Вхід | Реєстрація

Увага! 10 червня в Кобеляках припинятиметься електропостачання

Увага! 10 червня в Кобеляках припинятиметься електропостачання

За повідомленням диспетчера Кобеляцької філії ПАТ «Полтаваобленерго», протягом середи 10 червня в місті будуть проводитись планові відключення електроенергії.

Так, перше відключення всього міста планується тривалістю 15-20 хвилин в період з 04:30 до 05:30 ранку.
Друге відключення заплановане з 10-ої до 16-ої години, при цьому буде припинено електропостачання Кобеляцької ЦРЛ, районної санепідстанції, 30-квартирного житлового будинку по вулиці Шевченка, 56.
Крім того, з 10-ої до 16-ої години не буде електрики в мікрорайоні Бабенкової ями (вулиці Пархоменка, Мате Залки, Маяковського, Чапаєва та Шевченка, від Калініна до «кременчуцького» мосту). В цей же період відключать провулок Калініна, вулицю Калініна на відрізку від Червоноармійської до повороту на лікарню, провулок Вишневий, вулицю Щорса на відрізку від Шевченка до Дзержинського, Ветеринарну на відрізку від Червоноармійської до Ватутіна (мікрорайон Ковжежа).
Додатково диспетчер повідомив про планове відключення електроенергії по провулку Калініна 12 червня з 10-ої до 12-ої години.

 


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2015, 04:45 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації