Вхід | Реєстрація

«Колос» поступається «Рокиті»

«Колос» поступається «Рокиті»

15 серпня розпочалося ІІ коло чемпіонату Полтавської області з футболу.

У ХІ турі кобеляцький «Колос» на виїзді зустрічався з лідером чемпіонату командою ФК «Рокита» (село Рокита Великобагачанського району). У активі цієї команди: 28 очок, 9 перемог і одна нічия в 10 іграх, 25 забитих і 4 пропущених м’ячі.

«Колосяни» на 10‑ій хвилині матчу пропустили перший гол, але до кінця першого тайму їм вдалося зрівняти рахунок. У одній з контратак відзначився новобранець кобеляцької команди Олексій Статівко.
У другому таймі наші земляки діяли від оборони. Роковою для кобеляцької команди стала також 10‑а хвилина другої половини гри. Гравець «Рокити» виконав фланговий прохід і прострелив у штрафний майданчик, де нападник господарів Микола Семука забив гол головою.

Після пропущеного голу «колосяни» вирівняли гру, почали атакувати. Господарі ж діяли на контратаках. У одній із них після сильного удару та рикошету м’яч влетів у ворота кобеляцької команди. Як підсумок, поразка «Колоса» з рахунком 1:3.

Наступну свою гру кобелячани проведуть вдома 22 серпня з командою «Чайка» (село Дейкалівка Зіньківського району). Початок зустрічі о 17-ій годині.

 

Чемпіонат району

Минулого тижня в ХІV турі чемпіонату Кобеляцької РО ВФСТ «Колос» з футболу зафіксовано такі результати: І ліга: «Котовське» — «Сокіл» (Білики) 1:1, «Прапор» (Підгора) — «Червоні Квіти» 0:3, «Дашківка» — «Локомотив» (Бутенки) 3:3, «Іванівка» — «Дрижина» (Др. Гребля) 1:2, «Кірове» — «Стріла» (Сухинівка) 0:0; ІІ ліга: «Колос» (Павлівка) — «Дніпро» (Світлогірське) 3:0, «Водник» (Вільховатка) — «Радянське 2:2, «Добробут» (Озера) — «Спартак» (Рибалки) 4:0, «Оріль» (Канави) — «Красне» 1:1, «Спарта» (Лутовинівка) — «Маяк» (Орлик) 4:2.

 

Анонс

22 серпня у ХV турі першої ліги зустрічатимуться команди: «Кірове» — «Котовське», «Червоні Квіти» — «Сокіл» (Білики), «Локомотив» (Бутенки) — «Прапор» (Підгора), «Урожай» (Мідянівка) — «Дашківка», «Дрижина» (Др. Гребля) — «Лан» (Шенгури), «Стріла» (Сухинівка) — «Іванівка». Цього ж дня в ХІ турі другої ліги відбудуться такі матчі: «Дніпро» (Світлогірське) — «Маяк» (Орлик), «Радянське» — «Колос» (Павлівка), «Спартак» (Рибалки) — «Водник» (Вільховатка), «Красне» — «Добробут» (Озера), «Оріль» (Канави) — «Спарта» (Лутовинівка).

23 серпня на міських пляжах відбудуться змагання з пляжного волейболу та армспорту, присвячені Дню Незалежності України.


Автор: РО ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 серпня 2015, 11:56 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації