Вхід | Реєстрація

Крапку в матчі ставить Валентин Ломаков

Крапку в матчі ставить Валентин Ломаков

Минулої неділі відбулися матчі 5-го туру пляжного міні-футбольного чемпіонату, який проводить федерація футболу Кобеляцького району.

Першими на ігровий майданчик вийшли шенгурівський «Лан» та кобеляцькі «Аматори». Із самого початку стало зрозуміло, що кобелячани з цього поєдинку аж ніяк не вийдуть переможцями. Та ще й усі періоди «Аматори» провели без жодної заміни. «Ланівці», граючи постійно в пас, доволі легко обходили своїх суперників і атакували ворота Івана Харченка. До речі, його колеги по команді повинні дякувати своєму голкіперу за вміння та майстерність, які він проявляє під час кожної гри. Та, як правило, одного завзяття воротаря недостатньо команді для перемоги. Рахунок гри — 12:1 на користь шенгурівських футболістів.

Перемога у цій зустрічі допомогла «ланівцям» піднятися на першу сходинку в своїй групі. Зараз вони випереджають «Проциків» на два очки і з різницею у п’ять забитих м’ячів. Та не будемо забувати, що у «Проц-Енерго» залишається гра з бродщинською «Нивою». І, судячи з попередніх поєдинків між цими спортивними колективами, у «Проциків» є всі шанси, щоб випередити шенгурівців.

А от наступна недільна гра між «Добробутом» та «Будівельником» сміливо може претендувати на статус кращої у цьогорічному чемпіонаті на піску. Протягом трьох дванадцятихвилинок футболісти встигли забити по п’ять м’ячів. Суперники не змогли визначитися з переможцем і під час додаткового овертайму. Тож вирішити долю зустрічі спортсменам вдалося лише в серії пенальті. Тут кращими були аграрії.

Справжнім героєм для «добробутівців» став Валентин Ломаков, котрий забив чотири голи у матчі та вирішальне пенальті, яким поставив крапку в поєдинку.

У четвер о 18:00 відбудуться перенесені матчі між «Кухликами» та командою Олександра Войта «Stihl». Далі на полі зустрінуться бродщинська «Нива» і місцевий колектив «Проц-Енерго».

 

Турнірна таблиця

чемпіонату з пляжного футболу  серед аматорських команд

станом на 9.08.2015 року

Група «А»

Команда

І

В

ВО

П

ПО

М

РМ

О

1

«Лан»

5

4

0

0

1

39:12

+27

13

2

«ПроцЕнерго»

4

3

1

0

0

30:8

+22

11

3

«Нива»

4

1

0

3

0

12:28

­16

3

4

«Аматори»

5

0

0

5

0

9:42

­33

0

 

Група «Б»

Команда

І

В

ВО

П

ПО

М

РМ

О

1

«Stihl»

4

3

1

0

0

26:14

+12

11

2

«Кухлики»

4

2

0

1

1

13:13

0

7

3

«Будівельник»

5

1

1

2

1

20:22

­2

6

4

«Добробут»

5

0

1

3

1

21:31

­10

3

 

 


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 серпня 2015, 11:27 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації