Вхід | Реєстрація

Від воїнів-афганців діти отримали 15 спортивних велосипедів

Від воїнів-афганців діти отримали 15 спортивних велосипедів
27 вересня 2011 року у Парку Воїнів-інтернаціоналістів біля меморіального комплексу «На афганській тропі» відбувся урочистий захід, присвячений 440-ому ювілею з дня заснування Кременчука та 68 - роковинам його звільнення від німецько-фашистської навали. Організаторами заходу стали учасники бойових дій в Афганістані та  представники миротворчих сил, які брали участь в регулюванні військових конфліктів на території інших країн світу.  На урочистості були запрошені: заступник міського голови Володимир Тараторін, ветерани Великої Вітчизняної війни, курсанти Кременчуцького ліцею з військово-фізичною підготовкою, вихованці дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» та інші пересічні кременчужани. Сьогодні всі вони  зібралися для того, щоб віддати данину пам’яті кращим синам і донькам Кременчука, котрі полягли смертю хоробрих на фронтах різних війн, зокрема, у часи Великої Вітчизняної війни 1941 – 1945 років.  Цього дня особливий сюрприз очікував на юних велосипедистів, що тренуються в дитячо-юнацькій спортивній школі «Авангард». Від воїнів-афганців вони отримали  15 спортивних велосипедів.
Від імені міської влади всіх присутніх на урочистостях з Днем народження міста привітав заступник міського голови Володимир Тараторін. Він зазначив, що подвиг солдат та офіцерів, які поклали своє життя на олтар перемоги, переживе віки, а також відмітив людей, які наближали мирні часи на трудовому фронті. Віце-мер зазначив, що сьогодні Кременчук входить до складу шести найбільш економічно розвинених міст України -  в цьому велика частка заслуг героїв воєнних часів. Крім того, Володимир Тараторін подякував воїнам-афганцям за подарунки, які від них отримали кременчуцькі велосипедисти. Він висловив надію, що на цих велосипедах наші спортсмени одержуватимуть тільки перемоги на змаганнях різних рівнів.

Автор: Кременчуцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2011, 15:43 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації