Вхід | Реєстрація

У школах Гребінківського району для 226 одинацдятикласників пролунав останній дзвоник

У школах Гребінківського району для 226 одинацдятикласників пролунав останній дзвоник
Останній дзвоник - лунає сьогодні - в усіх українських школах. Головними атрибутами свята - є урочиста лінійка та яскраві стрічки з написом "Випускник 2011 року".
Для Гребінківських випускників теж закінчився 2010-2011 навчальний рік.
Великі сподівання покладають на майбутнє 226 одинадцятикласників району. Кожен протягом року доклав чимало зусиль у навчанні, адже від рівня знань залежатиме вибір навчального закладу та майбутньої професії.
Як відзначають експерти, вступна кампанія 2011 року може стати серйозним випробуванням для багатьох вищих навчальних закладів – за абітурієнтів треба буде боротися.
Напередодні прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив усім міністрам відвідати у закріплених за ними напрямках шкільне свято.
Як повідомлялося, у цьому році в Україні рекордно мала кількість випускників.
У Головному управлінні освіти і науки пояснили, що така ситуація склалася у зв'язку з переходом на нову програму навчання.

Автор: www.grebenka.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 травня 2011, 18:44 | Гребінка | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації