Вхід | Реєстрація

Більшість туристів обирають автобусні тури

Більшість туристів обирають автобусні тури

Кращі ліки для душі - це подорож. Побачити світ стає мрією мільйонів людей і багато хто з них, хоча б один раз у житті, залишають межі рідної країни. Сьогодні подорожувати можна кількома способами. Автостоп, авіа переліт, автобусний тур або поїздка на власному автомобілі. Кожен може вибрати найбільш зручний для себе спосіб.

Новини України http://gazeta.ua/ повідомляють, що у зв'язку з подіями в країні, кількість наших туристів за кордоном скоротилося. Авіаперельоти подорожчали, та й ціни на паливо також не дозволяють далеко виїхати. У зв'язку з цим, на піку популярності знову опинилися автобусні тури, і виявилося, що у них набагато більше переваг, ніж можна було подумати.

Чому варто обрати автобусний тур?

Звичайно, дуже складно пересісти з літака або комфортного автомобіля в автобус. Але наступні факти змусять навіть найвибагливіших туристів, хоча б задуматися про таку можливість.

1. Приємна ціна. Зазвичай вартість авіаквитків або заправка автомобіля складає половину заявленого на відпочинок бюджету. Поїздка на автобусі скорочує ці витрати в рази. Заощаджені гроші ви можете витратити на розваги, цікаві екскурсії та придбання сувенірів.

2. З автобуса можна детально роздивитися місцевість, яку ви проїжджаєте. З висоти літака ви не зможете насолодитися красою тієї країни, в якій так давно хотіли побувати. Поїздка на автобусі дає можливість побачити околиці міст, і перейнятися їх справжнім духом, а не просто пройтися по яскравим туристичним місцям. Також, автобусний маршрут може пролягати через інші країни і міста, і у вас буде додаткова можливість познайомитися з ними.

3. Туристичні автобуси роблять багато зупинок, і за цей час ви можете відвідати придорожні кафе та магазинчику. В іншій країні це дуже цікаво. Ну і не варто забувати, що автобусний тур - це прекрасна можливість завести нові знайомства і знайти нових друзів серед інших туристів.

4. Комфортний транспорт. У це складно повірити, але автобуси також можуть бути комфортними. Більшість сучасних турагентств пропонують нові комфортабельні автобуси, в яких є кондиціонери, кавомашини, телевізори і багато інших речей для зручності пасажирів. І знову нагадаємо, що часті зупинки не дадуть вам сильно засидітися.

Недоліки поїздки на автобусі

Найголовніший недолік - тривалість поїздки. Якщо на літаку тисячі кілометрів можна подолати за лічені години, то автобусу потрібно для цього кілька днів.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 серпня 2015, 18:15 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації