Вхід | Реєстрація

«Підніматимемо авторитет поліції шляхом розкриття і профілактики злочинності»

«Підніматимемо авторитет поліції шляхом розкриття і профілактики злочинності»

З 27 червня цього року обов’язки начальника Царичанського відділення поліції тимчасово виконує Олексій Калениченко, майор поліції.

До призначення в район займав посаду начальника поліції залізничної станції у місті Дніпро.

Олексій Олександрович Калениченко народився у 1979 році у Дніпропетровську. Закінчив Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ. Освіта — вища юридична. Після проходження служби у Збройних Силах України розпочав роботу в правоохоронних органах. Пройшов шлях від постового до начальника відділення поліції. З 2001 року працює в органах поліції в оперативних службах. 11 років служив у відділі по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Одружений. Має двох синів.

У своїй роботі Олексій Калениченко керується принципом небайдужості. Поважає колег, які небайдужі до своєї роботи і долі людей, займаються саморозвитком і готові до виконання складних завдань, не боячись негараздів і труднощів.

— Попри всю недосконалість правоохоронної системи, наше найважливіше завдання — боротися із злочинністю, — каже Олексій Олександрович. — Спрямуємо всі зусилля на те, щоб кожний громадянин Царичанського району відчував захист.

У розмові начальник поліції виразив сподівання на співпрацю мешканців громад з працівниками поліції. Через газету Калениченко звернувся до мешканців району з проханням повідомляти поліцейських про будь-які підозрілі випадки, факти, вчасно подавати свої звернення. Це набагато полегшить роботу правоохоронців.

— У наших планах — залучати до спільної праці добровільне громадське формування з охорони громадського порядку, яке діє при громаді. Шляхом розкриття та профілактики злочинності підніматимемо авторитет поліції, — запевнив Олексій Олександрович.

Великою проблемою для відділення поліції є недоукомплектованість штату (близько 27 відсотків). У районі є лише 3 дільничних інспектори. Та Калениченко впевнений, що це не стане перешкодою в роботі. Навіть з такою кількістю поліцейських робота, особливо профілактична, буде проводитись, хоча, як визнає співбесідник, і повільніше. З цією метою планується створення у кожній сільській громаді поліцейських станцій, де у визначені дні дільничні вестимуть прийом. Селяни можуть звернутися з усіма питаннями і отримають допомогу.

Головний поліцейський районі заявив, що завжди знайде час для прийому кожного громадянина, який звернеться за допомогою.


Автор: Олена МАРЕНИЧ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 липня 2017, 10:22 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації