Вхід | Реєстрація

Навчання юних інспекторів дорожнього руху

Навчання юних інспекторів дорожнього руху

У квітні починається навчання юних інспекторів дорожнього руху в «Автомістечку», яке було створено Автозаводським райвиконкомом в парку Миру два роки тому. З управлінням освіти складений спільний графік проведення таких занять. Вони проходитимуть двічі на тиждень (у вівторок та четвер) по два заняття на день протягом квітня-травня. До занять будуть залучені учні 2-4-х класів з 18-ти загальноосвітніх навчальних закладів Автозаводського району. Заняття по вивченню Правил дорожнього руху в «Автомістечку», яке обладнано різними дорожніми знаками, дорожньою розміткою, світлофорами та переходом через залізничний переїзд, проводитиме інспектор ДАІ капітан Володимир Кравченко. Для проведення цих занять Автозаводський райвиконком вже підготував 6 дитячих електромобілів із запасними акумуляторами, рух яких будуть регулювати юні автоінспектори. Організатори занять сподіваються, що практичне навчання у формі гри в «Автомістечку» надовго запам’ятається дітям, та навчить їх правилам поведінки на дорогах.

Нагадаємо, що планові заняття зі школярами в «Автомістечку» по правилам дорожнього руху та безпечного поводження на вулицях і дорогах міста виконавчий комітет Автозаводської районної ради організовує вже другий рік поспіль. Вони проводяться у два етапи – у квітні-травні, та у вересні-жовтні. А влітку в «Автомістечку» проводять обласний конкурс «В країні дорожніх знаків». У конкурсі приймають участь більш дорослі діти - команди з дитячих позаміських таборів відпочинку. Вони демонструють свої знання ПДР, розуміння сигналів регулювальника, змагаються в автоестафеті та вмінні надавати першу медичну допомогу постраждалим в ДТП.

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 березня 2012, 14:53 | Кременчук | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації