Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Selena2017»

Коментарі користувача
1 ...28 29 30 31 32 33 34
А селищному голові кожен робочий день починати саме на цьому майданчику та на свіжому повітрі, тут і нові ідеї для блага селища народяться і спортивна форма на поміч стане.
У тій голові не смалець, а фраєрська жадібність, яка відомо до чого доводить...Маю ж на увазі дона.

Змінено 07.07.2017, 17:43
Звичайно, не приховаєш, ні від людей, ні від неба. Вириваючи в ближніх блага лише для себе та поперед усіх, забувають про існування в житті ще й кармічних законів, які на папері не писані ( та хто б з таких спритних Їх ще й читав ?), але такої невідворотної сили, що їх не може відмінити чи переінакшити сама Творча Сила. Нехай тішаться, а кармічна чаша тим часом наповнюється у кожного. Кому сказане видасться маячнею, нехай хоч трішки напружить мізки та оглянеться навколо : життєвих прикладів сила-силенна. Сумно лише одне: часто за тих, хто рве ласі шматки від спільного, платять Їх нащадки. Теж чимало історій, а висновків чомусь не густо. Та всьому свій час.

Змінено 05.07.2017, 11:57
Повністю погоджуюсь. Та про більш масштабні не берусь судити, а тут картина підрахунку результатів вже й не приховується, фальсифікатори всі живі та здорові, совість їх не мучить, миші їхні кишені не прогризають. І почувають себе переможцями - біомаса ( в їх розумінні) все стерпить, бо терпляче шукає доступні способи виживання. Ото коли стане зовсім нестерпно, тоді й задоволення від натиканих лавок та троянд здиміє. І ставлення до важливого кроку в облаштуванні суспільного життя , сподіваюсь, почне змінюватися
Пані Луна, чесні вибори в Санжарах неможливі в принципі.
А ви на Реку бочку котите....
Свій свого пізнає здалеку.
Браво, Владо! Ти смілива людина, таким переінакшувати життя в знівечених Санжарах.
Аякже, такого політика образа прямо з ніг звалить. Просто хотілося захистити жінку-матір, не треба б про неї так.
Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
Чи, бува, не стараннями самого дона?
Події давні, але промовисті. Хамство зросло в розмірах небачених. Іноді здається, що цю людину не зупинить навіть нечиста сила, а вже спілка журналістів їй - комариний укус.
Selena2017 30 червня 2017, 11:19 На тему: Мільйони — на дороги...
Мабуть, вони перетворилися на віртуальні...
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Selena2017 28 червня 2017, 12:32 На тему: Врятуйте молоду маму...
А іскра Майдану в тобі буде завжди, не переживай.
Selena2017 28 червня 2017, 12:28 На тему: Врятуйте молоду маму...
Оцінка кумира подобається? Будеш блукати в тому тумані, то діждешся , як вкриють тебе так само як його мужики по-чоловічому, а тебе жінки -по-своєму.
Не ображайся , Владо, на "ти", мені здається, що твій світогляд ще як молоде вино, згодом вистоїться. Мабуть, молода ще. Добре, що до життя не байдужа, значить дбатимеш про його покращення.
Selena2017 28 червня 2017, 11:54 На тему: Врятуйте молоду маму...
Розчарування після майдану не в однієї Влади, на жаль. І підстав для цього більше ніж досить. А чиновники терміналів бояться, для чого до них гукати? Все одно не прийдуть. Розчарую: я до них не належу, мене так само загнали в злидні. А моя прогіркла їжа теж може піти на користь в такій плутанині думок. Явище Майдану в нашому житті та історії - безсмертне ( передбачаю в декого істерику), тому бажаю тобі відновити в нього віру і триматися її. І нічого нам гризтися словесно, а надії покладати на вищі сили, от вони вже розберуться з кожним із нас об*єктивно.
Selena2017 27 червня 2017, 18:15 На тему: Врятуйте молоду маму...
[[ЦИТАТА|14|Vlada82|Вставити цитату
Знову ж таки, шо неправильно пише Адекватник? Може наші керівники з нас того й знущаються, шо ми самі дозволяємо їм з себе знущатися? Хто каже правду - той "кацапське рило" і "демагог". Звичайно, такі як Адекватник, чиновникам неугодні, бо в Конституцію "рилом тикає". А на мій погляд, Адекватник з такою позицією є більшим патріотом нашого народу, чим крикуни у вишиванках. Окрім нарощувати ряди волонтерів, як пропонує Selena2017, можна ще піти до чинуш і взяти їх за барки, змусити виконати норму Конституції й забезпечити реальну допомогу хворій жінці. То може після терміналу зустрінемось біля адмінбудинку?
Починай, я тебе підтримаю. Тільки де була раніше, чому дозволила таку сваволю чинуш? Чекала, поки інші про твої коституційні права подбають, а ти їх поперед усіх вихопиш на свою користь. Думаю, ти не тих, з ким на таку боротьбу йти. Не задирайся, бо в ложці каші себе з*їсти не дам.
Selena2017 27 червня 2017, 16:12 На тему: Врятуйте молоду маму...
Владі : завтра можемо й зустрітися біля терміналу.
Selena2017 27 червня 2017, 16:07 На тему: Врятуйте молоду маму...
6.Vlada82
«. Vlada82 / сьогодні, 14:36»

Починай із себе: вступай у ряди волонтерів, вони приймуть.Або сама мовчки йди до терміналу, він прийме твою двадцятку. В таких ситуаціях не вистачає іноді на шприц чи систему. Наша медицина все ковтає, скоро всіх нас живцем і оптом.
Selena2017 27 червня 2017, 13:52 На тему: Врятуйте молоду маму...
2.Vlada82
«Vlada82 / сьогодні, 10:08»

Людино, ти певна, що буде з тобою та близькими завтра? Чи не волатимеш про допомогу навіть до неадекватних?
34.микола козак
«34. микола козак / 25 червня, 15:13»

На гранда геть не претендую, бо тверезо оцінюю свої можливості. А думку про ідеології успішних країн по роздумах мушу змінити в такій редакції : " Успішні країни в своїх ідеологіях сповідують культ життя , повагу до людини і закону, будують розумну економіку, гуртуються у здорове суспільство. Хоч клопотів і там вистачає. Чи так було в Союзі, починаючи з 1917-го? В гонитві за привидом ( читати " Маніфест ...") перемололи життя мільйонів завиграшки. "
Таку зміну не вважаю капітуляцією, просто прислухалася до думки співрозмовника. Тільки йому не варто було б глузувати ще й про патріотизм. Не ми вибираємо своє місце перебування на Землі, ми до нього генетично прив*язані.
То й не називав би. А на світ роздивляйся сам , собі швидше повіриш.
Радію за вас, Луна, хоч і не з усім погоджуюсь.
В успішних країнах люди живуть без будь-яких ідеологій, сповідуючи культ життя, повагу до людини і закону, будуючи розумну економіку, гуртуючись у здорове суспільство. Тому і життя їм вдається.
27.микола козак
«27. микола козак / сьогодні, 07:20»

А ти хоч і козак, а боягуз. Ну вже б І писав - дурочкою. А то ховаєшся. Такий ото мужик зараз пішов...Якби це було так - не злився б і не кусався.

Змінено 25.06.2017, 08:14
1 ...28 29 30 31 32 33 34
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації