Вхід | Реєстрація

Володимира Вільковського посмертно нагородили орденом

Володимира Вільковського посмертно нагородили орденом

Днями в приміщенні Самарщинського сільського клубу відбулось вручення нагороди матері загиблого захисника України Тамарі Твердохліб.

Указом Президента України № 9/2016 від 16 січня 2016 року Володимир Вільковський нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

У заході взяли участь голова Кобеляцької районної державної адміністрації Таміла Шевченко, голова районної ради Володимир Кішінський, Бродщинський сільський голова Наталія Довга та жителі села Самарщина.

Володимир Вільковський проходив службу на сході України під Іловайськом. Останній раз на зв'язок вийшов 28 серпня 2014 року. Саме в цей день і відбувся усім відомий «Іловайський котел», коли під шалений обстріл "Градів" потрапило чимало українських бійців. Частину загиблих воїнів захоронили  як невідомих солдатів у місті Запоріжжя. Лише згодом, після проведеної ідентифікації тіл, було встановлено, що одним із загиблих і є Володимир Вільковський.

Його похоронили в рідному селі Самарщина. 23 серпня 2015 року, за ініціативи сільського голови Наталії Довгої, на фасаді сільського клубу було урочисто відкрито меморіальну дошку на честь Героя.

Розпорядженням голови Полтавської обласної ради № 240 від 25.12.2015 Володимир Вільковський нагороджений нагрудним знаком "За вірність народу України" І ступеня (посмертно).

Автор: Кобеляцька районна державна адміністрація
#ТижневикЕХО #Кобеляки #НовіСанжари #Царичанка


Автор: Кобеляцька райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 березня 2016, 16:10 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації