Вхід | Реєстрація

У виконкомі знову обговорювали питання ліквідації наслідків підтоплення

1 квітня у міськвиконкомі відбулося  засідання штабу з координації робіт установ, підприємств та організацій міста з ліквідації наслідків можливого льодоходу, повені та паводків, яке проводив заступник міського голови Ігор Крикливець. З інформацією про виконання рішень штабу виступив начальник управління з питань НС та ЦЗН Юрій Пастух, який зокрема зазначив, що протягом звітного періоду було обстежено 173 садиби, які попадають у зони підтоплення,  121 - надавалась реальна допомога з відкачування  талих вод, до  робіт із ліквідації наслідків підтоплення залучалося 89 одиниць техніки. З міста вивезено 26 000 кубометрів снігу та талої води, проводилася розчистка русла річки Сухий Кагамлик та інші роботи.
Наразі роботи із ліквідації наслідків підтоплення тривають. Після обговорення  питання  члени штабу прийняли рішення, відповідно до якого КП «Благоустрій Кременчука» має завершити роботи на перепускних мостах при в’їзді в селище Лашки по очищенню русла річки Сухий Кагамлик, зокрема: вивезти грунт та викосити очерет, а також вирішити питання відновлення роботи двох насосів в районі вулиці Садківської на станції перекачки зливових вод, організувати  та провести роботи із облаштування надійного водозабору насосних станцій, які стоять на балансі та обслуговуються  підприємством.
Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення продовжуватиме ліквідацію  наслідків ситуацій, пов’язаних із підпором води в руслі річки Крива Руда в районі вулиці Хорольської та Бетонної з метою підвищення пропускної спроможності на мостових переходах. А також  продовжить необхідні підготовчі заходи з метою забезпечення готовності придбання деззасобів для проведення дезинфекції колодязів на підтоплених територіях. Управління капітального будівництва  протягом ІІ кварталу поточного року має розробити проект водовідведення зливових і поверхневих вод з водоймища в район Полтавського шляху 9 (3-й За насип), де раніше працювало декілька станцій перекачки та удосконалення водовідведення повеневих та зливових вод по зливній мережі від залізниці по вул. Карнаухова  до СП-17.
КП «Кременчукводоканал» продовжуватиме підвозити питну воду мешканцям селища Лашків, міськСЕС проводитиме  там аналізи якості питної води в шахтних колодязях та водопроводі централізованого водопостачання.

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2010, 10:04 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації