Вхід | Реєстрація

Голова Полтавської обласної ради закликав не пити «Coca-Cola»

Голова Полтавської обласної ради закликав не пити «Coca-Cola»

Олександр Біленький закликав до бойкоту продукції американської компанії через Крим на карті Росії

Бойкотувати усю продукцію компанії «Coca-Cola». До цього закликав голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

— До сьогодні кока-колу вживав дуже рідко, а тепер взагалі бойкотую усю їхню продукцію. Вважаю, що американська компанія «Coca-Cola» має вибачитися перед українцями за те, що на своїй карті окупований Крим позначила територією РФ. А ще, разом зі всіма українцями, чекаю від них справжню карту, де ‪#‎Крим‬ — це Україна. #‪‎BanCocaCola‬ — пий українське!

Саму тему вчора порушив нардеп Мустафа Найем, який повідомив, що «Coca-Cola» на вимогу Росії повернула на карту Калінінградську область, Крим та Курильські острови. Йому ж належить хеш-тег #‪‎BanCocaCola‬.

Тим часом у головному офісі компанії повідомили, що агентство, яке розробляло карту, внесло зміни без відома і погодження. За їхніми словами, московське рекламне агентство внесло ці зміни без їх відома та узгодження.

«Команда російської Coca-Cola використовувала стилізовану карту Росії як частину різдвяної кампанії. Агентство, яке розробляло карту, пізніше внесло зміни без нашого відома та погодження», — йдеться у відповіді компанії.

У Coca-Cola також підкреслили, що не захищають будь-яких політичних позицій. Компанія вибачилася за суперечливий пост, який був видалений з їх акаунта.


Автор: Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 січня 2016, 11:12 | Полтавщина | Політика
1. 1234пять / 7 січня 2016, 23:25
раджу Олександру Біленькому прочитати, може, що й зрозуміє Посилання на hvylya.net
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації