Вхід | Реєстрація

Тетяна Закупра здала волонтерам двох поросят

Тетяна Закупра здала волонтерам двох поросят

Жителька Лівобережної Сокілки вже не вперше жертвує власну худобу для потреб земляків, мобілізованих до лав Збройних Сил України.

Про це редакції розповіли представники міського волонтерського штабу. Восени минулого року Закупра зателефонувала до них і запропонувала забрати у неї двох свиней. Навесні жінка звернулася до волонтерів знову. Учергове вона пожертвувала двох поросят. Як розповіла волонтер Наталія Бородіна, вага двох свинок становить близько 160 кілограмів. По сьогоднішніх закупівельних цінах Закупра могла б продати їх за 5 тисяч гривень. Але вирішила віддати на потреби солдатів. Розповідає Тетяна Вільхова:

— Ми швиденько гукнули своїх чоловіків. Ті зарізали і розробили поросят. А далі вже за роботу взялися жінки. Наготуємо хлопцям усіляких смаколиків. Будуть і котлети, і тефтелі, і домашня та кров’яна ковбаса. Частину м’яса використаємо для товчеників, сала запечуть, перемелять із часником. Не все ж хлопцям солдатську кашу з тушонкою їсти. Хочеться і домашніми стравами поласувати.

На цьому тижні волонтери вже розвезли м’ясні страви по військових частинах, у яких служать кобелячани.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2016, 12:50 | Кобеляки | Цікаве


1. гість / 4 березня 2016, 19:44
Порося більше на Обаму схоже.
2. пенсіонер / 4 березня 2016, 20:30
Низький уклін і вдячність Тетяні Закупрі. З такими жінками Україна обовязково переможе.
3. різник / 4 березня 2016, 22:16
Це не дуже й важливо, але дурять нашого брата. Вага поросяти на фото 120-140кг., другого не бачу но мабудь теж не менше. Це вже не 160 обоє. І закупівельна ціна зараз 23-25грн/кг., що теж набагато більше в грошах. А взагалі дай бог здоров’я цій жінці.
4. мясник / 6 березня 2016, 16:55
покажите мне вьетнамского поросёнка 140 кг!!Там вообще-то на фото лежит поросёнок не розделанный,а под разным ракурсом может показатся и 300 кг!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації