Вхід | Реєстрація

Турніри CS: GO

Турніри CS: GO

Сьогодні кіберспорту цікавиться мало не кожен третій житель планети. Кіберспорт - це колосальне підвищення інтересу до гри. Кіберспорт дозволяє грі стати лідером в світових масштабах.

Counter-Strike: Global Offensive впоралася з цим завданням на всі 100%, адже сьогодні - це одна з найпопулярніших киберспортівних дисциплін.

 

Які турніри в CS: GO існують

Регулярні турніри

Регулярні турніри CS: GO - це турніри, призначені для різнорівневих команд. До таких турнірів відносяться: FACEIT Pro League, Esports Championship Series, E-Sports Entertainment Association League. Принцип турніру полягає в тому, що команди зустрічаються один з одним онлайн, потрапляючи в турнірну таблицю. Коли турнір добігає кінця, кращі команди потрапляють у фінал і борються за кубок, грошові нагороди та окуляри рейтингу.

Циклічні турніри

До циклічним турнірів відносяться ті, що проходять регулярно. BLAST Pro Series - один з таких. Це турніри оффлайн, вони проходять на аренах, де присутні тисячі фанатів. У турнірі заплановано 2 формату матчів: матч на 1 мапі і матч до 2-х перемог.

Турніри Intel Grand Slam

Дані турніри CS: GO організовуються компанією Intel, яка спеціалізується на виробництві процесорів для персональних комп'ютерів. Проводяться вони дуже часто і в різних частинах світу. Серед них: Intel Extreme Masters , DreamHack Masters, ESL One. Такі турніри вважаються дуже ексклюзивними, так як вони мають величезний призовий фонд. Щоб потрапити на турніри Intel, команди або отримують запрошення, або вони стають учасниками через закриті кваліфікації.

З 2018 року існує особлива нагорода. Якщо якась команда за рік перемагає в чотирьох турнірах, то отримує грошовий приз у розмірі 1,250,000 доларів.

Minor-турніри

Minor- турніри CS: GO не мають великого грошового призу. Однак вони дозволяють командам брати участь в Major-турнірах, де призовий фонд становить 1,000,000 доларів. Minor-турніри проводяться по всьому світу, а кращі команди в підсумку зустрічаються на головній події року - Major-турнірі.

Major-турнір

Перемога в Major-турнірі - мрія кожного кіберспортсмена. Дата, коли відбудеться цей турнір, відома заздалегідь. Щоб стати учасником Major-турніру, команда повинна отримати запрошення або бути учасником Minor-турніру. За такий турнір команда-переможець отримує багато рейтингових очок і пристойний грошовий приз.

 

Як виглядає сітка турнірів

Сьогодні існує 2 головних формату проведення турніру CS: GO :

● Single elimination. Такий формат припускає, що команда за програш залишає турнір, а тому помилятися не можна.      

● Double elimination. Даний формат має на увазі наявність 2-х сіток: верхньої і нижньої. У разі поразки, команда не вилітає, а опускається в нижню сітку. При цьому у команди все ще залишається шанс бути в фіналі.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 серпня 2021, 11:20 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації