Вхід | Реєстрація

На передодні громадських слухань-трішки буксуємо

Про необхідність та терміновість громадських слухань по питанню проїзду по нашому місту вантажного транспорту "говорять" і випадково зроблені сьогодні світлини. Які як найкраще показують як руйнується центр міста Лохвиця.
Недобудована об'їзна дорога, яка будується вже не один рік, змушує автомобілі з надмірною вагою руйнувати вулиці та будівлі нашого міста. Приклади руйнування житлових будівель ми вже мали змогу розглянути. Тепер до вашої уваги варіант руйнування доріг, брівок та тих же клумб, які знаходяться перед будинком Райдержадміністрації.
Сама зміна, чи “закривання” (папір, скоч) знаків обмеження ваги, примушують водіїв вантажівок робити незрозумілі маневри, та порушувати правил дорожнього руху.
На тих ділянках шляху де з труднощами завертає легкове авто з причепом, водії вантажівок “демонструють” не абиякі вміння виходу з тупикового становища.
Результат: масивні бордюри піддавшись тяжкості авто, руйнуючись лізуть під землю, а для погляду звичайного пересічного мешканця, місто перетворюється на занедбаний загін для поросят.
Будемо сподіватися що громадські слухання які пройдуть в РБК 22.03.2010 року зроблять хоч якісь здвиги по цьому наболілому питанню.
Хотілося б побачити на слуханнях представників ВО “Свобода” які судячи по виданнях в Інтернеті дійсно щось роблять для мешканців Лохвицького району.
Напевно тільки “свободівці “ підберуть ті питання, які змусять замислитися над проблемою діючу владу нашого району.
Слава Україні! Героям Слава!

Автор: Проценко Валерій, www.ezheliy.ucoz.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 березня 2010, 16:38 | Лохвиця | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації