Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «kasandra»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5
kasandra 22 квітня 2018, 17:38 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
16.Ольга Волоська
«Це ви не розумієте елементарного. Немає в Авдіївці ні Турчинова, ні Путіна, ні Яценюка. А є наші хлопці.»

Конешно, там немає ні турчинова ні яценюка, а є ваші хлопці, яких вони туди послали. Тому ж Гнатович вас і запитував, що вони там забули?
16.Ольга Волоська
«Які щодня гинуть, поки ви тут патякаєте різні дурниці. »
Я патякаю не дурниці, а правду, я ж Кассандра, повчіть міфологію. А те, що ви слухаєте телевізор, навіть не читаючи законів і документів, так що ж я можу вдіяти. Ну вам так подобається. Я ж не тиран, щоб вас заставялти, і влади у мене немає. Робіть так, як вас навчили. А далі побачимо.
kasandra 22 квітня 2018, 17:32 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
15.Ольга Волоська
«Та невже?! А ви там був?! А що зробив особисто ви, щоб не було бойні?»

Та мені не треба ніде бути, щоб зозуміти елементарне. Ви хоча б історію вчиили, та намагалися зробити висновки з того, що вже було, аби не наступити на ті самі граблі. А що зробив? Що міг те робив. В період майдану кожному зустрічному і поперічному намагався пояснити сценарій і відговорити від антиконституційних дій, та марно. Навіть тут писав скільки міг, сто разів перереєстровувася після блокування адміном, але хіба вам, упоротим зомбі, можна щось донести.
kasandra 22 квітня 2018, 17:27 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
9.ЛУНА
«А кого и от кого в той же Авдеевке обороняли гиркины,бабаи,кадыровцы,пацаны с «братской» Сербии?Ой я же обманута украинским тэлэбаченням!»

Если не прудуриваєтесь и не тролите, то кончено же обмануты. Ну неужели так трудно понять, что "гиркины, бабаи, кадыровцы, пацаны с «братской» Сербии" наняты вашими кумирами для развала Украины. Ну это же так элементарно, это называется разделяй стравливай и властвуй. Кроме того, кураторы ваших кумиров ставили за цель втянуть Россию в войну, но Путин на это не повелся и кроме того вмешалось провидение и в США избрали Трампа и теперь ваша песенка спета. С каждым днем вы будете наблюдать одни чудеса за другими но так и не поймете как вас взули. СУГС. Путин «виноват» лишь в том, что спас от кровавой бойни крымчан и тогда "бабаи и гиркинцы" переметнулись на Донбасс. Сейчас вам будут говорить открыто то же самое, так как правда уже вылезла наружу, только приписывать это будут Путину, делая из майдановцев и нынешней власти агентов ФСБ и под эту марку вас еще и репрессируют, так как быдломаса реагирует только на клич "агент фСБ" или "агент Кремля". Но это не правда, Петя никакой не агент ФСБ, так же как и турчиновы и аваковы и яценюки. Они агенты Госдепа, но их будут сливать с позволения США. И сейчас надо так говорить, дабы зомби, как вы, это воспринимали. После использования немного спустя вам скажут всю правду, но это будет позже.
kasandra 22 квітня 2018, 17:12 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
11.Ольга Волоська
«боягузи і зрадники. »

Боягузи і зрадники - це ті, що пішли вбивати один одного за чужі інтереси, замість того щоб сидіти вдома і дотримуватися Конституції України. По конституції збройні сили не мають права приймати участі в якихось АТО і скоро вам це популярно почнуть пояснювати. Тільки не треба тоді клеяти дурня і бекати, що ви конституції не читали. Вас в неї, вибачте, мородою тикали. «Я буду бороться до последнего, чтобы доказать кто виновен в развале Украины, кто виновен в развале Славянска. Меня держат в СИЗО только потому, чтобы я не вышла и не рассказала всем, кто развязал эту войну», – заявила Штепа". "Сердюк (адвокат Януковича)заявил (на украинском суде), что уже есть вся доказательная база, более 500 свидетелей, которые четко заявляют, что Крым просто сдали, ибо в тот момент никто из лидеров Майдана не думал про территории. Тогда они делили власть между собой и думали как сделать так, чтобы Крым и Донбасс не голосовал на выборах Президента Украины..".
kasandra 22 квітня 2018, 17:04 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
11.Ольга Волоська
«. Так що сидіть і слідкуйте, боягузи і зрадники. »

Хіба вас Гнатович не популярно запитував "Кого и от кого оборонял брат - житель полтавщины в Авдеевке?" Невже треба три інститути закінчити, щоб зрозуміти елементарне - мешканця Авдієвки повинні захищати в першу чергу мешканці Авдієвки або вас хоч про це попросити. Але вони вас не просили. Вони й зараз не хочуть, щоб ви їм перейменовували вулиці, ламали памятникики, плювали на могили їхніх героїв, як ви це робити зараз навіть у Києві біля памятника Ватутіну, і таке інше. Але головний прикол в іншому і скоро правляча верхушка вам про це скаже відкрито - це вони самі розпочали цю бойню аби побільше дурнів утилізувати і використати в боротьбі за їхній бізнес. Зараз, судячи із риторики, вони вам скажуть відкрито, вже говорять, що Стрелкова найняли вони самі. Вони вже про це відкрито кажуть, я вам цитував, ще процитую, якщо не діходить:" Арсений Яценюк и секретарь Совета безопасности и обороны Александр Турчинов финансировали отряд террористов Игоря Гиркина-Стрелкова.." І все тут вірно сказано. Гіркін-Стрелков дійсно терорист, а не якийсь там полковник ФСБ, як вам на вуха вішали, і Путін до нього немає ніякого відношення. Ну от навіщо ви хоч за інтернет гроші платите, коли не можете срозуміти елементарного?
kasandra 22 квітня 2018, 11:07 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
3.ЛУНА
«Не каждый,кто был на фронте-фронтовик»

Ще під час майдану речник Філарета заявляв: "На громадянській війні героїв не буває". СУГС! Ліньки шукати пряму мову, та й даремно, бо свідомі все одно скажуть, що то його Путін надоумив. А самого того речника думаю вже вигнали, або загнали в монастирь, бо сам Філарет був «посвячений» в таінства геополітики і працював на розпалювання війни, а речник був не в курсі і ляпнув таке на свою голову.
kasandra 22 квітня 2018, 11:03 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
4.Ольга Волоська
« куди тому Брежнєву.»

Таки да. Посилання на demotivation.me
kasandra 22 квітня 2018, 11:00 На тему: За ухиляння від армії можуть о...
2.Ольга Волоська
«В «непатріотизмі» мене можете не звинувачувати.»

А хто вас тут звинувачував?!!!
2.Ольга Волоська
« Моя сім"я в зоні АТО представлена сповна»

Гарним хвалитесь. Слідкуйте за поточним моментом. Скоро «патрійотів» будут "зливати". Гордон по ящику заявив, що війну на Донбасі розпочали українські агенти ФСБ, які іменують себе патріотами. А воно так і є по факту. "Нынешний лидер Народного фронта Арсений Яценюк и секретарь Совета безопасности и обороны Александр Турчинов финансировали отряд террористов Игоря Гиркина-Стрелкова, который в апреле 2014 года захватил Славянск.
Об этом заявила бывшая мэр города Нелли Штепа, видео выступления в суде которой обнародовано в Сети.
«Я сижу в СИЗО только потому, что я привезла в СБУ города Харькова документы подтверждающие, что бандформирования под руководством Стрелкова в Славянске оплачивали Яценюк и Турчинов. И меня предупредили, что я или молчу, как остальные мэры или буду сидеть в СИЗО», – заявила Штепа.
Она подчеркнула, что «сегодняшние псевдопатриоты не действуют в интересах Украины, они действуют в интересах партии войны для зарабатывания денег».
У-ха-ха. СУГС!
3.Dana77
«А шо таке «Ростдорстрой»? Якась не гуцульська назва!»

Таки да.
3.Dana77
«Жаль шо Вова про це нічого не пише.»

А що ж він напише, коли він тепер перший агент ФСБ на деревне. "Фрагмент программы «Вечерний прайм» на «112 канале», где журналист Дмитрий Гордон был приглашенным гостем. Известный украинский журналист заявил, что войну можно было закончить даже не начиная ее, но нами правят ублюдки, негодяи, агенты ФСБ и предатели родины! Журналист припомнил, как украинская власть и военное руководство спокойно дало уйти Стрелкову из Славянска в Донецк. Причем дало уйти вместе с тысячами боевиков, танками и тяжелым вооружением!
Почему так? Спрашивает Гордон. И сам отвечает:
«Потому, что нами правят ублюдки и агенты ФСБ»
А ведь еще в 2015 году мэр Славянска кричала от бессилия — Турчинов, Яценюк и Пашинский финансируют Стрелкова и подогревают войну на Донбассе!" У-ха-ха. Владімір Владімірович Паршевлюк - агент ФСБ! Скоро будем наблюдать, как их иудейские хозяева будут их "сливать". Но сначала они их еще раз используют для свержения Пети и тогда уже навсегда придет власть Бени - Машиаха.
1.antibloger
« Хіба для жителів НОВОСАНЖАРСЬКОГО району ця дорога має статегічне значення?»

Ти краще задайся запитанням, для кого ті дороги будуются? До чого тут новосанжарці чи кобелячани? Ну скільки ж вас вчити треба. Ви тут біомусор, який буде утилізований вже дуже скоро. Кажуть Гоцман уже законопрект підготував по поховання на цвинтарах тільки богообраних та всяких інших заслужених. Решту на переробку і у сміття. Ті дороги не для вас, як міжнародні аеропорти у областних центрах. Невже думає, що то для баби Параски, щоб вона у Відень на каву злітала. І скільки не втокмачуй, все одно гонять тут якийсь наївняк у своїх коментах. Ось відео чотирьохрічної давнини і таких відео мульйон, але вам як об стінку горохом. Ну, укри, блін, шумери. Як вам ще простіше розказати. Наче це вже мужик так говорить, що й останньому дурню повинно дійти. Посилання на www.youtube.com
10.Чудо Юдо
«Страшно навіть уявити, що б у своїй книзі для дітей написав би Адекватник, якби йому випала така можливість :)»

А нефіг таку книгу взагалі писати. Я б дітей заставив казки Пушкіна вчити, там є все що треба для пізнання і розвитку. Пушкін їх від своєї няні запозичив з глибин мудрості народної. Там немає ніяких єрусалимських сюжетів і із-торій спотворюючих світосприйняття дитини, немає там ніяких пришелепуватих малюків Цахесів і іншої хренотені, яку й самі вчителі толком не розуміють. Пушкін і прийшлого слова історія майже не вживав. От порівняй слово «історія» і пушкінське "преданья старины глубокой", "быль", "былина". Це ще ж я по своїй неосвіченності не знаю як історія по гуцульськи зараз у школі незивається. Українізатори хренови.
10.Чудо Юдо
«Інше питання що з цього приводу проповідують на цих уроках попи. Може вони там діткам і розказують, що ті будуть горіти у пеклі, якщо свою стать полюблять. Непогано було б глянути у їх книжки.»

Ну так глянь, хто тобі не дає? Чи ти тільки заглядаєш у ті, де про розтління малолітніх. Є підручник і є хрестоматія з Христянської етики. Видані ці книжки за сприяння Хвіларета пришелепуватого. Візьми почитай, будеш тоді тут проповідувати про холокост і про богообраний народ віками страждаючий від усіх інших варварських народів за свою богообраність. Блін, ніяк не пойму, яке відношення це має до Христової чи християнської етики, яку він ніс не нам, не славянам, а тому ж таки богообраному народу. І прикол такий виходить, що він до них своє вчення ніс, вони його блін пригвоздили й досі не празднують, а наших дітей змушують вчити те, чому він їх хотів навчити та так і не навчив.
8.Чудо Юдо
«Що бувають гомосексуальні пари? І що ж це, неправда? »

Ти не перекручуй все на свій лад. Там не сказано, що гомосексуальні пари - це уродство в самому прямому смислі. Не сказано, що по Біблії так званий бог за таке знищив Содом і Гомору. Тобто, по писанію, яке всупереч конституції вивчають у школі назвав цей предмет Християнською етикою говориться, що гомосексуалізм - це уродство роду людського. Це не притаманно ніяким істотам, так як воно призводить до припинення існування популяції. Якщо наша ціль - знищити націю, то тоді, після пояснення дітім про гомосексуальні стосунки, так треба і писати, що в нашій країні, ворогами народу і усього цивілізованного людства, по прикладу гейропи ведеться цілеспрямована політика по знищенню населення. Отоді буде все правильно.
6.Чудо Юдо
«Чи послухали як один із дармоїдів прочитував одну сторінку і вже тикаєте це всім, мов, страшна книжка?»

А тобі мало того що він зачитав? Знайди і прочитай всю книжечку? І чого це він дармоїд? Він - народний обранець, депутат, "плот от плоти народа".
kasandra 19 квітня 2018, 18:26 На тему: Ау, масони...
А че-т про масонів ніхто нічого не пише. «Запустили» сайтик, позбавили уваги, лише про Бульбаху коменти і про ями на дорозі і нічого більше. А Бульбаха масон?
4.Чудо Юдо
«Поліцаї точно не читали і, схоже, підсудний також не читав. І адвокат його також не читав. Інкаше можна було б всі звинувачення слати нафіг і подалі.»

В тебе здраві мислі бувають. То дуже добре. Розвели пацана, як лоха і бабло поділили. Про яку порнуху може йти мова, коли вони збираються легалізувати проституцію. Так то ще пів біди а ось що вони в школі запроваджують. У-ха-ха. Здобули. Прикольно, що депутати з вуйковщини були перші гейроінтегратори а тепер ще обурюються. Посилання на www.youtube.com
11.kasandra2
«За правду-матку на Руси всегда "банили".»

Не то слово, близнец. И не только на Руси. "Но ясновидцев, впрочем как и очевидцев, Во все века сжигали люди на кострах" (В.Высоцкий) Энто наше ЕХО типа как инквизиция, что ли?
10.Beri Mor
«
Ты "жив курилка"!!!»

Дык не только жив, а и размножился, типа клон под вторым номером появился. Интересно! Но это хорошо и полезно. Нас душат, а мы множимся. Так что победа будет за нами. Время кастрюль истекает.
7.Чудо Юдо
«
Привіт Адекватнику!
Ти уже і по гендеру шифруєшся щоб не випасли?»

Здоровенькі були, пане! Зараз так по всій гейропі роблять. Мода, ніде не дінешся. А якщо забанять по гендерній ознаці, то тоді до гейропейських коміссарів напишу. А може я і не адекватник, це тобі такого захотілось, як на майдані пиріжків, а воно зовсім і не так.
5.земеля
«Наверное им впаяли по 15 суток, по аналогии с ментовкой.»

Не, никаких аналогий. Тут банят навечно. Такой у них порядок, или бес-порядок. Там у них один Филон демократ, а все остальные, сплошь тоталитаристы в кастрюлях. Им все равно что будет с сайтом, так же как кастрюялм все равно, что будет со страной. Они ее сами безвозвратно разломали, а до сих пор еще о чем-то мечтают. Это такой тип характера или психики, ну как Бандера или Шухевич, точно не помню кто, писали "Краще крові по коліна, аби вільна Україна". Им было по барабану, что Украины не будет, главное, чтобы они были на пепелище. Потому-то Василий Симоненко о них и писал " Я зустрічався з вами в дні суворі, Коли вогнів червоні язики Сягали від землі під самі зорі, І роздирали небо літаки. Тоді вас люди називали псами, Бо ви лизали німцям постоли, Кричали «хайль!» охриплими басами, І "Ще не вмерла..." голосно ревли. Де ви ішли - там пустка і руїна, І трупи не вміщалися до ям - Плювала кров’ю "ненька Україна" У морди вам і вашим хазяям. Ви пропили б уже її, небогу, Розпродали б і нас по всій землі, Коли б тоді Вкраїні на підмогу Зі Сходу не вернулись «москалі".» А они с него икону сделали, а стихи его не читали. Ну это для кастрюль норма, так они и с Надийки думали сделать Жану Дарк и лохонулись. Ну, короче, кастрюли - они всегда и везде кастрюли.
4.земеля
«
Ну ели так говорит Кассандра (прорицателница), то так оно и будет. Если конечно не вмешается ..... Апполон.»

Будет так, как говорит Кассандра. Время аполлонов кончается. Кассандра у Аполлона знаний набралась, а Аполлон оказался подленький, он знания свои применял во вред народам. Он не греческий, он жидоегипетский. И он не солнечный бог, а наоборот - темный. Не зря америкосы свою фейковую лунную программу назвали его именем. Масонство там земешано, то что Филон восхваляет. Дельфийский Оракул был имени его, и с его символами. А Дельфийский Оракул - это еще хуже чем наше телявидение. И то и другое - для вешания лапши народу. Так что Гончар есть был и будет, он всем выгоден. Пока. А вашего земелю Бориса Олийныка хрен вспомнят и книжку его не напечатают и в школе изучать его не будут доколь в подлунном мире жив будет хоть один каструль. Шутка.
1.Седой
«Славный земляк! А руководство района не рискнуло присутствовать? Как-никак дважды сталинский и единажды ленинский лауреат... Коммуняка и даже делегат партийных съездов, ужас просто! »

Не надо переживать за Гончара. Будет его славить руководство района. На Троицу будет крупный сабантуй в Сухой и все там будут. Если бы Гончар не накрапал свой Собор, то он бы был таким как все а может и врагом народа, совком и сепаром. А коль он воспел козацкий Собор и сравнял его с собором душ человеческих, нашел в иудохристианстве наши исторические истоки, то именно это и нужно правящему иудейству. А теперь еще раскопали где-то якобы его слова "Донбасс - раковая опухоль Украины". У нас есть еще один земляк- писатель Павло Архипович Загребелный, он не был приспособленцем в советские времена и потому не достиг тех «высот» и благодарностей, так как не писал под заказ. И его никто не воспевает сейчас, даже не вспоминают о нем. Вот така муйня пане Седой. А все потому что он писал то что есть а не то что нравилось или было кому-то надо. Вот например: "єпископи посилали бородатих місіонерів звойовувати для жорстокого християнського бога нові терени, замешкувані дикими поганинами, і, суворо суплячи свої ріденькі бровенята, погладжували золоті панагії, прикрашені сапфірами і діамантами, слухали, скількох непокірних убито, спалено живцем, утоплено, порубано і скількох упокорено. «Не думайте, що я прийшов послати впокій на землю; не прийшов я послати впокій, а меч». (Євангеліє від Матфея, 10, 34.)" Гончар такого не писал, потому его и славят.
1.Чудо Юдо
«Роздуми цікаві.
Тільки мені не зрозуміло»

Тобі відродясь нічого не зрозуміло. Будь яка ще не скалічена освітою дитина розуміє, що оце трансгендерство суперечить божому промислу і здоровому глузду. Такі люди не зможуть продовжувати свій рід, рід людський. Не розуміти цього можуть тільки самі трансгендери. І за це трансгендерство буде біблійна розплата у вигляді Содома і Гомори. Таке вже було і скінчилося трагічно для самих трансгендерів. Зараз пастирі недоумкуватих українців зустрічаючих "на ура" це нововведення, навмисне навязують їм те, що навязували раніше. Робиться це для того, аби потім утилізувати цей недолугий зброд у повній відповідності до святого писанія.
Да и что прикольно, в соцсетях, когда банят, так хоть пишут за что. И банят на определенный срок. А тут навсегда и "с поражением в правах". По новой и не зарегистрируешься. Сталинисты хреновы. На самом деле, конечно, не сталинисты, а троцкисты. Но, как говорил ИС: "Наше дело правое, Победа будет за нами!". Не получиться у них тут Небесный Иерусалим построить. Бог распорядится по иному. "И отсечет Господь у Израиля голову и хвост, пальму и трость, в один день...". Как их же Исаия и предупреждал или пророчил (9:14. И день этот близок. Эдард Ходос так вообще на 14 мая с.г. этот день пророчит.
2.земеля
«типа кастрюлеголовые( по Адеквату)»

Это не по Адеквату, а по общеевропейской классификации. А Адекват пострадал за "свободу слова". Да я смотрю, не только он один. Что-то и Гнатовича не видно и даже селены. Странно.
1 2 3 4 5
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації