Вхід | Реєстрація

Поетичні грона Полтавщини

Поетичні грона Полтавщини

У дні Новорічних та Різдвяних свят члени літературно-мистецької вітальні «Сива ластівка», що діє при Новосанжарському районному територіальному центрі соціального обслуговування, в рамках проведення занять «Університету ІІІ віку» стали учасниками зустрічі-знайомства з діяльністю Полтавської спілки літераторів.
Зустріла присутніх завідуюча відділенням соціально-побутової адаптації Оксана Червона, побажала здоров’я та натхнення, познайомила з планами на наступні зустрічі. Її слова підхопила Людмила Пономаренко, член Національної спілки журналістів України та Полтавської спілки літераторів, поетеса, автор пісень. Коротка довідка про діяльність обласної спілки літераторів перейшла у презентацію третього тому антології творів літераторів Полтавщини «Калинове гроно».
Юрій Дмитренко, Лариса Назаренко, Володимир Тарасенко, Микола Шиян, Михайло Любивий, Валентина Нездойминога та інші полтавці були представлені Людмилою Михайлівною, яка віднедавна стала учасником «Сивої ластівки», котра обігріває під своїм крилом небайдужих до мистецтва та літератури.
Почули присутні і твори новосанжарців, ветеранів освітянської ниви: Ганни Демиденко з Писарівки, Богдани Ватутіної з Полузір’я та Олександри Романченко з Лівенського.
Дякуємо працівникам районної бібліотеки за гостинність та можливість оглянути чарівні вишивки і картини новосанжарців.
До речі, готується до друку четвертий том антології, в який увійдуть гумористичні твори полтавців, тож маємо надію на продовження цікавих зустрічей.


Автор: Оксана Червона, завідуюча відділенням соціально-побутової адаптації Новосанжарського районного територіального центру


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації