Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Dana77»

Коментарі користувача
1 2 3 4
Стаття про сесію, але про голову райради Супруна ні слова. Хотя інтересно було б почути його думку з приводу покупки квартири. Хай й би сказав, чого службове житло лікарям не дали тоді, коли богиня Супруна Юлька роздавала квартири у п’ятиетажці, й одержали їх даже ті, хто не мав у них нагальної потреби. Вони відразу ж виставили їх на продаж. А медикам тоді жодної не дісталося. Тепер ось купують за бюджетні гроші. Шо за політика?
Dana77 29 липня 2017, 12:00 На тему: Нарешті...
А дон (свідомо пишу цей нік з маленької літери) все дужче себе розкриває. Як ідеться про Реку, так питати про його мільйони не можна, бо ти в такому разі ледар і заздрісник, а як про Філоненка, так "покажи де кошти взяв на таке коштовне авто, скільки податків заплатив, чи не заплатив". У Філона дійсно є земля, а в Реки одні політичні посади з не дуже високими посадовими окладами. Короче, правда шо гнида цей дон, рекин ж...лиз.
Dana77 27 липня 2017, 16:47 На тему: «Дєвочки, вам кирпич нада?»...
Дайте дєвочкам кирпич, хай запустять у народного депутата, швидше справа вирішиться.
Не треба з когось клеїти дурників. Аби у Володимира З. була благородна мета вивести бур’яни - зробив би на тій площі пар до кращих часів, тобто доки все узакониться. А так ні - засіяв, та ще й високоприбутковою культурою соняшником. Чисто корислива мета! Про це всі мої односельці знають, тільки воюють за Закон одиниці. І не треба протиправні вчинки виправдовувати бюрократичною тяганиною. Крім того ти, don, сам собі заперечуєш, звинувачуючи комісію, шо не вирвала жодної бур’янини. Виходить, бур’ян таки є!!! Кажу ж, не для боротьби з амброзією те поле засівалося, а суто для зиску.
Dana77 24 липня 2017, 12:17 На тему: Автобус замість фейєрверків...
Адекватник ще раз підтвердив, шо він дійсно один з небагатьох тут дописувачів, хто мислить адекватно, вмикаючи логіку. Решта у своїй більшості - нав’язаними нинішніми ідеологами категоріями. Найбільше мені сподобались цитати "Ваша общественная система не обеспечивает приход к власти умных и порядочных людей" та "Подумайте над вашим понятием свободы, и вы поймете, что она состоит в правах на низкие поступки". Тут, як кажуть, ні додати, ні відняти. Два простих приклади: на передостанніх місцевих виборах Супруна «прокатали» навіть односельці з Руденківки, але на хвилі Майдану він стає... головою районної ради! Так само на останніх парламентських виборах наприкінці 2014 року у нардепи балотується Бульбаха, набирає по всьому округу аж... 2570 голосів, тобто 3,23%. Як на розумних людей, то відсоток абсолютно провальний, однак незважаючи на таку «підтримку» виборців, 10 лютого 2015 року Президент призначає його головою РДА, тобто доручає керувати 35-тисячним районом. Іншими словами - розумнішої людини з більшим довір’ям електорату на цю посаду не знайшлося. Логіки тут ніякої, але пояснення є: "свій своєму руку тисне". Так було і так, на жаль, буде. Река через свого друга Головка сприяв цьому призначенню і фактично цим розплатився з Бульбахою за його попередню допомогу в рекиних піар-кампаніях розочкамим, тротуарами і недолугими фонтанчиками у Санжарах, які невдовзі переросли у смітнички.
Це don у нас дурнуватий, якшо не розуміє, шо все треба робити ЗАКОННО. Спочатку як мінімум треба здобути право на володіння територією, де були господарські двори, і перевести її в орні землі, а тоді вже засівати. Інакше це самозахват земель, що є правопорушенням, передбаченим статтями 197-1 Кримінального Кодексу України (Самовільне зайняття земельної ділянки) та ст.55 КУпАП (Відхилення від затверджених в установленому порядку проектів землеустрою). А якщо йти за логікою «недурнуватого» donа, то чхати нам на Закон! Не маю сумнівів, що з такої «нелегальної» ділянки «прихватизатор» не заплатить жодних податків із зібраного збіжжя, все привласнить собі.
Та ясно ж усім, хто засіяв «нічийну» ниву, його звати Володимир, відомий у Соколянці "порушник спокою", а в районі - "борець за справедливість". Тільки руки в нього дуже липкі до чужого добра. Пропоную скосити збіжжя, продати і виручені гроші передати дитячим закладам. А заодно перевірити, хто засіяв соняшником бувший аеродром у Нехворощі. Чи законно була розорана ця територія? А взагалі давно пора навести порядок у земельній справі, перевірити кожну сільраду на предмет наявності "нічийних земель" та їх фактичного використання. Бо багато ласих на такі території, а тоді ще питають, звідки в "чистих душею" беруться мільйони.
З Рекою все понятно, як і з Доном та Жабіком, з одного болота сатани. Ніколи даже не сумнівалась, шо Река виховувався в лопухах.
Тоді Реці не нравився весь у грязному Жаботинський, тепер нравиться. Тепер же мода на таких, у Єуропу йдемо. Скоро марші рівності проводитимуть і в Полтаві, так шо Жаботинському не доведеться далеко їздити. До речі, цей знімок зроблено у Н.Санжарах на День молоді (див. за посиланням) Посилання на rada-ns.gov.ua
Dana77 22 червня 2017, 10:31 На тему: Володимир Гройсман перевірив с...
Это точно!
Dana77 22 червня 2017, 10:29 На тему: В Раді сталося рекордне масове...
Кажись, ще недавно за подібні дії він називав бандюками регіоналів. А сам не менший бандюк. Переконалися, голосувальники за Реку? Хай напишуть про це районні газети з його округа, чи вони до групи «Чесно» не входять?
Dana77 20 червня 2017, 14:47 На тему: У парку Перемоги спиляли дуб, ...
Мабуть Зінченко свого часу добре Donу засадив у pedrу, шо він досі його згадує.
Dana77 20 червня 2017, 13:03 На тему: У парку Перемоги спиляли дуб, ...
Цікаве спостереження Луни: "Я думаю журналиста позвали чтобы он засвидетельствовал то что деревья аварийные и то что не пилят хорошие деревья под заказ какого то дельца". А я думала, шо такі речі повинна засвідчувати якась екологічна служба.
1 2 3 4
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації