Вхід | Реєстрація

Юрій Бублик: «Серед «тітушок» у Києві помічено полтавських спортсменів»

Юрій Бублик: «Серед «тітушок» у Києві помічено полтавських спортсменів»

13 грудня народний депутат-свободівець Юрій Бублик заявив, що в області здійснюють набір людей родичі голів райдержадміністрацій, самі посадовці і керівники штабів "регіоналів". Людям обіцяють заплатити гроші, однак деяких тиском примушують їхати.

"Серед "тітушок" у Маріїнському парку в Києві було помічено полтавських спортсменів – членів бійцівських клубів і титулованих боксерів. Ми всіх їх знаємо і вразі нападу на мирних протестувальників – будемо розповідати про їхні "подвиги" всій країні. Деякі працівники бюджетних установ говорять, що, коли відмовляються їхати до столиці на мітинг за президента, то від них вимагають надати когось собі на заміну. Окрім того, із джерел на залізницях стало відомо, що з Полтави та Кременчука відправляють резервні пасажирські вагони для перевезення "прихильників політики Януковича".

Людям набридло, що влада їх використовує в своїх ганебних цілях. Прикметно, що евромайданівцям проколюють шини на автомобілях, розбивають лобові стекла на автобусах, палять транспортні засоби, а от "антимайданівцям" організовують проїзд у супроводі правоохоронців і військовиків. Дуже прикро, що антинародна влада провокує українців на сутички і протистояння, намагаючись таким чином розколоти суспільство зі своїх меркантильних мотивів", – заявив народний депутат України від ВО "Свобода" Юрій Бублик.


Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 грудня 2013, 14:39 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації