Вхід | Реєстрація

У Кременчуці планують відкрити Малу міліцейську академію

У Кременчуці планують відкрити Малу міліцейську академію

Голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко ініціював роботу по відродженню роботи малої міліцейської академії у Кременчуці. 7-го листопада він провів розширену нараду за участю начальника Автозаводського райвідділу та представників міського управління міліції, директора колегіуму №25 та представника міського управління освіти. Обговорювалося питання щодо набору в наступному навчальному році спеціалізованого класу із посиленим вивчення правових та спеціальних дисциплін, потрібних для вступу до міліцейських вищих навчальних закладів. Навчання буде проводитися на базі колегіуму №25, а спеціальну підготовку, в тому числі стрільбу із вогнепальної зброї, учні класу будуть проходити у військовій частині 3059. До класу планують зараховувати випускників 9-х класів зі всіх шкіл міста на підставі співбесід, рекомендацій та психологічного тестування.

Найближчого часу буде вивчатися можливість влаштування випускників цього класу до міліцейських вищих навчальних закладів Харкова, Дніпропетровська, та Києва, та опрацьовуватися відповідна програма навчання. Обов’язковим для учнів малої міліцейської академії при зарахуванні на навчання буде проходження поглибленого медичного огляду з тим, щоби їх стан здоров’я не став на заваді у подальшому при зарахуванні до вищого навчального закладу МВС.

Остаточне рішення щодо відкриття спеціалізованого класу буде прийнято після вивчення всіх складових цієї справи.

Як повідомила директор колегіуму №25 Тетяна Москалик, у навчальному закладі раніше провадився аналогічний проект, але два останні роки він був згорнутий тому що випускники класу з правовим нахилом не мали жодних привілеїв при зарахуванні у міліцейські вузи, а інколи не могли туди попасти за станом здоров’я.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2011, 16:42 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації