Вхід | Реєстрація

Євро стає справжнім святом

Новосанжарець, який побував на трьох поєдинках Євро-2012, переконаний, що чемпіонат в Україні організували відмінно.

Ярослав Колодійчик побував на трьох стадіонах, які приймають європейський чемпіонат — київському «Олімпійському», харківському «Металістові» та донецькій «Донбас-Арені». Побаченим залишився цілком задоволений.

— Ми приїхали у Донецьк і просто у центрі міста знайшли стюарда, який показав дорогу на стадіон. Там інший стюард допоміг проїхати на парковку. Усе швидко, чітко. При вході на трибуни — ніякої штовханини. Уболівальників обшукують, але швидко і без надмірних чіплянь. Стадіон дуже зручний. Ми сиділи на такому секторі, що поле просто під ногами. Після такого зовсім не хочеться дивитися футбол по телевізору — зовсім не така картинка і зовсім по іншому сприймаєш гру.

У Донецьку Ярослав побував на матчі Україна — Франція, який ледь не відмінили через дощ. Проте злива, через яку гру зупинили майже на годину, лише продемонструвала підготовленість організаторів.

— Доки ми чекали відновлення гри, на стадіоні швидко працювала спеціальна бригада — за десять хвилин води, яка стояла на краю поля, вже не було. Потім ми стояли і дивились на великому екрані, як по полю ходить бригада арбітрів і разом із Лораном Бланом перевіряє якість поля.

Сам футбол на стадіоні, за словами Ярослава, дійсно сприймається дещо по-іншому. Принаймні з трибуни «Донбас-Арени» була дуже помітною різниця у класі між українцями та французами. Тому поразка нашої команди була фактично неминучою.

Враження від поїздок на всі три стадіони у новосанжарця лише позитивні.

— Там справді свято футболу, непотворна атмосфера. Зараз трохи сумно, що вже не треба їхати на ігри.
І за відгуками інших уболівальників, яким пощастило побувати бодай на одному матчі, і атмосфера, і організація чемпіонату — на найвищому рівні. Для повного щастя хотілося б, щоб Україна довше продовжила свої виступи. Але — не пощастило. Тепер доведеться уболівати за інших і радіти хоча б з того, що ЄВРО в Україні справді вдалося.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 червня 2012, 16:30 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації