Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «orakul»

Коментарі користувача
1 ... 87 88 89 90 91 92 93
orakul 5 вересня 2018, 08:27 На тему: Парад вишиванок і нагороди вій...
2.Slavko
«кацапське бидло, що любить ділити вкрадене або халяву»

Бидло буває лише хохляцьке. Вивчи походення слова. Цим словом ляхи називали таких як ти поцреотів, які були у них кріпаками або гастарбайтерами ще два століття тому. І зараз вас саме так називають, бо ви знову туди табунами поперлися на заробітки. Повернувшись від ляхів галичани стали словом бидло називати свою худобу. Ну треба ж було їм на чомусь/комусь свою злобу зігнати. Ну це як анекдот про солдата, який казав: піду на дембель заведу собі свиню і назву «сержант» Петренко, познущаюсь а потім заріжу.
orakul 30 серпня 2018, 15:47 На тему: Парад вишиванок і нагороди вій...
Ну як можна все так поперекручувати? "Ми довели, що наша незалежність — міцна. Українці відстояли її на Сході" Таки так, ми довели, що можемо на догоду заморським хазяям розвалити власну країну майданом. Ми довели, що можемо добивати країну і українців на Сході намагаючись зачистити якомога більше території від українців. Та чого ми тільки не довели. Не двели ми лише одного, що українці таки дійсно незалежні, незалежні від здорового глузду.
orakul 28 серпня 2018, 19:12 На тему: Чому я не піду на парад вишива...
51.Beri Mor
«В "ліщинівку",без черги,як учасника майдану.»

Там директор мабуть недалеко від них відкотився.
orakul 28 серпня 2018, 19:10 На тему: Чому я не піду на парад вишива...
50.Selena2017
« Чи приймете?»

В «Укроп» або в «Лехаим» таких без черги приймають
orakul 28 серпня 2018, 10:45 На тему: Чому я не піду на парад вишива...
47.SashaSamokhina
«Зараз єдино можлива розмова - та, якою з ними розмовляють наші хлопці на сході і які цілком успішно з цим справляються»

Ваші хлопці на сході вбивають таких як і вони українців. Мало того, вони ще там вбивають стариків і дітей, а це вже при будь якому розкладі, є військовим злочином і за цей злочин прийдеться рано чи пізно відповідади, бо ці злочини вже задокументовані в ООН. Навмисне даю ссилку на сайт вашого Годона а не на якийсь російський чи донецький. Для особоливо одебілених і тупорилих процитую частину інфи із цього сайту: "Боевые действия ведутся между Вооруженными силами Украины и пророссийскими боевиками.." Для тупорилих в квадраті розшифрую, що мова йде не про війну з Путіним як хотілося б свідомими а про війну із українським народом, частину якого охрестили "проросійськими бойовиками". От цікаво, якби селен і самохіних охрестили «проамериканськими» і почали б їх колошматити, що б вони сказали? Посилання на gordonua.com
orakul 27 серпня 2018, 18:41 На тему: Чому я не піду на парад вишива...
Цікаво, я які тут на сайті преференції для таких упоротих як самохіна? Її матюки тут чомусь не «закриваються»
orakul 27 серпня 2018, 18:39 На тему: Чому я не піду на парад вишива...
20.1juriy
«Яка різниця скільки цукру виробили кріпаки за трудодні чи виплавили сталі.Коли одягтись,обутись,вивчитись,вилікуватись було в ссср не реально.Та поїсти у місті, толком не було чого.»

Цікаво, це тебе батьки і діди такому навчили, чи ти сам десь прочитав?
orakul 27 серпня 2018, 09:38 На тему: Чому я не піду на парад вишива...
7.Selena2017
«А вже щодо вишиванки, то дали б їй усі спокій, вона була і буде завжди символом, хоч як злі язики не стараються.»

Так а хто це їй спокою не дає? Це такі як ви і влада не дають їй спокою. А от щодо символу, так не факт що вона ним буде. Віднині вона буде символом пришелепуватих. І це зробили спеціально руками пришелепуватих. Хіба сто років тому міг хто припустити, що наша рідна свастика буде заборонена? Так от з вишиванками так само. Тоді Гітлеру доручили зпаплюжити один наш древній символ а тепер взялися за інший. Такі самі схеми і сценарії, вони нічого нового не придумовують, тому що впевнені в повній пришелепуватості українців.
orakul 27 серпня 2018, 09:27 На тему: Чому я не піду на парад вишива...
22.SashaSamokhina
«На всі ваші вищеперераховані питання небагато буде позитивних відповідей. Знаєте, чому? Тому що 70 рокі совка дуже вагомо змінили менталітет більшості населення»

Вибачте, судячи з ваших писань, радянська влада ваш менталітет не змінила, то чому ж тоді ви туману напускаєте а не пишете конкретно. Антиблогер запитував, що зробила нова влада, а я добавлю від себе, що взагалі зробили в Україні після "совка"?
orakul 27 серпня 2018, 09:15 На тему: Чому я не піду на парад вишива...
Да, а Філон написав все правильно тільки дещо поперекручував. Ну, наприклад, він пише: "Зараз змінилася політика, а з нею різко змінилися пріоритети у святості". Політика не змінилася а її змінили і змінили пріоритети. Про святість не варто взагалі згадувати, нічого святого зараз не проповідуєтся. Ну от він ще пише: "А кілька десятиліть тому був обов’язковим піонерський галстук чи жовтенятська зірочка. Що змінилося? Правильно — влада з її ідеологічними пріоритетами. Історія повторюється." Змінилося те, що зірочка і галстук коштували копійки, а от вишиванка.... І історія не повторюється а її повоторюють. "И крутят вновь историю по кругу..." Вже сто разів приводив тут ці слова з вірша Йосипа Скорбовського. От таки дивний ми народ. З одного боку кажемо, що євреї наймудріші. Єврея собі в боги вибрали, в президенти, ну не буду далі перерахувавати. А вірити тому що вони кажуть чи пишуть, не хочемо.
orakul 27 серпня 2018, 09:04 На тему: Чому я не піду на парад вишива...
20.1juriy
«можна подивитисьна розвалини того надбанння у "совку"? Заїдь у будь яке село, хати мазанки»

Е, блін, та ви зовсім посліпли. Ясно, що з таким насєлєнієм країна приречена. Та кругом можна побачити розвалини і надбання "совка". Де не плюнь і попадеш на надбання. Я не думаю, що ти живеш у панському маєтку, тому на всі сто і хата твоя чи квартира теж совкове надбаня. Усі дороги - совкове надбання. Усі заводи - совкови надбання. Усі ГЕСи АЕСи - совкове надбання. Виключи їх чи розбери і будеш без світла. Усі посадки які ви випилюєте - совкове надбання. Та навіщо його пояснювати сліпому чи кастрюлеголовому. Хто не сліпий той і так зрозуміє, а хто осліп - тому не допоможеш вже нічим. Может мені заперечити тільки одним, що хату свою збудував у «вільній» Україні. Якщо це й так, то значить збудував з кирпичу наколупаного із совкових колгоспних ферм. А щодо сіл, так ти ще й по селах не їздиш. Половини сіл вже немає, зникли вони з карти.
orakul 26 серпня 2018, 19:58 На тему: Чому я не піду на парад вишива...
"За три года оккупации Украины ( с 1941 по 1944) нацистами 2.4 млн. людей отправлено на принудительные работы в рейх; 319 тысяч хозяйств, 33 тыс. учебных и 16 тыс. медицинских учреждений уничтожено.
ТЕПЕРЬ ВНИМАНИЕ!!!
С 2014 по сегодняшний день из Украины на заработки вынуждены были уехать 7 млн. человек; 1,7 млн. стали беженцами; 429 тыс. субъектов хозяйствования приостановили свою деятельность; 4 тыс. учебных заведений закрылось; на 60 тыс. сократилось количество медработников." Хероям польского сала. СУГС!
orakul 26 серпня 2018, 19:57 На тему: Чому я не піду на парад вишива...
6.SashaSamokhina
«Тому що вектор руху - подалі від совка - змінився не тільки у владній верхівці, а в людей в головах»

Не змінився вектор а його змінили. Для особливо пришлепуватих і обмежених варто нагадати, що саме у «совку» Україна досягла свого найбільшого розвитку. І це не мої придумки а гола статистика. "По добыче угля, железной руды, выплавке стали и производству сахара Украина на рубеже 1989 — 1990 годов прочно занимала 1-е место в Европе, оставив позади такие ведущие капиталистические страны, как Великобритания, Франция, ФРГ, Италия." За роки так званої незалежності Україне перетворилася на найбіднішу державу не лише Європи а й світу. Це теж не я придумав. А як гарно вішали лапшу у 91-му році. Посилання на www.mynizhyn.com
orakul 26 серпня 2018, 19:47 На тему: Чому я не піду на парад вишива...
4.sashasamokhina
« Змінилась не політика - змінилось світосприйняття у небайдужих, активних українців, і цей процес незворотній. »

Світосприйняття не змінилося а його змінили. І змінили світосприйняття не у небайдужих і активних, а у обмежених і пришелепуватих українців. І таки так, процес цей на жаль незворотний.
orakul 25 серпня 2018, 10:34 На тему: Про звалище, водогін і екопарк...
1.Selena2017
« Як тут з погляду логіки : Є звалище, чи його НЕМАЄ?»

Тут і без логіки ясно, що звалища де-юре немає, про що і сказала Коба. А по свідомій «логіці» ще ясніше. Звалище є, його влаштував Путін, а його агенти періодично підпалюють те звалище щоб труїти патріотів.
orakul 22 серпня 2018, 13:12 На тему: На параді до Дня Незалежності ...
Тепер стало ясно, хто і навіщо попідривав склади з боєприпасами. А казали Путін, Путін...
4.Чудо Юдо
«Шановний, ну Ви ж херню морозите і самі прекрасно розумієте це»

Ну чому ж ерню? Він розсужда цілком логічно. Свідомі не повинні пити воду із совкової свердловини, бо це ганьба і зрада.
13.Selena2017
«Такий час, не припекло ще байдужим.»

Про те, що такий час може настати якщо головою не думатимете колись у дитсадочках вчили.

"– Бандиты! – с раздражением сказал Колосок. – Честное слово, бандиты! По-настоящему, обязанность полицейских – защищать население от грабителей, в действительности же они защищают лишь богачей. А богачи-то и есть самые настоящие грабители. Только грабят они нас, прикрываясь законами, которые сами придумывают. А какая, скажите, разница, по закону меня ограбят или не по закону? Да мне все равно!
– Тут у вас как-то чудно! – сказал Винтик. – Зачем же вы слушаетесь полицейских и еще этих... как вы их называете, богачей?
– Попробуй тут не послушайся, когда в их руках все: и земля, и фабрики, и деньги, и вдобавок оружие!»

Николай Носов, «Незнайка на Луне»,
22.Selena2017
«Перехвалювати себе - шкідливо. Можна зазнатися.»

Я ж не себе хвалив а Селену.
16.Selena2017
«Бачу правильні тверезі думки»

В мене завжди були тверезі думки. Он привів приклад до чого жадність обезян доводить, так адмін видалив. Чого він злякався, чи щось особисте побачив?
19.Седой
«поскучнели вы.»

Они затаились, как евреи, и ждут, чем все закончиться. Пока только в колокола звонят и на крестную ходу ездят. Ну точно как в снятом при Сталине фильме про предыдущую незалежность. Хорошо что теперь все можно в интернете найти. Посилання на www.youtube.com
13.Selena2017
«Так, все просто, бо ми всі однією покришкою накриті. Ім"я їй: хаос у кожній сфері життя, байдужість, хитрощі, хуторянство, золотий вік для спритників.»

Оце хоч у цьому згоджусь із Селеною. Таки так. І коли ми не здатні вирішити питання місцевого значення за допомогою депутатів які нами обрані, живут з нами поряд, то навіщо тоді щось розсуждать про київську владу. Ми самі у своїх маленкій хаті ні на що не здатні. Зате нас заносить на майдани, у гейропи і бог зна куди ще і усі дружно ми рзсуждаємо про ту чи іншу політсилу, бємо один одному пики і навіть вбиваємо. Насправді ми не здатні на на що без того поки нам не покажуть шекель чи гречку і тоді ми знову будемо битися як лошари за чиїсь інтереси а відстояти свої законні інтереси ми не здатні.
9.василь овсієнко
«Буду вимагати виконання законів в судовому порядку , хоч в наших судах це велика проблема.»

В суду, за визначенням, розглядаються спірні питання. Дане питання не спірне, а очевидне порушення чинного законодавства підприємством, що перебуває у власності територіальної громади чи створене громадою для вирішення проблем громади. Для того, щоб поставити "на місце" це підприємство не треба годувати суддів а треба "поставити на місце" обраних нами депутатів. Так що своє вибачення перед депутатами міськради написане вище я знімаю. Тему треба розкрутити у ЗМІ і отут в коментарях і наші мудрі депутати повинні все привести у відповідність до чинного законодавства навіть без мера. Треба ж якось їх заставляти сужити громаді, інакше, навіщо вони потрбні. Крім того затверджуючи змість договору треба було провести громадські слухання з цього питання і тоді, можливо, не було б такої колізії. Але й тут закон порушили.
Да, шановне панство, не все мною вище написане відповідає дійсності. Хазарський кагал приведений до влади майдаунами настільки перерив усі закони, що злочнна влада колишнього зека спочиває. Я думав, що у них не дійшли руки чи копита до законів Про метрологію, про питне водопостачання, про комунальні послуги.... Порились вони всюди і привели закони до стану шизи, як і усе у цій пришелепуватій державі. Так що прошу вибачення у депутатів міськради за ізке висловлявання, тепер в цих законах ніякий депутат не розбереться. Тепер вже у повній мірі діятимуть лише закони таємні законі кагалу, Талумуду і Тори. Тора і Біблія доступні усім. Тож процитую дещо для розуміння ситуації. Якщо вас посилатимуть до суду, то знайте " «Ни одно орудие, сделанное против тебя, не будет успешно; и всякий язык, который будет состязаться с тобою на суде, ты обвинишь». (Исаия 54:17) Тож до суду ходити не потрібно бо будете винні або ще й посажені. Заспокойтесь і мовчки очікуйте смерті. «А в городах сих народов, которых Господь, Бог твой, дает тебе во владение, не оставляй в живых ни одной души». (Второзак. 20:16) СУГС катрулеголові майдауни і херої. Хоча б усвідомте за що ви воюєте. І не дай бог звинувачувати у чомусь кагал. По-перше, ваші діти і онуки будут до смерті їм винні, як винні німці, які й досі платять мільони долярів щорічно. І вам таке буде. По-друге всі ваші протести безперспективні, бо давно написано в писанні на яке ви молитесь і на якому обрані вами президенти складають присягу згідно конституції «Господом будет оправдано и прославлено все племя Израилево». (Исаия 45:25) Шалом і СУГС лошари.
Це так дурні туземці ловлят розумних людиноподібник мавп. А що вєе говорити про мудрих талмудистів і безмозглих українців. Їх і ловити не потрібно. Подивимось як мудріша із намудріших частина кобеляцьких українців іменуємих депутатами міськради відреагує на порушення закону вонодоканалом.
1 ... 87 88 89 90 91 92 93
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації