Вхід | Реєстрація

Новосанжарці пітримують Савченко

Новосанжарці пітримують Савченко

9 березня в Нових Санжарах відбулася акція на підтримку Надії Савченко.

Жителі району, тримаючи в руках плакати з написами «Надії волю!» пройшли колоною до Майдану Незалежності. В акції взяли участь представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування району, шкільна молодь та народний депутат України Андрій Река.

 


Автор: Новосанжарська районна державна адміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 березня 2016, 16:40 | Нові Cанжари | Суспільство


1. Сноп / 10 березня 2016, 20:11
І тут РЕка є, а Булі знову немає. Буля ти деееее!?
2. Вика / 10 березня 2016, 20:23
А в чому власне полягає героїзм і патріотизм Наді Савченко? Нє, я серйозно, в чому? Я мабуть просто надто серйозно сприймаю поняття героїзму і патріотизму і вкладаю в них надто глибокий зміст. Героїзм для мене то перевершення, на межі, себе моральне і фізичне. Це коли простого вояка взяли в полон, переламали йому всі кістки, відбили всі органи, повідрізали все що можна відрізати, а він, терплячи неймовірний біль і страждання, не здав своїх/таємниці/віри... Це героїзм. Це коли молодий юнак повернувся без ніг, паралізований, якого всі покинули крім матері знаходить сили жити не скиглячи. Це героїзм.
Савченко ніхто не піддавав тортурам... Вона порушила наказ і самовільно діяла і потрапила в полон, згубивши пятьох айдарівців. Її не били. Подивіться м@скальські сюжети про це. Там показують наших полонених побитих, а на ній ні синця... І слава Богу але просто їй не доводилося перевершувати себе терплячи біль. Так в чому героїзм? В тому що гарно відповідає на запитання в суді? Що в майці з тризубом у російській вязниці? Що пише тривіальну патріотичну риторику на аркуші? Але все те що ми бачили було пуйлом ДОЗВОЛЕНО продемонструвати. Без умислу ніхто не дозволить символу країни, яку хочеш принизити і знищити, достойно виглядати. По лінійній логіці ми б мали бачити Надію нещасну, з синцями в якомусь вязничному сірому лахмітті із відросшим непомитим волоссям. Так ворог би нівелював наш символ. І це було б логічно. А нам пропонують зовсім іншу картинку.
Але шукаємо далі героїзм. Я б вважала героїзмом, і то з натяжкою, як би Савченко відмовилася від участі в списку Тимохи. Я не повірю ніколи що її використали всліпу. Вона не дівчинка наївна. Їй 35 років і в неї великий житєвий досвід за спиною. То чого вона не відмовилася? Бо що? Має політичні амбіції? Сподівалася що це поможе звільненню? Як воно могло допомогти!? Може їй було байдуже? Як це може бути? Друг путіна Юля робить її ’своєю’, а їй байдуже? Так де героїзм?
3. Вика / 10 березня 2016, 20:25
Може героїзм у тому що вона голодує - чим провокує серйозні шатанія в країні патріотом якої вона є? Вона дає інструмент для політичного шантажу між ключовими гроками в нашій і так нещасній Україні. Може героїзмом було б терпіти і чекати, а не шантажувати президента мамою і нетерпінням. Скільки ще наших вояків в полоні мучиться і терпить!? І вони не мають можливості юлями/тарутами/медведчуками шантажувати когось. Оце герої! Які, сціпивши зуби, терплять фізичний і моральний біль.
Може героїзм в голодуванні? В ризику своїм життям?а він є, той ризик? Що ми знаємо? Лиш те що нам дозволяють знати. Надя буде жива. Не для того цей гала-спектакль Тимоха і Ко поставила щоб головна героїня померла.
Мене засмутило масове ідолотворення. Люди так легковажно "присвоюють звання героя". Нічого по суті не знаючи про людину, зробили її своїм кумиром. Щось я не помічала масової активності і хештегів стосовно полонених, а їхні муки можуть бути не співмірними із становищем Савченко. Від цього ідолотворення страшно. І від страшної гри яку ведуть ’монстри’ образом Савченко.
4. Трамтамтам / 10 березня 2016, 20:49
2.Вика
«А в чому власне полягає героїзм і патріотизм Наді Савченко?»

Віка, ти не одна так думаєш. Савченко - міф для бидла, піар-акція. Недаремно ж до неї долучаються такі як Река. Глянеш "доблесні" телеканали, що 1+1, що Інтер, що інші - у всіх хвилин по 10 сюжети про Савченко. А що Порошенко в Туреччині робить - фіг його знає. Бидлу показують казочку про зовсім непросту дівчинку Надю і в цей час піднімають ціни на газ і електрику. Бидло терпить - як Надя.
5. Молох / 10 березня 2016, 20:57
2.Вика
«А в чому власне полягає героїзм і патріотизм Наді Савченко?»

Який нах.. патріотизм. Патріоти - це ті, хто будували фабрики і заводи, ГЕСИ, саджали лісополоси, які тепер вирубують і т.п. А тепер пішли одні запроданці, які допомогають жидам грабувати і розтягувати Україну. Та ж Савченко втекла з ЗС в Айдар за беніними шекелями.
6. Молох / 10 березня 2016, 20:58
4.Трамтамтам
«Савченко - міф для бидла, піар-акція. Недаремно ж до неї долучаються такі як Река»

Респект! І міф, і Река за яйценячі шекелі удавиться.
7. Вілен / 10 березня 2016, 21:01
Все таки Санжари общеголяли кобелячан. Видно паршивий не даром піндоське печиво їв.
8. Кобеляцький / 10 березня 2016, 21:04
2.Вика
«А в чому власне полягає героїзм і патріотизм Наді Савченко? Нє, я серйозно, в чому? Я »

Прямо шкільний твір на задану тему: " Як краще розвінчати, очорнити героізм боротьби з російськими окупантами украінськоі жінки, офіцера Надіі Савченко ". Тема задана явно фахіцями гібридноі війни ФСБ Росіі.Це ж треба навіть сюди на сайт провінційноі газети щупальці ФСБ дотягуються да Вика-Вадим ? Люди будьте пильні.
9. Шахтер / 10 березня 2016, 21:07
5.Молох
«Та ж Савченко втекла з ЗС в Айдар за беніними шекелями.»

Она за шекелями и на Донбасс приперлась. Им же мало центральной и западной Украины, захотелось все проглотить. Вот только подавится могут.
10. Шахтер / 10 березня 2016, 21:11
8.Кобеляцький
«жінки, офіцера Надіі Савченко ".»

Настоящий офицер не может поддерживать антиконституционный переворот и служить хунте, а тем более участвовать в какой то АТО. Читайте Конституцию и текст Присяги. Дятлы!
11. Кобеляцький / 10 березня 2016, 22:30
10.Шахтер
«Дятлы»

Ты сам сказал о себе...
12. ч и т а ч / 11 березня 2016, 00:20
4.Трамтамтам
«піднімають ціни на газ і електрику.»

Поводирі з уряду, адміністрації президента, верховної ради - це провокатори, які ведуть народ для знищення. Схоже уже було : війни, голодовки.
Депутати нашого району, міста, області! Де ваше рішуче ні злочинній політиці центральної влади?
13. рабинович / 11 березня 2016, 06:02
следующий шаг канонизировать Надю,ой Надежду Савченко
14. Шахтер / 11 березня 2016, 08:22
11.Кобеляцький
«Ты сам сказал о себе...»

А по существу промычать слабо!
15. Гершко / 11 березня 2016, 08:34
13.рабинович
«следующий шаг канонизировать Надю,ой Надежду Савченко»

Ну ти й молодець. Що то значить наш парубок. Так воно й буде. Щось Кулічковський с цього приводу мовчить, видно немає циркуляру з парахвії.
16. Гершко / 11 березня 2016, 08:39
12.ч и т а ч
«
Поводирі з уряду, адміністрації президента, верховної ради - це провокатори, які ведуть народ для знищення.»

Ще й як ведуть. Ну, мойсеї ж, що ти з них хочеш? Тут питання вівцям треба задавати. А вівці, вони і є вівці. ВІВЦІ - і цим все сказано. А вожаками у них (депутатами, до яких ти апелюєш) - БАРАНИ.
17. Гостья / 15 березня 2016, 18:27

Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
18. Вадим / 18 березня 2016, 23:21
Прочел комментарии. Молодцы украинцы - всё понимают! Но сказать прямо не могут. Цензура!!! Мы на Донбассе прекрасно понимаем, что Савченко - пешка политической игры! Молю Вас всех об одном - смотрите глубже! Блокада Донбасса. Это блокада правды, которую не хотят пускать дальше наших границ. Диверсанты? Это блеф. Диверсант через блок-пост никогда не пойдёт. Зачем рисковать. Агрессия России? Очередной блеф. Я живя в Донецке ни единого раза не встречал российских военных. Только местных - каждый день езжу с ними в городском транспорте. Они на "войну" я на работу. Вывоз заводов? Это вообще маразм. Я сам работаю простым рабочим завода. Предприятия работают все. Ищут пути кооперации. Ну а со сбытом как и раньше помогает Россия. Истязание пленных? Это полный бред. Мало того, что это блеф. Ещё и украинская сторона всячески не идёт навстречу в обменах пленными. А Россия? Если бы не Россия мы бы просто с голоду умерли. Так нас любит "киевская власть". Если бы вы видели, что "тварит" украинская сторона на блок-постах. Помогите нам мирно решить все проблемы! Поверьте здесь не сладко. Старайтесь фильтровать то, что вам выдают СМИ! Они берут одну новость из сотни и выдают её как правду. Но это ведь только 1% правды! Остальные 99% идут вразрез с генеральной политикой националистов, пришедших к власти. Это делается, что бы отвлечь от настоящих проблем. Достаточно сравнить экономику сегодняшнего дня и того же периода два-три года назад. Пока сносили памятник Ленину в Запорожье, под Ясиноватой погибло несколько десятков украинских солдат в бессмысленной атаке. И это происходит ежедневно, ежечасно! Это нужно ОСТАНОВИТЬ!
19. Петлюрівець / 18 березня 2016, 23:50
18.Вадим
«Это нужно ОСТАНОВИТЬ!»

Так остановитесь предатели , сложите оружие и воспользуйтесь програмой СБУ возращайтесь к мирной жизни....
20. Гай Фокс / 19 березня 2016, 00:41
18.Вадим
«Молодцы украинцы»
А ти хто за громадянством?
18.Вадим
«Цензура!!!»
Якби вона була, то ти, навіть, сюди зайти не зміг би.
18.Вадим
«Блокада Донбасса. Это блокада правды»
Не треба пафосу, будь приземістишим. Існує рух громадян в обох напрямкаж, існують соцмережі, блоги, так що руху пропаганди, чи, по-твоєму правди, обмежень у наш час не існує. А блокпости на дорогах дійсно задля блокади, але економічної, що цілком логічно. Ну і, звичайно, для перешкоджання вільного руху зброї.
18.Вадим
«Агрессия России? Очередной блеф. »
А де взялися гіркіни з моторолами і казачками? Звідки кадрові ГРУшники, що зараз в полоні? Теж скажеш, що "заблудились"? Техніку і зброю з боєприпасами, що тільки на озброєнні в РФ у якому "воєнторзі" купили?
18.Вадим
«Только местных - каждый день езжу с ними в городском транспорте.»
Так, це ваші ополченці. Росіяни їздять "Камазами". І тільки так, щоб зайвий раз не "світитись".
18.Вадим
«Истязание пленных? Это полный бред.»
Звідки знаєш? У маршрутці також і полонені їздять?
18.Вадим
«Если бы не Россия мы бы просто с голоду умерли.»
Понти задля картинки ті білі каравани. А от Ахметов дійсно вас підгодовує. Щоб не повмирали, бо хто ж після війни буде йому чергові мільйони заробляти.
18.Вадим
«под Ясиноватой погибло несколько десятков украинских солдат»
І докази є, інакше чим ти відрізняєшся від решти пропагандонів?
21. Чудо Юдо / 19 березня 2016, 02:44
18.Вадим
«Савченко - пешка политической игры!»

Це вірно, плюсую
18.Вадим
«Пока сносили памятник Ленину в Запорожье, под Ясиноватой погибло несколько десятков украинских солдат в бессмысленной атаке.»

Щодо Ясинуватої точно не знаю, але що відволікають українців всяким лайном - то правда
18.Вадим
«Истязание пленных? Это полный бред»

Ну тут Ви точно знати ніяк не можете
18.Вадим
«Вывоз заводов? Это вообще маразм.»

Бачив сюжет російського телеканалу, де росіяни ж розповідали, що привезли техніку з заводу із Донбаса, тепер вона працює на заводі у Ростові. Донбаські працівники, більшість, тепер там працюють. З однієї сторони наче і добре - людей вивезли, завод вивезли, дали роботу, дали зарплатню... А з іншої сторони - юридично це банальний грабіж.
Блокада Донбасу, як на мене, цілком нормальне явище. Не знаю що Ви вкладаєте у слово "правда", але тому що по вулицях мого міста не бігають якість невідомі мені дядьки з автоматами і на мій будинок не падають снаряди я дуже радий. І буду радий, щоб цей аспект залишався таким же і надалі. Я живу в краю страшних "карателів", але я чомусь живу все-таки краще, ніж ті люди. які чомусь вирішили, що бандюки зі зброєю на їх вулицях - це добре. Тепер не схоже щоб усе було добре.
Так, нинішнє керівництво країни запудрює мізки нам всякими Савченками та рештою дурниць. Історія Савченко, до речі, рівно так же підтримується і Росією, інакше вони б просто не дозволили б транслювати нам і громадянам РФ цю фігню у такому вигляді, як зараз. Про це уже писала Віка. Отже іде весела політика, а Савченко - один із інструментів, яким можна відволікати увагу українців та росіян. Тому і не ходжу ні на які подібні акції. Фарс

Змінено 19.03.2016, 02:45
22. гість / 19 березня 2016, 19:10
21.Чудо Юдо
« а Савченко - один із інструментів, яким можна відволікати увагу українців та росіян. Тому і не ходжу ні на які подібні акції. Фарс
»

5+.До речі мамка нашої героїні-страдалиці відмовилася від запропонованої їй ділянки для будівництва поряд з іншими учасниками АТО.Сказала,що Надюша заслуговує на більше,та почала вимагати якусь ділянку в 15 сотих, десь поряд з озером,яка коштує 9 тис.баксів сотка.Кличко годину їй доводив,що там місця немає,а їй подавай і все.Показував "1+1",ТСН.
23. нетранспортабельний / 20 березня 2016, 09:58
Та відпустіть ви вже ту Савченко
24. Гай Фокс / 20 березня 2016, 10:24
23.нетранспортабельний
«Та відпустіть ви вже ту Савченко»
Це ти до кого звертаєшся?
25. Транспортабельний / 20 березня 2016, 11:28
23.нетранспортабельний
«Та відпустіть ви вже ту Савченко»

Та вона сама не захоче щоб її відпускали тому і голодати передумала. Вже на "наших" каналах відверто кажуть, що якщо її відпустять, то тут її "замочать" звернувши на Путіна. Класний росклад вийшов для наших гетьманів. Не потрібен тут нікому вимушено розкручений політичний конкурент. Так що вибір у неї невеликий. Тихенько іхати до нелюбимого Сибіру, або бути ліквідованою тими кому вона служила.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації