Вхід | Реєстрація

Янукович в Лубнах пообіцяв всім безкоштовну оксолінову мазь

Янукович в Лубнах пообіцяв всім безкоштовну оксолінову мазь
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що випущена на ВАТ ”Лубнифарм” (м. Лубни Полтавської обл.) оксолінова мазь буде роздаватися людям безкоштовно.
Про це лідер ПР заявив під час відвідин ВАТ ”Лубнифарм”, де за підтримки «регіоналів» відновлено виробництво оксолінової мазі, передає УНІАН.
«Це один з пунктів нашої програми. У нашій програмі є пункт надання гуманітарної допомоги всім регіонам України. Це буде допомога Україні від Полтави і міста Лубни”, - наголосив Янукович.
На завершення зустрічі Янукович передав м. Лубни 24 тисячі захисних марлевих пов’язок.
Нагадаємо, фармацевтичне підприємство ВАТ «Лубнифарм» після 7-річної перерви відновило виробництво оксолінової мазі.
4 листопада голова Полтавської обласної ради Олександр Удовиченко заявив, що «вже до кінця цього тижня на підприємстві буде вироблено першу партію в кількості 60 тис. тюбиків мазі. Перша партія мазі продаватиметься в Полтавському регіоні, проте для збільшення обсягів виробництва мазі необхідна державна підтримка».
Оксолінова мазь – профілактичний засіб в боротьбі з вірусною інфекцією. Дефіцит препарату сьогодні спостерігається по всій території України.

Автор: www.lubny.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 листопада 2009, 09:39 | Лубни | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації