Вхід | Реєстрація

На всеукраїнському графіті-фест розмальовували стіни полтавського заводу

На всеукраїнському графіті-фест розмальовували стіни полтавського заводу
Сьогодні у Полтаві відбувся Всеукраїнський графіті-фест. За словами організаторів, вирішили провести у нашому місті такий захід, бо до цього ніхто такого не робив. За підсумками попереднього відбору малюнків, у конкурсі взяло участь 11 учасників. Це молоді люди з Полтави, Києва, Харкова, Кременчука.
Нарешті, крім вокзалів та мостів юним вуличним художникам було де помалювати. Як полотно для творчості їм дісталося закинуте приміщення колишнього заводу навпроти ТРЦ «Екватор». Конкретної тематики у конкурсу не було. Головної вимогою до «творчого оформлення» стін приміщення була естетичність та культурність.
Дозвіл розмальовувати стіни офіційно отримали у міськвиконкомі. Кажуть, що пройшли клопіткий шлях, адже треба було погодження від архітекторів міста.
Самі учасники розповідають, що їхнє захоплення їм дорого коштує у прямому сенсі. Один балончик фарби коштує 50 грн, а на малюнок таких потрібно 10 штук.
Доки учасники розмальовували сірі стіни, глядачів розважали брейкери та репери.
Переможцями стали хлопці зі  спільної команди з Полтави, Лохвиці та Глобино  «Alk glob style krew».
До речі саме хлопці з цієї команди разом із і молодіжною організацією «Коло тебе» та управлінням сім'ї, молоді та спорту міськвиконкому Полтави стали організаторами фестивалю.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 травня 2011, 11:45 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації