Вхід | Реєстрація

Головою організації ветеранів обрано Володимира Сального

Головою організації ветеранів обрано Володимира Сального

Цього тижня в Нових Санжарах відбулася звітно-виборча конференція районної організації ветеранів, в якій взяли участь члени громадської організації та її первинних осередків, голова райдержадміністрації Сергій Бульбаха, заступник голови районної ради Сергій Бодак та голови сільських рад.

На початку конференції чинний голова ветеранської організації В’ячеслав Семиволос запропонував вшанувати пам’ять загиблих в зоні АТО новосанжарців хвилиною мовчання, а також покласти квіти до пам’ятника Слави. Далі В’ячеслав Мусійович відзвітував про свою діяльність на посаді очільника ветеранської організації, подякував керівникам органів виконавчої влади, місцевого самоврядування району за плідну співпрацю і запропонував обрати нового голову, бо за станом здоров’я більше не може виконувати покладені на нього завдання.

Голова райдержадміністрації Сергій Бульбаха пообіцяв ветеранам подальшу співпрацю і підтримку з боку влади району, повідомив про те, що найближчим часом буде завершено реконструкцію кількох приміщень районного краєзнавчого музею, а також вручив почесну грамоту В’ячеславу Мусійовичу, подякувавши за вагомий внесок у розвиток ветеранського руху та громадянського суспільства Новосанжарщини.

Новим головою районної організації ветеранів більшістю голосів обрано колишнього очільника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Володимира Сального.


Автор: Новосанжарська райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 жовтня 2015, 11:13 | Кобеляки | Суспільство
1. гість / 24 жовтня 2015, 18:50
наше сидящее прошлое,не дает,движения будущему
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації