Вхід | Реєстрація

Першу цьогорічну зустріч виграють мідянівці

Першу цьогорічну зустріч виграють мідянівці

Минулої суботи мідянівський «Урожай» приймав свого головного суперника в районному чемпіонаті «Дрижину».

Цей матч ІV-го туру, без сумніву, можна назвати центральним. Любителям кобеляцького футболу добре відомо, якщо на полі зустрічаються «Урожай» і «Дрижина», то подивитися буде на що. Не дарма ж на гру цих колективів зібралися не лише місцеві жителі, а й значна кількість кобелячан. Більшість із них приїхали підтримати команду Василя Гордійка. Хоча вистачало і глядачів, які уболівали за підопічних Валерія Дриги.

Нагадаємо, що остання минулорічна зустріч цих лідерів турнірної таблиці завершилась за мінімальної переваги «дрижан» 1:0.

Матч обслуговував головний арбітр Володимир Мороз. «Урожай» вийшов на поле у звичному для себе складі. У «дрижан» замість голкіпера Сергія Бондаря ворота захищав Станіслав Молоканов.

Уже на перших хвилинах мідянівці мали шанс для взяття воріт. Олег Галаган, пройшовши правою боковою лінією, пробив у воротарський майданчик. Голкіпер «дрижан» фактично зняв круглого з голови Євгена Волочая. На добиванні спрацював мідянівський гравець Валентин Ломаков, але м’яч влучив у ногу Владиславу Артеменку.

Наступний момент виник приблизно на 15 хвилині. Валентин Ломаков виконав подачу з кутового на Євгена Волочая, який знаходився справа від воріт. Євген відпасував Валерію Галагану, але той не зумів справитися з м’ячем. Воротар миттєво зреагував і повторно вибив кулю на кутовий.

Невдовзі мідянівці заробили стандарт. Його виконав Роман Смірнов, ударивши м’яч вправо від воротаря. Та голкіпер у падінні відбив круглого ногою. Ще одну можливість мав Олег Галаган. Обігравши в центрі поля крайнього захисника «дрижан» Олега Латенка, Галаган вийшов віч-на-віч із голкіпером Молокановим, який учергове відбив удар.

У гравців «Дрижиної» також було кілька моментів, але головний вони використали на сто відсотків. Суддя Володимир Мороз призначив штрафний удар у ворота мідянівців. Його майстерно виконав Сергій Хрипко. Пробиваючи метрів із тридцятип’яти, Сергій закинув парашут за плечі мідянського голкіпера Олександра Комісарчика. 1:0 — «Дрижина» відкриває рахунок. На щастя для «Урожаю», рефері не помітив явного порушення у їх воротарському майданчику, коли Владислав Стокоз влучив у ногу Дмитру Зайцеву. До завершення першої половини рахунок залишився незмінним.

У другій сорокап’ятихвилинці гравці обох команд намагалися заволодіти ініціативою і більше контролювати м’яч.

Приблизно на 70 хвилині мідянівський гравець Олег Маньківський із флангу зробив навіс у воротарський майданчик, а Олег Галаган чітко пробив головою у ворота. 1:1 — рахунок зрівнявся.

Команди заграли на максимальних швидкостях, переміщуючись із однієї половини поля на іншу. Коли боротьба відбувалась на стороні «дрижан», м’яч виходить на аут. Право ввести кулю в гру отримують мідянівці. Олександр Калитка викидає на Віталія Пищиту. Віталій розвертається обличчям до воріт суперника, пробиває поміж двох захисників і чітко влучає у правий нижній кут від Молоканова. 2:1 — радісні емоції мідянівців.

Гравці «Урожаю» переходять у захист і до фінального свистка їх суперникам не вдається змінити результат.

Отож, у першому цьогорічному протистоянні лідерів перемагає «Урожай».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 травня 2016, 10:29 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації