Вхід | Реєстрація

Пільги за фактичним місцем проживання

Положенням про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.2003 № 117 «Про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги», визначено право громадян на отримання пільг за фактичним місцем проживання. Для визначення даного права при Кобеляцькій райдержадміністрації створено комісію по розгляду заяв громадян з питань призначення соціальної допомоги та прийняттю рішень про включення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, інформації про адресу фактичного місця проживання пільговика.

Рішення щодо включення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги (далі — Реєстр), інформація про адресу фактичного місця проживання пільговика, приймається вищезазначеною комісією.

Для прийняття рішення щодо включення до Реєстру інформації про адресу фактичного місця проживання пільговика громадянами подаються до управління праці та соціального захисту населення Кобеляцької райдержадміністрації наступні документи:

• заява;

• довідка з управління праці та соцзахисту за місцем реєстрації про те, що інформація про пільговика виключена з Реєстру у зв’язку зі зміною місця фактичного проживання, за умови реєстрації пільговика поза межами Кобеляцького району;

• копія паспорту 1, 2 сторінки, сторінка з даними про реєстрацію;

• копія ідентифікаційного номеру;

• копія пільгового посвідчення;

• акт обстеження фактичного місця проживання пільговика;

• довідка міської, сільської або селищної ради з інформацією про склад сім’ї за місцем фактичного проживання.

Вищеперелічені документи подаються на розгляд комісії.

Рішення Комісії оформляються протоколом, витяг із якого направляється для відома заявнику та підприємствам-надавачам послуг за місцем фактичного проживання пільговика,  щодо якого було прийняте рішення Комісії.

У разі зміни фактичного місця проживання пільговик знімається з обліку в управлінні праці та соціального захисту населення. Про необхідність обов’язкового зняття з обліку пільговик повідомляється під розписку.

Для вирішення питання отримання пільг за фактичним місцем проживання необхідно звертатись за адресою: м. Кобеляки, вул. Жовтнева, 2, тел. 3-10-93, 3-38-54.


Автор: Зоя ПЕТРЕНКО, начальник управління


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2013, 18:16 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації