Вхід | Реєстрація

АвтоКрАЗ розробив новий сміттєвоз

АвтоКрАЗ розробив новий сміттєвоз
Кременчуцька холдингова компанія "АвтоКрАЗ" завершила розробку нового автомобіля-сміттєвоза КрАЗ Н23.2 МПР-2 (з механізмом вантажно-розвантажувальним і гідроманіпулятором).
Про це сказано в повідомленні прес-служби підприємства.
Автомобіль-сміттєвоз базується на 3-вісному безкапотному шасі КрАЗ Н23.2, оснащеному новим шестициліндровим рядним ярославським двигуном ЯМЗ-6501.10 (Євро-3), потужністю 362 к.с., і 9-ступінчастою механічною коробкою передач 9JS200TA.
Шасі КрАЗ Н23.2 з новою кабіною над двигуном порівняно з капотними автомобілями КрАЗ має меншу габаритну довжину та радіус повороту, при однаковій монтажній довжині рами, що забезпечує високу маневреність, можливість проїзду та розвороту в обмежених умовах міських кварталів.
Мультиліфтове обладнання МПР-2 (механізм вантажно-розвантажувальний), встановлений на шасі, має у собі знімний контейнер об'ємом 30 куб. м і кран-гідроманіпулятор КМУ 90-01 із грейферним захопленням, об'ємом 0,35 куб. м.
Автомобіль має вантажопідйомність 16 тонн і комплектується 4 знімними контейнерами.
Нове автомобільне шасі КрАЗ Н23.2 конструктивно розраховане на встановлення й інших типів сміттєзбирального обладнання: мультиліфтової системи зі змінними контейнерами без крана-гідроманіпулятора МПР-1, самоскидного бункера ВВЧ 120 з розвантаженням назад, який має свою гідросистему підйому бункера та надрамник, за допомогою якого він встановлюється на рамі шасі автомобіля.
На замовлення споживача на автомобільне шасі КрАЗ Н23.2 може бути встановлено кабіну виробництва компанії Renault (Франція).
"АвтоКрАЗ" спеціалізується на виробництві 28 базових моделей кар'єрних самоскидів, бортових автомобілів, лісовозів, сідельних тягачів, автомобілів підвищеної прохідності для армії, а також установок для обслуговування видобутку нафти й газу та більш ніж 400 комплектацій автомобільної техніки.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 травня 2011, 11:26 | Кременчук | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації