Вхід | Реєстрація

Вантажівкам заборонять в'їзд в Лохвицю

На вчорашніх громадських слуханнях, щодо руху великовантажних транспортних засобів м.Лохвиця було прийнято рішення заборонити з 1 квітня 2010 року  по 1 червня 2010 року рух транспортних засобів вага яких перевищує 10 т в зв'язку з паводком, та заборонити 3 1 червня 2010 року рух транспорту вага яких більша 15 т. Для цього дорожні служби мають встановити на під'їзді до нашого міста знак 3.3 "Рух вантажних автомобілів заборонено". Забороняється рух вантажних автомобілів і составів транспортних засобів з дозволеною максимальною масою понад 3,5 т (якщо на знакові не зазначена маса) або з такою, що перевищує зазначену на знакові, а також тракторів, самохідних машин і механізмів. Також мають бути встановлені і схеми об'їзду. Контроль за дотриманням дії цих знаків буде покладено на працівників ДАІ. На слуханнях були присутні представники таких компаній як Регал Птролеум, Райз-Максимко, Природні ресурси. В період до 1 квітня 2010 року вони мають узгодити з ДАІ маршрути пересування своїх "важковаговиків" і дотримуватись цих маршрутів. Будемо надіятись що всі дотримуватимуться рішень, і ситуація з млинівським мостом не повториться, де більшість вантажного транспорту незважаючи на знаки їдуть мостом. Рішення сесії міської ради і громадських слухань постараємось опублікувати в найближчі строки.

Автор: www.lohvitsa.org.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2010, 16:43 | Лохвиця |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації