Вхід | Реєстрація

«Скарбниця добрих справ»

«Скарбниця добрих справ»

За сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради, Студентський парламент Вищого державного начального закладу України «Українська медична стоматологічна академія» 4 листопада організував та провів освітньо-виховний захід «Скарбниця добрих справ» для дітлахів-вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Діти, які перебувають у даному закладі потребують неабиякої уваги та турботи, адже вони відірвані від сім’ї, позбавлені уваги та доброти своїх рідних і ще не звиклі до іншого життя.

Саме тому студентська молодь вирішила трішки розважити цих дітей. Під час ігрової програми хлопчики й дівчатка малювали, грали, співали, відгадували загадки. Особливо цікавим для вихованців був майстер-класс з приготування печива, де вони змогли навчитись власноруч змішувати всі інгрідієти для формування основи під ласощі.

Студенти постарались підняти дітям настрій, подарувати тепло та любов. Діти відчули це добро і тому були зі своїми новими друзями відвертими, поділилися життєвими історіями, бажаннями, думками, сподіваннями.

Всі вихованці отримали задоволення від проведеного часу, а по закінченню – солодкі подарунки від управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради.

Дуже приємно, що полтавська молодь долучається до благодійних справ та приділяє увагу дітям, що її потребують.

Маємо надію, що даний захід започаткує гарну традицію добрих справ та розвиватиме прагнення допомогти дітям відчути себе необхідними в їхньому житті.


Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2016, 17:18 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації