Вхід | Реєстрація

У Кобеляках діють заборони на полив городів питною водою та продаж алкогольних напоїв після 21 години

У Кобеляках діють заборони на полив городів питною водою та продаж алкогольних напоїв після 21 години

З приходом літа кобелячани різко збільшили споживання питної води. Протягом кількох останніх днів у деяких мікрорайонах міста спостерігався низький тиск води у водопровідній мережі. Причиною цьому є полив городів водою з комунального водогону. У зв’язку з цим Кобеляцька міська рада нагадує про дію рішення виконавчого комітету Кобеляцької міської ради від 10.05.2011 р. №568 «Про заборону поливу городів питною водою із комунальної водопровідної мережі в місті Кобеляки». Зазначеним регуляторним актом міської влади визнано факт використання питної води із комунальної водопровідної мережі для поливу городів як нераціональне використання питної води та заборонено її використання для поливу городів. Цим же рішенням встановлено, що за порушення заборони використання питної води із комунальної водопровідної мережі в місті Кобеляки для поливу городів споживачу може бути припинено надання комунальних послуг з централізованого постачання холодної води. Нагадаємо, це рішення діє в Кобеляках з 01 червня 2011 року.

Крім цього, жителям міста варто нагадати й про заборону продажу алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв та пива після 21 години. Так, з метою забезпечення громадського правопорядку в місті Кобеляки у вечірній та нічний час рішенням виконавчого комітету Кобеляцької міської ради від 01.03.2011 р. №284 заборонено продаж алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв та пива в магазинах з 21 години поточної доби до 7 години наступної доби. Цим же регуляторним актом заборонено продаж алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв та пива у тарі виробника та на винос в закладах громадського харчування (їдальні, бари, кафе, ресторани) міста Кобеляки з 21 години поточної доби до 7 години наступної доби. Здійснення контролю за виконанням цього рішення доручено Кобеляцькому РВ ГУМВС України в Полтавській області.


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 червня 2015, 19:19 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації