Вхід | Реєстрація

У кременчужанина за півтора місяці обікрали дві квартири

У кременчужанина за півтора місяці обікрали дві квартири

Чоловік вважає, що злочинці діяли «за наводкою» - забрали не все, лише гроші, золоті прикраси та раритетні речі. Срібло, побутова і комп’ютерна техніка залишилися на місці.

5 червня до редакції «Кременчуцького Телеграфу» звернувся 32-річний кременчужанин Павло і розповів, як його двічі обікрали за півтора місяці.

Перша крадіжка сталася 23 квітня у однокімнатній квартирі на вулиці Першотравневій.

— Того ранку я був у справах в місті, а моя дівчина вийшла на годину з дому, - розповідає Павло. - Коли спускалася вниз, то на сходовій клітці помітила 40-річного повнуватого чоловіка у спортивному костюмі, який проходив повз. Коли ж повернулася додому і хотіла відчинити двері ключем, помітила, що вони вже відчинені, до того ж обидва замки.

Як виявилося, невідомі вкрали гроші і золото – понад 10 тисяч гривень готівкою та золотий перстень з дорогоцінним каменем. Побутову та комп’ютерну техніку не чіпали, просто "перекинули все з ніг на голову" в місці, де шукали гроші.

— Ми одразу викликали міліцію. Хлопці зняли відбитки пальців, що належали якомусь сторонньому чоловікові, і прийняли заяву. Наступного дня привезли фото для впізнання, але ми нікого знайомого не побачили, — каже Павло.

Наступна крадіжка сталася у однокімнатній квартирі на вулиці 29-го Вересня. За словами постраждалих, те, що в помешканні хтось побував, вони помітили 4 червня, але, ймовірно, обікрали квартиру раніше.

— Ця квартира дісталася нам від батьків, але ми там постійно не живемо, тож слідкувати за всим не можемо. Після крадіжки виявилося: сусідка бачила раніше, що ручка дверей зламана, але чомусь не повідомила нас про це, - говорить Павло.

З цієї квартири вкрасти вдалося небагато – була порожньою, тож винесли двоє старих годинників на ланцюжку «Блискавка». Відбитків пальців не залишили, але замок зламали за схемою попередньої крадіжки.

Павло вважає, що його обікрали «за наводкою» і це був хтось з його знайомих.

— Раніше були в мене знайомі, що час від часу пропонували якісь сумнівні речі, незрозумілого походження, я ще дивувався, що і звідки. Можливо, не самі вони обікрали, але вказали комусь, бо в квартирі порпалися у конкретних місцях, - розповідає чоловік.

Павло каже, що з цієї історії виніс один дуже важливий урок – уважно дивитися, з ким спілкуєшся.

 


Автор: «Кременчугский ТелеграфЪ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2015, 15:34 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації