Вхід | Реєстрація

«Міліціонери мають працювати, як у «МакДональдзі»

«Міліціонери мають працювати, як у «МакДональдзі»

У п’ятницю особовому складу Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ представили нового керівника.
Крім правоохоронців, на представлення були запрошені голова Кобеляцької районної ради Василь Мирошнеченко, голова районного суду Ірина Омельченко, представники засобів масової інформації. Керівник РДА Таміла Шевченко була в цей час на виїзному прийомі громадян. Міліціонери завчасно зібралися в актовому залі райвідділу. Близько години чекали приїзду заступника начальника УМВС у Полтавській області. Саме він, Руслан Бірюков, мав представляти нового керівника.

Урешті-решт Бірюков прибув. Він перепросив за запізнення. А представивши нового начальника райвідділу, виголосив промову, у якій окреслив найближче майбутнє місцевих міліціонерів. Руслан Бірюков заявив, що ситуація в Кобеляцькому райвідділі внутрішніх справ викликає певну тривогу в обласного керівництва. Він сказав, що в Полтаві знають про діючі на території Кобеляцького району «наркоточки», про «кришування» браконьєрів, про те, що вони платять правоохоронцям за можливість безперешкодно займатись незаконним виловом риби. Відомо керівництву обласного УМВС і про злочинні «бригади», які крадуть дизельне пальне у водіїв‑далекобійників, і про регулярні спроби демонтувати поливну систему. Згадав Бірюков і про «смотрящего» за районом від кримінального світу, котрий постійно підтримує зв’язок із злочинним авторитетом у Полтаві. Щоправда, жодного прізвища міліціонера-корупціонера із Кобеляцького райвідділу промовець так і не назвав.

Перерахувавши всі ці негативні моменти, Бірюков наголосив, звертаючись до міліціонерів:

— Ви для себе повинні вирішити, ким ви є. Якщо хтось не має сил перебудуватися, працювати по совісті, то рекомендую завчасно написати заяву і звільнитися з органів внутрішніх справ.

…Вашими руками відбудеться наведення порядку в міліції. Дорога буде дана молодим. Чому молодим? Їм легше перебудуватися, зрозуміти і втілити в життя нові пріоритети в роботі правоохоронних органів.
…Міліціонери мають працювати, як у «МакДональдзі». До вас приходять люди, ви маєте їх обслужити. Ви не царі і не боги в цьому районі. Ви для громадян є обслуговуючим персоналом.

…Водночас ми нікому не дозволимо принижувати і ображати міліціонерів. Ніхто не буде об них витирати ноги. Якщо ви праві, то будете захищені.

…Особлива увага до роботи дільничних інспекторів міліції. Це — обличчя всієї міліції. Їх люди бачать кожного дня, по них складають враження про всіх правоохоронців. Опери із кримінального розшуку чи ті, хто бореться із наркоторгівлею, можуть проводити десятки блискучих операцій, постійно затримувати злочинців. Але звичайні люди не знають цих міліціонерів в обличчя, як правило, з ними не спілкуються. А ось із дільничними громадяни зустрічаються щодня. І один поганий дільничний може сформувати негативне ставлення до десятків прекрасних міліціонерів.

 

Володимир Федан працював у розвідці УБОЗу

Отже, керувати Кобеляцьким райвідділом внутрішніх справ був призначений Володимир Федан. Він народився у 1972 році в місті Дніпродзержинськ. Починав працювати рядовим міліціонером. Перед призначенням у Кобеляки Федан керував відділом стратегічної і тактичної розвідки Управління боротьби з організованою злочинністю в Миколаївській області. Чотири місяці перебував у зоні АТО, де виконував спеціальні завдання. Одружений, має двох дітей. Сім’ю в Кобеляки поки що не перевіз. Підполковник Федан під час спілкування з журналістами наголосив, що прагне зробити район не «показовим», а безпечним для проживання людей. Він підтвердив, що знає про місцеві проблеми, у тому числі — і про регулярні крадіжки великої рогатої худоби. З цього приводу вже мав розмову із правоохоронцями з сусіднього Царичанського району. Там, як відомо, теж регулярно викрадають корів.

Володимир Федан розповів, що не палить і не вживає алкоголю. Наголосив, що пияцтва серед особового складу не буде.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2015, 16:10 | Кобеляки | Суспільство


1. Андрейко / 19 червня 2015, 13:36
суддя омельченко рожкова тесленко служать супруненку 10 років Незаконно розглядають справи на його користь Якби мене не було вони мабуть зжерли б мою дитину
2. тамара / 2 лютого 2016, 16:28

Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
3. Петлюрівець / 2 лютого 2016, 17:44
4.Адекватник
«"Наголосив, що пияцтва серед особового складу не буде." От навіщо його біду на самого себе накликати? Записуйте дату статті і подивимось скільки часу пройде до ЧП.»

Ну що з пияцтвом, яка є інформація ?
4. ГІСТь / 2 лютого 2016, 19:07
6.Петлюрівець
«
Ну що з пияцтвом, яка є інформація ?»

НЕ п!ют---спортом начали заниматься....
5. Селянин / 2 лютого 2016, 20:04
Чому з приходом нових начальників міліції в областя,райони суне лавиною криміналітет з регіонів де раніше працював новопризначений керівник міліції?
Дістали.....скільки можна красти...
6. Петлюрівець / 2 лютого 2016, 21:45
8.Селянин
«Чому з приходом нових начальників міліції в областя,райони суне лавиною криміналітет з регіонів де раніше працював новопризначений керівник міліції?
Дістали.....скільки можна красти..»

Певно криміналітет хоче помститися новопризначеним за хорошу роботу на попередній посаді в іншій області чи районі.Громада повинна допомогти в роботі поліціі, як це робить населення Німеччини...
7. Петлюрівець / 2 лютого 2016, 21:57
7.ГІСТь
«
НЕ п!ют---спортом начали заниматься»

Це добре...ПОЛІЦІЯ
8. сергий исай / 2 лютого 2016, 23:27
Населення Нимеччини робить добру справу,а в нас не встиг дильничний проснутись,як до нього черга стоить,косяки прохають простить.Ось вони и прощають шушери неблагородний.Активистам их нездолати.Менталитет ризний.
9. Голуб / 3 лютого 2016, 07:38
3.Андрейко
«суддя омельченко рожкова тесленко служать супруненку 10 років Незаконно розглядають справи на його користь»

Потрібно обирати суддів громадою, а не призначати пожеттєво. Тоді названі і неназвані судді змотимуть змогу відчути все кривосуддя на собі як наступного разу їх не оберуть громадяни.
10. Сотник / 3 лютого 2016, 07:47
1.Андрейко
«Молоді міліціонери ще більші негідники ніж старі »

Треба козаків запрошувати на роботу до органів внутрішніх справ.
Козак, депутат обласної ради Жук Микола Григорович підскаже, дасть рекомендацію.
11. Лаврентій / 3 лютого 2016, 07:55
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Шановне, як вас там тепер... панство. Ану в кого ще мозги лишилися уявіть ситуацію. Приїздить і район начальник обласного НКВД і заспокоює нарід: "в Полтаві знають про діючі на території Кобеляцького району «наркоточки», про «кришування» браконьєрів, про те, що вони платять правоохоронцям за можливість безперешкодно займатись незаконним виловом риби. Відомо керівництву обласного УМВС і про злочинні «бригади», які крадуть дизельне пальне у водіївдалекобійників, і про регулярні спроби демонтувати поливну систему. Згадав Бірюков і про «смотрящего» за районом від кримінального світу, котрий постійно підтримує зв’язок із злочинним авторитетом у Полтаві". Уявили? Далі ця шизофренічна маячня друкується в газеті і мудрий український нарід це читає і разсуждає про "житіє своє", робить мудрі висновки і з кожним разом обирає у владу все достойніших і достойніших. Найдостойніші ще не виросли. Ось як виростуть відразу і заживем. Як у «МакДональдзі». Такий сервіс буде не лише в Поліції а у всіх установах. В поліції він і зараз, судячи із інформації обласного начальника, такий, як у "МакДональдзі". Прийшов наркоторговець чи браконьєр, заплатив (як у "МакДональдзі") і працює далі. Один дядько із міністерства написав, що у нас кожен сьомий українець наркоман. Уявляєте? А мінімум кожен другий явно виражений дебіл - жертва телевізора. І хтось тут буде розповідати про якусь Європу і якісь цінності. Нам, як нації, ХАНА.
12. Лаврентій / 3 лютого 2016, 07:57
Ну, що ж тут ненормативне?
Шановне, як вас там тепер... панство. Ану в кого ще мозги лишилися уявіть ситуацію. Приїздить і район начальник обласного НКВД і заспокоює нарід: "в Полтаві знають про діючі на території Кобеляцького району «наркоточки», про «кришування» браконьєрів, про те, що вони платять правоохоронцям за можливість безперешкодно займатись незаконним виловом риби. Відомо керівництву обласного УМВС і про злочинні «бригади», які крадуть дизельне пальне у водіївдалекобійників, і про регулярні спроби демонтувати поливну систему. Згадав Бірюков і про «смотрящего» за районом від кримінального світу, котрий постійно підтримує зв’язок із злочинним авторитетом у Полтаві". Уявили? Далі ця шизофренічна маячня друкується в газеті і мудрий український нарід це читає і разсуждає про "житіє своє", робить мудрі висновки і з кожним разом обирає у владу все достойніших і достойніших. Найдостойніші ще не виросли. Ось як виростуть відразу і заживем. Як у «МакДональдзі». Такий сервіс буде не лише в Поліції а у всіх установах. В поліції він і зараз, судячи із інформації обласного начальника, такий, як у "МакДональдзі". Прийшов наркоторговець чи браконьєр, заплатив (як у "МакДональдзі") і працює далі. Один дядько із міністерства написав, що у нас кожен сьомий українець наркоман. Уявляєте? А мінімум кожен другий явно виражений делбіл - жертва телевізора. І хтось тут буде розповідати про якусь Європу і якісь цінності. Нам, як нації, ХАНА.
13. Голуб / 3 лютого 2016, 08:37
15.Лаврентій
«Один дядько із міністерства написав, що у нас кожен сьомий українець наркоман.»

Де він , той дядько з Міністерства, як він такого нарахував? Це що і в нашому районі кожен сьомий наркоман?
Це роздувається умисно, щоб збільшити штати чиновників які "борються" з наркоманами.

Дійшли до маразму маку не виростеш для себе щоб спекти пиріжок з маком. А купити його коштів не вистачає, захмарні ціни.
14. Олекса / 3 лютого 2016, 08:55
В комуністичні часи всі чоновники розміщувалися в кількох будинках, в центрі нашого міста, а більшість людей працювала на виробництві.
Тепер куди не глянь чиновник. Це стосується і прокуратури, міліції, суду. Я вже мовчу про 10-15 тисячні і більші зарплати суддів, поліцейських...
Я згоден з Голубом.
16.Голуб
«Це роздувається умисно, щоб збільшити штати чиновників які "борються" з наркоманами.»
15. Лаврентій / 3 лютого 2016, 09:32
16.Голуб
«
Де він , той дядько з Міністерства, як він такого нарахував? Це що і в нашому районі кожен сьомий наркоман? Це роздувається умисно, щоб збільшити штати чиновників які "борються" з наркоманами. Дійшли до маразму маку не виростеш для себе щоб спекти пиріжок з маком. А купити його коштів не вистачає, захмарні ціни.»

Ну в тебе ж комп в руках, шукай і знайдеш. Вам, що не напиши нічому не вірите. Хіба й так не очевидно, що нас ведуть в прірву. І не важливо чи та статистика дута для роздуття штатів чи реальна. Що не видно, що молоді й без наркоти хана. Заслуга в цьому СМІ і хваленої освіти. (вже не тоталітарної, гейропейської). А мак в хаті сажай. Невже не розумієш скільки зайців на маку вбивають. По-перше досягається захист монополістів по виробництву наркоти. (Сам керманич УВД на це намекує) По-друге заборона збуджує цікавість у молоді. Така собі скрита реклама наркоти виходить. По-третьє заборона вирощення маку дає можливість десяток другий гоїв щорічно посадити чи отштрафувати. Уявляєш,який менти на макові врожай збирають? Заробляють на кришуванні, на притягненні злиденного наркомана, на штрафах сільської баби і там ще кой чого багато. Сам подумай.
16. Лаврентій / 3 лютого 2016, 09:34
16.Голуб
«Де він , той дядько з Міністерства, як він такого нарахував?»

"В Украине каждый седьмой человек является наркозависимым.
Такое заявление в эфире «Громадського ТВ» 1 февраля сделал глава Департамента по борьбе с наркопреступностью Национальной полиции Украины Илья Кива". Шукай передачу, або вір ось написаному. Посилання на news.pn
17. Масон Вазон / 3 лютого 2016, 09:51
19.Лаврентій
«"В Украине каждый седьмой человек является наркозависимым.»

Психічно хворий Валєра цитує психічно хворого Ківу. Дуже серйозна інфа!
18. Снайпер / 3 лютого 2016, 10:07
13.Сотник
«Треба козаків запрошувати на роботу до органів внутрішніх справ.
Козак, депутат обласної ради Жук Микола Григорович підскаже»

Ну які з козаків помічники-вояки, це ми вже бачили в лугандоні. Грабуй награбоване і вперед, а точніше назад...
А щодо вашого козацького генерала Миколи Григоровича, який купив собі звання за гроші, так я чув що до нього треба з колодою карт приходити, там він спеціаліст, а у всьому іншому - профан-профаном.
19. Петлюрівець / 3 лютого 2016, 10:07
12.Голуб
«
Потрібно обирати суддів громадою, а не призначати пожеттєво. Тоді названі і неназвані судді змотимуть змогу відчути все кривосуддя на собі як наступного разу їх не оберуть громадяни.»

Правильно п.Голуб
20. Лаврентій / 3 лютого 2016, 10:12
20.Масон Вазон
«Психічно хворий Валєра цитує психічно хворого Ківу. Дуже серйозна інфа!»

Ти б краще тут розповів, коль так, чого це ви своїм майданом привели на посади психічно хворих людей? Це така ціль була? Всі ж майдауни психічно здорові, а виходить в противагу собі керівників обрали хворих. Ба, він ще й переатестацію пройшов той Ківа, бо вже на посаді в Національній поліції. Та й показувало його заяву вже не якесь там Тель-авідєніє а наше ГРОМАДСЬКЕ.
"Такое заявление в эфире «Громадського ТВ» 1 февраля сделал глава Департамента по борьбе с наркопреступностью Национальной полиции Украины Илья Кива.
21. Масон Вазон / 3 лютого 2016, 10:33
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
23.Лаврентій
«Ти б краще тут розповів, коль так, чого це ви своїм майданом привели на посади психічно хворих людей?»

Валєра, я особисто, на Майдані ніколи не був і його не підтримував. А твої слова - це чергове підтвердження твоєї вавки в голові. Твоя маніакальна ідея записувати у майдауни всіх, хто думає не так, як ти. Зверни увагу, нікого крім тебе, я дебілом не називаю.
22. Петлюрівець / 3 лютого 2016, 10:45
17.Олекса
« всі чоновники розміщувалися в кількох будинках, в центрі нашого міста, а більшість людей працювала на виробництві.
Тепер куди не глянь чиновник. Це стосується і прокуратури, міліції, суду. Я вже мовчу про 10-15 тисячні і більші зарплати суддів, поліцейських... »

Правильно скоротити заст у голови РДА і інших
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації