Вхід | Реєстрація

«Ви — це ноги безногого!»

«Ви — це ноги безногого!»

2 листопада у будинку Дитячої та юнацької творчості соціальні працівники отримували грамоти, слухали пісні та сміялися з проблем.

З нагоди святкування дня працівника соціальної сфери, у БДЮТ зібралося чимало соціальних робітників із сіл району та Нових Санжар. Спочатку деяким з них вручили грамоти і квіти. Грамотами обласної профспілки працівників соціальної сфери було нагороджено Сергія Володіна, Марію Похідну, Світлану Бережну; грамотами Новосанжарської районної ради — Світлану Слюсар, Оксану Трипуз, Оксану Червону; грамоти Новосанжарської районної державної адміністрації отримали Антоніна Медведкіна та Наталія Головко; грамоти територіального центру — Тетяна Середа, Анатолій Калашник, Лариса Охтирська, Іван Кириленко, Світлана Співак, Леся Білковська, Галина Дерев’янко, Віра Мостова; грамотами Новосанжарської селищної ради нагородили Аллу Бунецьку, Віру Шкурко та Олега Бибу, а грамоту головного управління праці та соціального захисту населення вручили Валентині Їжик.

Після цього ведуча побажала соціальним працівникам, щоб у винагороду за сумлінну працю вони завжди отримували від людей подяку і шану. Після цих слів на сцені з’явилися учасники хору «Багряне листя» і виконали для присутніх пісню «Терен мати». Потім учасник хору Іван Лисенко заспівав «Осенние листья», затим у їхньому виконанні прозвучали жартівлива «Санжарівська полька» і відома фронтова пісня «Смуглянка». Тетяна Кириченко (соціальний працівник) подарувала запальний танок. Наступним був виступ козацького дуету «Сива ластівка». Його учасниця Зінаїда Крига також привітала всіх соціальних працівників, адже на власному досвіді знає про їх турботу і доброту: «Це я на сцені така завзята, а вдома буває зовсім навпаки. Хочу подякувати Наді Боярській, моїй няні. Колись один поет сказав про медсестер чудові слова, якими я хочу звернутися до вас, наші дорогі: ви — це ноги безногого, це руки безрукого, це вуха глухого».

Потім у виконанні дуету прозвучали ліричні пісні «Козацьке село» та «Бабине літо» і жартівлива «Санжарські козаки».

На завершення концерту Микола Левицький побажав усім завжди бути в гуморі і жити позитивно, після чого заспівав «Листья желтые» та розсмішив присутніх гуморескою про колгоспне життя, яка на диво вдало пасує і до сьогодення.


Автор: Оксана ЛЕВЧЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 листопада 2012, 10:37 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації