Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі юні спортсмени поборолися за Кубок України з футзалу

Кобеляцькі юні спортсмени поборолися за Кубок України з футзалу

07-10 березня в м. Чорноморську Одеської області пройшов Кубок України з футзалу серед юнаків 2005 р.н. Команда юнаків Кобеляцької ДЮСШ (тренер І.Таранушич), вигравши зональні змагання, здобула право грати у фіналі. У фінальній частині взяло участь 8 команд, розділених на дві підгрупи. Наші хлопці поступилися 3:9 київському «Легіону», 0:3 господарям змагань та 2:11 приазовському «Стему». Посівши останнє місце в групі грали за 7-8 з командою ДЮСШ м. Бердянська. Рахунок гри 2:2, а у серії після матчевих пенальті влучнішими були бердянські футзалісти (6:7).

 

9-10 в м. Зінькові відбулися змагання обласної Спартакіади школярів з гандболу серед юнаків та дівчат. Команда юнаків Кобеляцького району посіла 8 місце, а дівоча команда – 6 місце.

 

10-11 березня в спортивному комплексі «Іскра» відбулися обласні фінальні змагання з міні-футболу команд ДЮСШ,  юнаків 2001-2002 р.н. Участь взяло 6 команд. Юнаки Кобеляцької ДЮСШ (тренер С.Калитка) першу гру виграли 5:2 у лубенських однолітків, зіграли 4:4 з лохвицьким футзалістами і здобули право грати за 1 місце. У фінальній зустрічі наші спортсмени обіграли 4:2 великобагачанських хлопців. У грі за 3 місце ДЮСШ м. Лохвиці обіграла Чутівську ДЮСШ (4:4 основний час, 3:2 по пенальті). В нашій команді визнано кращого захисника змагань – Галагана Назара та кращого воротаря – Москальця Миколу.

 

13 березня в смт. Диканьці пройшов фінал обласної дитячо-юнацької фут зальної ліги серед дітей 2006 р.н., до якого потрапило 6 команд. Команда Кобеляцької ДЮСШ (тренер С.Калитка) в своїй підгрупі здобула дві перемоги: 10:1 над Гребінківською ДЮСШ та 6:4 над миргородською командою. У фіналі зустрілися з ДЮФШ м. Полтави і поступилися 4:6. Кращим гравцем турніру став наш спортсмен Савчук Данило.


Автор: Руслан Сабіров, директор ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 березня 2016, 10:59 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації