Вхід | Реєстрація

На апаратній говорили про підготовку до свята Гончара і страхування

На апаратній говорили про підготовку до свята Гончара і страхування

21 травня на щотижневій нараді в райдержадміністрації розглянуто два питання. На перше про стан підготовки до проведення обласного заходу «Зелене свято Гончарового дитинства» доповідав  головний спеціаліст сектору культури і туризму райдержадміністрації Олександр Пасько.

Підбиваючи підсумки розглянутого питання, перший заступник голови райдержадміністрації Жанна Шевцова наголосила, що обласний захід «Зелене свято Гончарового дитинства відбудеться  27 травня 2018 року  в с.Сухе, початок о 9.00 год.

На друге питання «Про стан дотримання законодавства про працю страхувальниками», зокрема бюджетної сфери доповідала головний спеціаліст фінансово-економічного відділу Кобеляцького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Полтавської області Зоя Марченко.

Жанна Шевцова запропонувала активізувати роботу робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, за результатами її роботи надавати інформацію до відповідних територіальних   органів Державної служби з питань праці та Державної фіскальної служби. Інформувала, що з метою  залучення громадськості до виявлення ознак використання праці неоформлених працівників та  порушень  законодавства про працю в області запроваджено роботу «кнопки легалізації».

Також рекомендувала  продовжити проводити роз’яснювальну роботу серед населення, в тому числі учнів навчальних закладів району, спрямовану на  досягнення нового рівня соціальної обізнаності  громадян, з  керівниками  сільськогосподарських підприємств та бюджетних установ щодо офіційного укладення трудових  відносин,  виплати  заробітної плати, відповідно до чинного законодавства.


Автор: Прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2018, 10:44 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації