Вхід | Реєстрація

Сільські голови Новосанжарщини — одні з найсильніших

Сільські голови Новосанжарщини — одні з найсильніших

5-го вересня відбулася обласна спартакіада серед сільських голів та голів районних рад і їх заступників. Проходила вона на спортивній базі «Олімпійські надії» у селі Климівка Полтавського району. Саме там команда Новосанжарщини вкотре довела, що наші спортсмени — одні з найсильніших в області.
Делегацію нашого району очолили заступник голови районної ради Микола Перерва та керуючий справами апарату райради Віктор Моцак. Віктор Іванович розповів, що перед відкриттям турніру честь підняти державний прапор випала капітану нашої команди сільському голові Галущиної Греблі Володимиру Кобі. Варто відзначити, що Володимир Володимирович і цього разу показав чудові результати у змаганнях з гирьового спорту, піднявши снаряд аж 109 разів і виборовши почесне друге місце.

Але найбільше порадували результати турніру з перетягування канату. От уже другий рік поспіль наші силачі виборюють першість області з цього виду змагань. Золото у цій категорії цьогоріч відвоювали сільські голови Юрій Любимський (Нехвороща), Віталій Мазан (Мала Перещепина), Роман Зінич (Судівка), Юрій Мовчан (Шедієве) та Іван Царенко (Великий Кобелячок).

Непоганий результат показала і стовбино-долинський сільський голова Любов Нестор. Любов Олексіївна посіла шосте місце серед шашкістів. Восьмими в області стали наші волейболісти — галущиногреблянський та писарівський сільські голови Володимир Коба і Віктор Бакулей.

Але найбільш приємно констатувати той факт, що наші спортсмени вибороли на спартакіаді друге загальнокомандне місце, відставши від своїх колег із Кобеляцького району всього на один бал.

 


Автор: Прес-служба районної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 вересня 2012, 15:55 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації