Вхід | Реєстрація

Новорічне свято для найменших

Новорічне свято для найменших

Новий рік — свято, яке пам’ятається кожному з нас ще з дитинства. Цього тижня журналісти «ЕХО» побували на новорічному святі у дитячому садку.

Ялинка, солодощі, мандарини, новорічні костюми, бенгальські вогні, салюти — головні особливості Нового року. Однак, яке новорічне святкування без Діда Мороза, Снігуроньки та прикрашеної вічнозеленої красуні-ялинки?

У останні дні грудня, у всіх дитячих дошкільних закладах проходять новорічні ранки за участю Діда Мороза, Снігуроньки, казкових та мультиплікаційних персонажів.

Цього тижня багато казкових героїв завітали в дитячий садок № 2 «Золотий півник», аби зустріти наступаючий Новий рік.

Першими провели новорічний ранок найменші вихованці дитсадка з 1-ої молодшої групи під назвою «Капітошка». Дітки готувалися до свого першого в житті новорічного свята у дитсадку задовго до нього: вчили віршики, розучували пісні, таночки та, за допомогою батьків, підбирали костюми. Цього дня у святково прибраній залі по центру стояла вишукана ялинка. А біля неї можна було побачити пухнастих сніжинок, зайчиків, лисичку, ведмедика та інших казкових героїв.

Діти, зайнявши свої місця на стільчиках, хором вигукнули: «Ялинонько, світись!». І гарне соснове дерево спалахнуло різнокольоровими ліхтариками. Свято для своїх вихованців підготували їхні вихователі — Ольга Мироніна та Інна Лукашова.

Цього дня малята хором розповідали віршики та водили хороводи. Також разом із вихователями інсценізували казку «Рукавичка». Усі діти повністю увійшли в роль, яку їм доручили виконати. Добре перевтілився у свого героя Ростик Науменко, який виконував роль Ведмедика. Яскравою була також Лисичка у виконанні Маші Битки.

Завітав на новорічне свято до діточок і Дід Мороз. У кінці урочистої частини свята він роздав усім малятам солодкі подаруночки.

Та завершилося святкування наступаючого Нового року дружним плачем та під спалахи фотокамер. Малюки вперше виступали на подібному святі, і не дивно, що розгубились перед такою кількістю дорослих. Тим більше, що і садочок вони відвідують зовсім недавно. Та, зрештою, свято вдалося на славу і запам’ятається як малюкам, так і їхнім рідним.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2012, 11:36 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації