Вхід | Реєстрація

У Кобеляках відсвяткували День народження області

У Кобеляках відсвяткували День народження області

Минулої п’ятниці в залі Центру культури та дозвілля святкували 75-річницю з дня утворення Полтавської області.

О 13.00 зал Центру культури та дозвілля повністю був наповнений глядачами. Свято розпочалося під Державний гімн. Цього дня на урочистості були запрошені перший заступник голови обласної ради Володимир Онищенко, голова Кобеляцької райдержадміністрації Анатолій Таранушич та голови районної та міської ради. Першим з доповіддю виступив голова Кобеляцької РДА. Він провів короткий екскурс в історію утворення області, розповів про темпи розвитку Кобеляцького району та задачі на майбутнє.

Зі словами вітання до присутніх звернувся Володимир Онищенко. За його словами, за підсумками першого півріччя 2012 року Полтавщина зайняла друге місце по Україні з економічно-соціального розвитку.

— Це достойний результат, — сказав Володимир Вікторович. — Всього два роки наша команда знаходиться при владі, і ми намагаємось працювати на совість й разом досягати таких показників.
На завершення свого виступу перший заступник голови облради побажав присутнім щастя, добра та процвітання.

Далі приступили до нагородження людей, які, зі слів ведучих, віддані своїй справі заради процвітання Полтавщини. А таких виявилось досить багато.

Після офіційної частини свято продовжилось концертом. Глядачів вітав самодіяльний народний хор «Ветеран» з піснею «Галушки», танцювальний колектив дитячої музичної школи та ще багато кобеляцьких артистів. А Альона Єлізарова та Євген Монастиренко показали присутнім гумористичну мініатюру. Це посмішило глядачів та додало трішки гарного настрою. І під символічну пісню «Полтавщина-вишиванка», у виконанні Роксолани Різун, свято завершилось.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 вересня 2012, 13:35 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації