Вхід | Реєстрація

Діти малювали український прапор і танки

Діти малювали український прапор і танки

1 червня в Кобеляках відсвяткували Міжнародний день захисту дітей.

Cвяткові заходи розпочалися біля входу в районний Будинок культури. На імпровізовану сцену вийшли ведучі, які привітали дітей зі святом. За ними з’являється Літо. Воно запрошує дітлахів прийняти участь у конкурсі малюнка на асфальті. А ведучі оголосила склад журі, котре буде оцінювати дитячі роботи.
Традиційно для малюнків була обрана територія перед Будинком культури. У конкурсі взяли участь близько 250 дітей. Спонсором заходу виступив директор комунального підприємства «Водоканал» Іван Дяченко, який придбав для юних художників набори крейди та морозиво.

Доки діти завершували свої роботи, а журі підбивало підсумки, присутніх розважали юні артисти.

Тематика робіт дітей мала здебільшого національне забарвлення. Хоча зустрічалися і мотиви війни. Дітлахи малювали українські прапори, козаків, рукостискання між Україною та Європою. Також зображували танки з державним стягом. Зустрічалися написи: «Україна — єдина», «Україна переможе», «Україна — понад усе». Учасників та переможців  міський голова Олександр Ісип та голова РДА Таміла Шевченко. Переможцями конкурсу стали: І-ша вікова категорія — Карина Скляренко (4 роки), Вадим Риков (6 років), Яніна Федорець (6 років); ІІ-га — Вікторія Кеда (7 років), Тетяна Хорішко (9 років), Сергій Костиря (9 років); ІІІ-тя — Аліна Стебліна (11 років), Анна Радь (10 років), Юлія Ткаченко (11 років). Вони отримали солодкі подарунки та м’які іграшки від дитячого магазину «Балу». Окремим рішенням суддів було відзначено й малюнок 7‑річної Маргарити Ринді, яку привітав депутат міськради Олександр Бистряков.

Відразу після цього на вулиці Касьяна з’явилась колона учнів міських, селищних і сільських шкіл району, вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості. Її очолювали барабанщиці, а завершували велосипедисти дитячої станції юних туристів. Урочистою ходою вони пройшли вулицями Шевченка та Касьяна у сквер Центральний, де продовжилась святкова програма. Її для відвідувачів заходу підготували й провели вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості. Голова РДА Таміла Шевченко та очільник міста Олександр Ісип відзначили талановитих дітей району та вручили їм грамоти і солодкі подарунки.

Крім концертної програми, діти могли перевірити свої інтелектуальні вміння за грою в шахи, визначити найвлучнішого у дартсі, спробувати себе в ролі канатохідців, показати навики водіння велосипеда з перешкодами.

Організували та провели свято колективи районного Центру культури й дозвілля, Будинку дитячої і юнацької творчості та учні міських шкіл.

Більше фото дивіться у нашій галереї


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 червня 2015, 11:20 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації