шо він луччий Зінченка. Але порушує так само. Тоді чому ви пресуєте Гирю, згадуєте Зінченка, але виправдовуєте Жаботинського і мовчите за його неправову поведінку? Дайте будь ласка відповіді на мої запитання якшо взялися коментувати статтю Федоренка, і переконайте читачів цього сайту у своїй об’єктивності.
Vlada82 16 лютого 2018, 12:52 На тему: Творча «трійка»...
Саша, коли рулили ригіонали, твій батько Володимир Вісич тоже не особо світився, мабуть щиро підтримував голубих (маю на увазі колір партійного прапора, хотя може й не тільки, враховуючи уподобання Жаботинського), а тоді раптом став активістом, то на Гирю пре, то на Зінченка, то на Федоренка. Чула, шо вже й на Супруна. То ви хоч самі опреділіться, з ким ви і проти кого та під яким прапором. А щодо цієї статті, то з листа ж видно, шо Федоренко правий, не може редакція вимагати докази і судити "трійкою". Коли ви писали про Гирю на цьому ж сайті, у вас хтось докази вимагав? Чи в чужому оці видно скалку, а в своєму й дрючка не помічаєте?
Молодці, що проводите такий конкурс. Удачі всім!
Спасибі donу за підказку, шо мені робити :) Написав так, знічев’я.
Вибачте, я хотіла написати "шокувало", а не "шикувало", виправляю свою технічну помилку.
55.Selena2017
«не лукавити»

По моєму це Ваша улюблена фраза, конкретнішими фактами Ви ніколи не оперуєте. До чого в даному випадку травестія і лукавство? По великому рахунку мені проблеми "Чистої криниці" ні до чого, хай самі розбираються, шо за мікроклімат у їхній конторі й хто виносить з неї сміття. Іноді тільки дивує, як з Лебедина роблять ікону. Тут я писала про культ його особи, так цей коментар видалили. Мене просто шикувало "щире каяття" Катерини Лебідь, Ви десь колись зустрічали подібне самоприниження? Уявляю, в якому екстазі від нього названі Катериною люди. А взагалі час покаже, хто з нас правий.
Продовжу свою думку. Тут читаю про договора, то Вас не дивує, з якого це дива їх перезаключали ще торік, коли попередні ще діятимуть до 2020-го? Ви не берете до уваги, шо Лебедин давно вийшов за межі совісного, шо в нього не всі там сидять на гарних зарплатах, тільки свита криничанська і сторожі, які охороняють майно. Різноробочі на мінімальці, механізатори й комбайнери гарно заробляють тільки в сезон, взимку їх викидають на біржу і т.д. Кум наводив такий приклад. Начальство вийде з драбинівського офісу в 17.00, повсідаєця в легкові авто і через півгодини вони вже дома, це хто живе в Руденківці чи Сухій Маячці. А якшо механізатор з тих сіл і тоже працює в Драбинівці? З бригади в автобусі торохтітиме він по всіх селах, доки по дорозі розвезуть таких же роботяг. Вдома буде пізно ввечері, а як польові роботи то за опівніч. Треба повечеряти й помитися, а назавтра зі сходом сонця таким же чином добиратися в бригаду і весь день крутити гайки і по лікті в мазуті. Нарікають не всі, але картина маслом. А коли до тебе ще з таким гонором, то в людей терпець не вічний. Але начальство все одно буде на стороні своїх, хто в кабінеті через стінку, так шо не ідеалізуйте керівництво «Ч. криниці». Вам важко повірити, шо так думає багато людей, тільки одиниці з них насмілились тявкнути проти такої системи, а Катерина зразу включила задню і стала вибачатися. «Їй легше молитися за Лебедина в теплому кріслі» - це висновок мого кума. Правильно, всі ж не підуть керувати, але це не значить що його аргументи не варті трьох копійок. Хоча я упевнена, що десь на кухні про це говорить і Катерина, а публічно висловлювати свою думку вже не буде, досить того що вже спровокувала. Зверніть увагу, Санжари далеко від «Чистої криниці», але я дещо знаю про їхні справи, значить поголос іде. Чула від драбинян і про те, шо непокірним грозять урізати виплату на паї, значить правду Лебідь розказує, диму без вогню не буває. Не знаю, чи чи переконала Вас хоч у чомусь, чи даром витратила свій час у вихідний.
1 2 3 4 5 6 7
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації